| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | İlköğretimde kayıtlar başladı İlköğretim okullarına öğrenci kayıtları başladı. İnternet üzerinden yapılacak kayıtlar 30 Temmuz’da sona erecek. Ortaöğretimde geçen yıl 16 ilde pilot uygulama olarak başlatılan “e-kayıt” sistemi bu yıl Türkiye geneline yaygınlaştırılacak. Ortaöğretimde sınavla öğrenci alan fen ve anadolu liseleri dışındaki liselere kayıtlar ise 15 Ağustos’tan sonra okulların kontenjanlarına göre yapılacak. Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sonuçlarına göre öğrenci alan liseler ise Milli Eğitim Bakanlığının belirleyeceği takvime göre kayıt yapacak. Ortaöğretim kayıtları da internet üzerinden alınacak. İnternet üzerinden kayıt uygulaması, adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre öğrencilerin, velilerin ikametlerine en yakın ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesini esas alıyor. Bu çerçevede veliler, internet aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın web sitesinden form doldurarak kayıt başvurusu yapıyor. Başvurular değerlendirilerek, öğrenci ikametgahına en yakın okula yerleştiriliyor ve buna ilişkin listeler ilan ediliyor. Öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, ilan edilen listelere göre okul müdürlüklerince gerçekleştiriliyor. MEB yetkilileri, internet üzerinden kayıt sisteminin, velilerin şikayetlerine neden olan “zorunlu bağışı ortadan kaldırdığını” belirttiler. AA. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylasım için tesekkurler.. Cok daha guzel yuksek seviyeli eğitimler dileğimle..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (02-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okul Aile Birliği'ne bağış adı altından az para toplamadılar...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #4 | |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.483
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |