Konu Seçenekleri
Eski 09-08-08, 01:56 Çevrimdışı   #1
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ilk aşkımız kimdi??

hade arkadaşlar ilk aşkımızı anlatalım..ben başlıyorum

ismi bülent ilk okul yıllarıydı aynı zamanda karşı komşumuzdu
ikimizde çalışkan olduğumuz için hocamız hep yanyana oturturdu bizi...
ama bitişi ne acıdır ki ;bir sabah balkona çıktığımda onların balkonlarında asılı çarşaflarını gördüm meğerse ilk aşkım BÜLENT'im kaçırıyormuş

o yaşlarda başlamış talihsizliğim benim ya

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
-misspasha- (09-08-08), seLLuk@ (09-08-08), srknakr (09-08-08)
Eski 09-08-08, 02:06 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.573
Teşekkür etti: 5.145
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sinem
O artık Evli

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 09-08-08, 02:08 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Hangisi ilk aşkım bilemiyorum ki (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 09-08-08, 02:10 Çevrimdışı   #4
Asistan

ceres16 - ait Avatar
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DiRENiŞ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hangisi ilk aşkım bilemiyorum ki (:
ikincisinden bi öncekidir düşün bi

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
-misspasha- (09-08-08), agbar (18-11-08), Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 02:26 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
adı samet pek utangactıı
okuyor galıba görduğum yok zaten arkadas sewgılı dost hepsı bır aradaydı

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 09-08-08, 02:35 Çevrimiçi   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.920
Teşekkür etti: 1.230
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
İlk aşkım komşumuzun kızıydı adı buket küşüktük o zaman

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 09-08-08, 02:36 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Alıntı:
ceres16´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ikincisinden bi öncekidir düşün bi
Ama ben ikincisini daha çok sevmiştim (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 09-08-08, 02:37 Çevrimdışı   #8
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.645
Teşekkür etti: 3.082
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35310
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk aşkımın ve son aşkımın hep aynı kişi olmasını istedim ama olmadı...
adı zeynepti ortaokul 2 den ünv.3 kadar....

CEZALI ÜYE
Eski 09-08-08, 02:43 Çevrimdışı   #9
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hatırlamıyorum

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 09-08-08, 02:52 Çevrimdışı   #10
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DiRENiŞ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ama ben ikincisini daha çok sevmiştim (:
E O ZAMAN ARKADAŞIM SENİN İKİNCİ AŞKIN ASLINDA İLK AŞKIN
ne dedim ben ya

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Eski 09-08-08, 20:55 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
anaokulundaydı kıvanç diye öpüşüoduk çocukla nese yollarmz ayrıldı ama onunla evlenmelym

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 09-08-08, 21:00 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
6 yaşındaydım..komşumuzun oğluna platonik olarak aşıktım...sonra aşık olduğum çocuğun kuzenine daha sonra da diğer kuzenine bir hafta arayla aşık oldum..çok çirkinlerdi..nesine aşık olduğumu büyüdüm hala anlamıyorum...

Eski 09-08-08, 21:03 Çevrimdışı   #13
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
gönül bu ota da konar ...ka da
benım sonrakileri hatırlasan Allahım ya kör müşüm ben

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden:
seLLuk@ (09-08-08)
Eski 09-08-08, 21:04 Çevrimiçi   #14
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.335
Teşekkür etti: 540
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
3.sınıfta bir kız vardı önümde oturuyordu biraz salaktı .adı aklıma gelmedi düşündüm düşündüm işte kız beni doğum gününe çağırdı orda sanırım oyun oynuyorduk vazoyu kırdım annesi baya bir kızdı ben de onu terk ettim

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Eski 09-08-08, 21:18 Çevrimiçi   #15
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.673
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İtiraf ediyorum hala ilk askımı unutmadım ...(Nalan)

Amma eşimi ondan cok seviyorum ...

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
ceres16 (09-08-08)
Eski 09-08-08, 21:20 Çevrimdışı   #16
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Allah mesut etsin

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden:
bEyAzLi (09-08-08)
Eski 09-08-08, 21:25 Çevrimiçi   #17
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.673
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aminn Kardeşim ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 09-08-08, 21:42 Çevrimdışı   #18
Doçent
Genel Mesajlar: 2.564
Teşekkür etti: 3.081
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8156
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
1. sınıftı dilara diye bi kızdı sınıf başkanıydı hatta
Eski 09-08-08, 21:46 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.984
Teşekkür etti: 3.129
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha

Alıntı:
seLLuk@´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
6 yaşındaydım..komşumuzun oğluna platonik olarak aşıktım...sonra aşık olduğum çocuğun kuzenine daha sonra da diğer kuzenine bir hafta arayla aşık oldum..çok çirkinlerdi..nesine aşık olduğumu büyüdüm hala anlamıyorum...

demezmi bide nesine aşık oldum diye sen git cillop gibi kız çok çirkinlerle cık

sorun zati sende seyhan

sen cirkinlerden hoşlanıyorsun şekil burnu kıvrık sakalları az cıkan boyu 3 metre olan nişanlın

ayrıca selma da abisi gibidir nerede cirkin paçozlar oda onunla cıkar

ceres bu cümlemde sana seni es gecmek istemedim sende nerede kel var tutar onunla cıkarsın

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (09-08-08 Saat 21:49 ) de değiştirilmiştir..
Eski 09-08-08, 21:49 Çevrimdışı   #20
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

sorun zati sende seyhan

sen cirkinlerden hoşlanıyorsun şekil burnu kıvrık sakalları az cıkan boyu 3 metre olan nişanlın

ayrıca selma da abisi gibidir nerede cirkin paçozlar oda onunla cıkar

ceres bu cümlemde sana seni es gecmek istemedim sende nerede kel var tutar onunla cıkarsın
yanılıyorsun birkere benım çıktığım bütün adamların saçları vardı tamam mı tek sorunları saçlarının altında birşeyin olmamasıdır

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın

Konu Seçenekleri