| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | İlk cinsel deneyime yaş sınırı Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Eserleri Müdürlüğü tarafından 18 yaş sınırı getirilen flmin yapımcısı Ayhan Kanat, "Bu film aslında 16-17 yaş civarında birçok genç arkadaşımızın da ilgi göstereceği bir yapım. 18 yaş sınırlaması getirilmesiyle hedef kitle sinemalardan uzaklaştırılmış oluyor. Oysa biz 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir film yaptık. Üzerinde ısrarla durduğumuz konuda da filmi gençlerle birlikte anne ve babalar da rahatlıkla seyredebilir. Böyle yasaklar ülkemizde Amerikan filmlerine konmuyor. Bizim filmimize çifte standart uygulanıyor" dedi. Code:
|
|
| | #2 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 293
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() | ---
Destekliyorum kesinlikle.Burada herkes kendi çıkarını düşündüğü için yok yaşmış,yok ayıpmış zırvalıyorlar.Eminim yasaklayanların bundan bir rantı vardır.
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi film bu ya??? çekmişler mi yani, bugün sinemada bir fragman izledimde??? Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #4 | |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
filmin fragmanını izlediysen görmüşündür birkaç genç ve ilk deneyimleriyle ilgili bir film.hatta birkaç ünlü mankenin de film için deneyim rolünde bulundukları belirtilmişti. aldığı sınırlama nedeniyle gösterime girme süresi geciktirilmişti. Code:
| |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | film 9 şubatta gösterime girecek Code:
|
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende izlicem eglenceli biseye benzio Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zırva, sanki bu ülkede bu tür yasaklara uyan işletmeciler var, olsa olsa filmin reklamına olumlu katkıda bulunur...
|
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bileti başkasına aldır ve gir kimsenin gıkı çıkmıo yani bu ülkede böyleyse böyle cwp vericeksin
!!GamE IS OveR!! ![]() |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konuda melissa p. gibi bir zata soru sormak lazım ama neyse! |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ancak reklam oldu. yasak dinleyen kim , Türk millet olarak nerde yasak var orda biz varız. |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.629
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yasak konması bile düşündürücü, ayrıca yasakların iplenmemesi ve yasaklar saçma bile olsa uymayanların cezelandırılmaması, bu yasakların reklam aracı gibi kullanılması işin diğer bir düşündürücü tarafı. bilgi için teşekkürler Mavitanecik. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #13 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.575
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya fılm ıste bence herkes ıslesınnnn nolcakkı sankı ılerlemek lasım artık bıras yaaaa sonra ulkemıs gerı kafalı dıolar demesınler bole seyler yaparak bunu kendılerı yapıolar aslında BENCE Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
|
| | #14 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yasaklar her zaman istek uyandırır; tam tersine birine birşeyi yasaklarsanız o üstüne üstüne gider..... Bu nedenle bu yasağın pek yararlı olacağını sanmıyorum.... Evet, insan "böylelikle filmin reklamını mı yapıyorlar?" diye düşünmeden edemiyor...... |
|
| | #15 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.575
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıorummmmmmm Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O filmde kesinlikle 12-13 yaş çocuklar olacaktır... Yaşadım ve biliyorum. Çok fenaya da 13+ dendi gdip baktığımdaysa salonun yarısı (abartmıyorum) 10-11 yaş çocuklardan oluşuyordu.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |