Konu Seçenekleri
Eski 02-06-08, 13:51 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.338
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181830
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İlköğretimde kayıtlar başladı

İlköğretim okullarına öğrenci kayıtları başladı. İnternet üzerinden yapılacak kayıtlar 30 Temmuz’da sona erecek.

Ortaöğretimde geçen yıl 16 ilde pilot uygulama olarak başlatılan “e-kayıt” sistemi bu yıl Türkiye geneline yaygınlaştırılacak. Ortaöğretimde sınavla öğrenci alan fen ve anadolu liseleri dışındaki liselere kayıtlar ise 15 Ağustos’tan sonra okulların kontenjanlarına göre yapılacak.

Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sonuçlarına göre öğrenci alan liseler ise Milli Eğitim Bakanlığının belirleyeceği takvime göre kayıt yapacak. Ortaöğretim kayıtları da internet üzerinden alınacak.

İnternet üzerinden kayıt uygulaması, adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre öğrencilerin, velilerin ikametlerine en yakın ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesini esas alıyor.

Bu çerçevede veliler, internet aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın web sitesinden form doldurarak kayıt başvurusu yapıyor. Başvurular değerlendirilerek, öğrenci ikametgahına en yakın okula yerleştiriliyor ve buna ilişkin listeler ilan ediliyor. Öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, ilan edilen listelere göre okul müdürlüklerince gerçekleştiriliyor.

MEB yetkilileri, internet üzerinden kayıt sisteminin, velilerin şikayetlerine neden olan “zorunlu bağışı ortadan kaldırdığını” belirttiler.

AA.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (02-06-08), Işıkyak (21-06-08)
Eski 02-06-08, 16:43 Çevrimiçi   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.673
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Paylasım için tesekkurler.. Cok daha guzel yuksek seviyeli eğitimler dileğimle..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (02-06-08)
Eski 02-06-08, 18:38 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Okul Aile Birliği'ne bağış adı altından az para toplamadılar...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 06-06-08, 23:27 Çevrimdışı   #4
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 2.483
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Okul Aile Birliği'ne bağış adı altından az para toplamadılar...
Mecburu değil ya kardeşim! Zorunlu sadece!

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...

Konu Seçenekleri