Konu Seçenekleri
Eski 28-08-08, 00:38 Çevrimiçi   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ilkolulu bitirdiğiniz okulun ismi nedir..??

çakmak ilköğretim okulu

istanbul/ümraniye

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 28-08-08, 00:39 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
orhanbey ilköğretım okulu

bursa orhangazı

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 28-08-08, 00:39 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.526
Teşekkür etti: 245
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
İsmail Erez İlköğretim Okulu

Ankara/Y.Mahalle/Demetevler

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 28-08-08, 00:42 Çevrimdışı   #4
Asistan

rebel angel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 482
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:822
rebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuş
hilmi dilmen ilköğretim okulu

ısparta

: ) + :( = hayat

şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!..

bir umuttu yaşatan insanı
Eski 28-08-08, 00:42 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.745
Teşekkür etti: 1.931
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sokullu Mehmet Paşa IÖO

Üsküdar / Istanbul

Ahh Ahh

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 28-08-08, 02:55 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şükrü yemenicioglu ioo

gazıosmanpasa / ıstanbul

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 28-08-08, 12:09 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
namık kemal ilköğretim okulu elazığ merkez

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 28-08-08, 12:12 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Gazi ilköğretim Okulu
Kocaeli/Gölcük

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 28-08-08, 12:14 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hacı SelimAğa İlk Öğretim Okulu

Üsküdar / İstanbul

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 28-08-08, 12:14 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
umurbey abdullah fehmi iöo

BuRsA/GeMLiK

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 28-08-08, 12:38 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.162
Teşekkür etti: 1.389
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19982
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yazamam cok gizli;tiri yaki;

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Eski 28-08-08, 18:17 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cengiz topel iöo

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Eski 28-08-08, 21:46 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yenimahalle ilköğretim okulu...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 28-08-08, 21:50 Çevrimiçi   #14
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.541
Teşekkür etti: 446
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5932
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
t.e.v cemiLe ve samiye bayar i.ö.o

Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar.
ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war!
ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar.
ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!!
Eski 29-08-08, 02:33 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Emrullah Efendi / SAMSUN

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 29-08-08, 02:40 Çevrimdışı   #16
Asistan
Düşünürler grubu

*KuĞu* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 269
Teşekkür etti: 426
Forum Puanı:1827
*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Hacıkadiroğlu

antalya/alanya

TıRTıLıN öLüM DeDiĞiNe BiZ KeLeBeK DiYoRuZ
Eski 29-08-08, 02:50 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu
İstanbul

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 29-08-08, 03:48 Çevrimdışı   #18
Asistan
Kemalistler

Adolfo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 214
Teşekkür etti: 85
Forum Puanı:346
Adolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Semiha İsen İlköğretim Okulu.. -Ankara-

Türkiye İşçi Sınıfına Selâm!
Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara,
Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi,
Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza...
Eski 29-08-08, 03:49 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
kurtulus ılkogretım okulu
gedız/kutahya

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 29-08-08, 04:44 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.123
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
64__ayna__64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kurtulus ılkogretım okulu
gedız/kutahya
gediz mii

kütahya cumhuriyet ilköğretim okulu

.

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Konu Seçenekleri