Konu Seçenekleri
Eski 09-07-08, 21:52 Çevrimiçi   #1
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.066
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
isaret İlginç

Bu sıradan bir kız resmi gibi gözüküyor ama öyle değil tabi ki ? Özel acayip bir resim…

Kızın yanındaki adamı görmek için aşağıdaki işlemleri yapın…

Resmi bilgisayarınıza sağ klikle herhangi bir klasöre farklı kaydedin . Sağ klik, Görünüm , Küçük resimleri seçin ve resimdeki diğer kişiyi görün…

bUrAk
Eski 09-07-08, 22:31 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
kız güzelmiş .....

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 23-07-08, 14:52 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.483
Teşekkür etti: 652
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3363
_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri
nasıl olıo yaa

Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz.

Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı
< RaP'te Susmak Son Noktadır ! >

Sagopa Kajmer
Eski 25-07-08, 18:05 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
yanındakide mubarek bi kıza bak bi adama

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 25-07-08, 21:45 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.066
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor

bUrAk
Eski 25-07-08, 21:56 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.573
Teşekkür etti: 5.145
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bismillah

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 05-09-08, 14:35 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ya ben nasıl yapıldığını biliyorum çok kolay klasördeki resme sağ tıklayıp küçük resmi yenile diyince yok oluyor.Yanında adam varmış değiştirip kız yapmışlar O resim öyle kalıyor
Bazen de olmayabiliyor yani sadece taktik

Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki?
Eski 05-09-08, 14:50 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
adam süpermiş

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Konu Seçenekleri