| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ilginç karar:bağırmazsa tecavüz sayılmaz Samsun’un Tekkeköy'de yaşanan bir tecavüz iddiası sonrasında mahkeme ilginç bir karara imza attı. Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde 29 yaşındaki 2 çocuk annesi A.G, komşusu 27 yaşındaki Selim Bak’ın kendisine ormanda tecavüz ettiğini öne sürerek şikáyetçi oldu. Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamalarda Selim Bak, "Aramızda gönül ilişkisi vardı. Kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdik" dedi. A.G. ise ölümle tehdit edildiği için bağıramadığını belirterek, "Ormanlık alanda eşarbımı boğazıma dolayıp, sıkarak bana tecavüz etti" dedi. Mahkeme, genç kadının "bağırmadığı ve yardım istemediğini, ayrıca olay yerinin yakınında yazlık evler bulunduğu gerekçesiyle olayın rıza ile olduğuna" kanaat getirdi ve Selim Bak’ın beraatine karar verdi. Ancak, A.G’nin yaptığı itiraz üzerine, dosyayı inceleyen Yargıtay 5’inci Ceza Dairesi "Olaydan 10 gün önce boşanan 2 çocuğu bulunan kadının iffetini ortaya atarak iftira atmak için bir nedeni yoktur" kararına vararak, beraat kararını bozdu. Dava, Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tekrar görülmeye başlandı. Mahkeme, şikáyetçi A.G’nin Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılmasına karar verdi ve duruşmayı erteledi. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (15-10-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha neler ![]() Noluyo yaaa Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşın boğazını eşarpla sıkalım bakalım bağırabiliyormu Yargıtay iyiki bozmuş kararı
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (15-10-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orgazm olmuş mu adamm??
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.569
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumlarda karar kadar enterasan....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |