| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | İlkay Akkaya Radyo Yarende Canlı Yayında Sevgili dostlar özgün müziğin sevilen seslerinden biri olan İLKAY AKKAYA 04.08.2008 pazartesi saat 15:00 da emel ile gönül gönüle adlı programda www.radyoyaren.com da sizlerle beraber olacaktır... Tüm Dostları Bekliyoruz... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | hayat boş (04-08-08), MareNostrum (31-07-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuanda İlkay ablamız radyo Yarende canlı yayında.Tüm dostları bekliyoruz... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.285
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çiğdem mi var yoksa emel mi var dj olarak
![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (04-08-08) |
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaah be gec kaldım gidiyo kadın Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (04-08-08) |
| | #7 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar valla porgram çok güzel geçti...Keşke dinleyebilseydiniz...Önümüzdeki günlerde süpriz sanatçılar yine radyomuza konuk olacaktır...Radyomuzu takip etmeye devam edin İlkay ablanın canlı yayın programını yarın siteye ekleyecem,dinlemek isteyenler için... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |