| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | ilk aşkımız kimdi??
hade arkadaşlar ilk aşkımızı anlatalım..ben başlıyorum ismi bülent ilk okul yıllarıydı aynı zamanda karşı komşumuzdu ![]() ikimizde çalışkan olduğumuz için hocamız hep yanyana oturturdu bizi... ama bitişi ne acıdır ki ;bir sabah balkona çıktığımda onların balkonlarında asılı çarşaflarını gördüm meğerse ilk aşkım BÜLENT'im kaçırıyormuş ![]() ![]() o yaşlarda başlamış talihsizliğim benim ya beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.145
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinem O artık Evli Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangisi ilk aşkım bilemiyorum ki (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikincisinden bi öncekidir düşün bi
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adı samet pek utangactıı okuyor galıba görduğum yok zaten arkadas sewgılı dost hepsı bır aradaydı konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk aşkım komşumuzun kızıydı adı buket ![]() ![]() küşüktük o zaman
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama ben ikincisini daha çok sevmiştim (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #8 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.082
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk aşkımın ve son aşkımın hep aynı kişi olmasını istedim ama olmadı... adı zeynepti ortaokul 2 den ünv.3 kadar.... CEZALI ÜYE |
|
| | #9 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatırlamıyorum ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E O ZAMAN ARKADAŞIM SENİN İKİNCİ AŞKIN ASLINDA İLK AŞKIN ![]() ne dedim ben ya beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anaokulundaydı kıvanç diye öpüşüoduk çocukla nese yollarmz ayrıldı ama onunla evlenmelym ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 yaşındaydım..komşumuzun oğluna platonik olarak aşıktım...sonra aşık olduğum çocuğun kuzenine daha sonra da diğer kuzenine bir hafta arayla aşık oldum..çok çirkinlerdi..nesine aşık olduğumu büyüdüm hala anlamıyorum... ![]() |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gönül bu ota da konar ...ka da ![]() benım sonrakileri hatırlasan Allahım ya kör müşüm ben beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | seLLuk@ (09-08-08) |
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 540
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3.sınıfta bir kız vardı önümde oturuyordu biraz salaktı .adı aklıma gelmedi düşündüm düşündüm işte kız beni doğum gününe çağırdı orda sanırım oyun oynuyorduk vazoyu kırdım annesi baya bir kızdı ben de onu terk ettim Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #15 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İtiraf ediyorum hala ilk askımı unutmadım ...(Nalan) Amma eşimi ondan cok seviyorum ... Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ceres16 (09-08-08) |
| | #17 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aminn Kardeşim ..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.081
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. sınıftı dilara diye bi kızdı sınıf başkanıydı hatta |
|
| | #19 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.129
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demezmi bide nesine aşık oldum diye sen git cillop gibi kız çok çirkinlerle cık ![]() ![]() ![]() sorun zati sende seyhan ![]() sen cirkinlerden hoşlanıyorsun şekil burnu kıvrık sakalları az cıkan boyu 3 metre olan nişanlın ![]() ayrıca selma da abisi gibidir nerede cirkin paçozlar oda onunla cıkar ![]() ceres bu cümlemde sana seni es gecmek istemedim sende nerede kel var tutar onunla cıkarsın GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM Konu DR_GoKiSsS tarafından (09-08-08 Saat 21:49 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #20 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |