| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | İlginç Dükkan İsimleri.
Cillop oto yıkama -Karakter sarkuteri -Kafka market -Tashimasu araba yıkama -Pink floyd kuaför -Sıfır market -Özboeing restaurant -Dingil kundura -Varak kırtasiye -Söker otomobil servisi -Kalcaoglu market -Hayal et -Alibo market. -Ctrl alt del internet cafe -Çotanak sürücü kursu -Everything gıda pazarı. -Çarparoglu sürücü kursu -Sünnetçi ahmet delibalta -Pentagram dershanesi -Hayrola kafe -"Ye babam ye" kebapcısı -Çotanak elektronik -Cici büfe -Profesor kokoreççi -Cilbab giyim.. -Çıtak döşeme -Hızır Hızarcıoğlu kereste ve orman ürünleri. -Sorma geç sürücü kursu -Kuzu kuzu kokoreç -"Elite look model" kuaför salonu. -Barber muharrem -Cerrah erkek kuaförü -Oral giyim -Şefelek oduncusu -"Merhaba 2001" gıda market -Fenni sünnetçi yakub filipe -Alpaçino restaurant -Wuakkas kundura -Yalınayak ayakkabı shop -Dibaş adele süpermarket -Bödelek mobilya -Özyakuzalar kebap salonu -Gıpta et -Megastar yavuz erkek kuaforü -Sibörd kuaför -İnadına güzellik salonu -Ye de gör işkembecisi -Rambo'nun yeri vücut geliştirme salonu -Lord of the kebaps -Sinerji boncuk tasarım -Canım ciğerim ciğer-kebap-lahmacun salonu -Melissa et galerisi. -Meşe palamudu çocuk yuvas -Ammi'nin yeri -Kukuloğlu inşaat Geceden karanlık sebebim , geceden mülteci kederim . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | interlude (07-10-08), _butterfly_ (07-10-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende gordum hemde bergamada ''zıkkım restorant''
BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.989
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kukuloğlu inşaat Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #5 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:s
. nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de ekliyim bari bi tane.. bu yaz adana'da gördügüm kebapcinin ismi ''meshur nasir usta''ydi.. ben tabii bunu Nasır usta olarak okudum ![]() rezil bi durumdu acikcasi ama neyse ![]() Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde malatyada görduklerim Halaoglu manav mem et |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 379
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya zikkim diye bir yemek de var yanlis degilsem Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "zıkkımın kökü" aslında "zakkumun kökü"nden gelir.çünkü zakkumun kökü zehirlidir |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya onu biliyoruz da, bnbi yöreye ait yemek vardi 'zikkim' isimli Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadarını bilemicem |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pentagram dersanesi şöyle bi satanist grup çıkarmış.Keşke benim zamanımda olsa kesin katılırdım
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |