| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
Dünyada, kayıtlara geçmiş en ilginç gerçekleşen ölüm; çok ilginç , >üstelik >yakın tarihten. 1996 yılı. > >Bizde olduğu gibi Yunanistan da yaz döneminde orman yangınlarıyla >boğuşuyordu. Yunanistan itfaiye ekibi büyük bir yangını söndürmüşler ama >oldukça geniş bir alanı da kurtaramamışlardı. Yangın sonrasi uzmanlar, >yanan alanda araştırma yaparken, gördükleri karşısında küçük dillerini >yutarlar. Görünen, denizden bir kaç kilometre uzakta ve yüksekte olmasına >karşın yanmış bir balıkadamdır. Snorkeli ve zıpkını da elindedir üstelik. > >Sen, balık avlamak için denize dal ... > >Sonra bir yangın söndürme helikopteri, gelip seni çeksin ve yangının >üzerine bıraksın............... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (29-08-08) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:97 ![]() | ![]() ![]() ![]() yehaaaa![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülsem mi acaba? Ayıp olur mu? ![]() Espri bir yana da eğer doğruysa gerçekten üzücü, tam bir trajedi :( Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #5 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gercekten ilgunc olum
| |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda türkiyedeki ilginç ölümler vardı onlara bakın bu normal gelecek yemin ediyorum size
|
|
| | #7 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #8 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.430
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adamcazda ki kadere bak ... EE allahın sopası yok zıpkınla zevkine dalış yapmıycan demek .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biliorum bunu we her aklıma geldiğinde gülmekten kendimi alıkoyamıyoorum "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavallı ![]() ![]() Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dunya hali
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |