| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() |
Bu sıradan bir kız resmi gibi gözüküyor ama öyle değil tabi ki ? Özel acayip bir resim… Kızın yanındaki adamı görmek için aşağıdaki işlemleri yapın… Resmi bilgisayarınıza sağ klikle herhangi bir klasöre farklı kaydedin . Sağ klik, Görünüm , Küçük resimleri seçin ve resimdeki diğer kişiyi görün… |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kız güzelmiş ..... ![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #3 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl olıo yaa
Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanındakide mubarek bi kıza bak bi adama ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.145
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bismillah Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya ben nasıl yapıldığını biliyorum çok kolay klasördeki resme sağ tıklayıp küçük resmi yenile diyince yok oluyor.Yanında adam varmış değiştirip kız yapmışlar O resim öyle kalıyor Bazen de olmayabiliyor yani sadece taktik ![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam süpermiş ![]() Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |