| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Ad grubu ![]() | İmzalarımıza birden fazla gülümseme koyabilelim Önerim şudur; imzalarımıza sadece bir tane smiley koyabiliyoruz. Bu artırılsın. İyi olmaz mı? . . . . Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur. Mikal'imi arıyorum... |
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | вєαяqє (15-07-08), ρяєηѕєѕ (11-07-08), *KuĞu* (25-07-08), amorous_nope (12-07-08), Rock'n Rose (Dün), Scнiивея (12-07-08), Yσкє∂!¢! (11-07-08) |
| | #3 |
| Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.462
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:23776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harika oLur bencede ![]() Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... |
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (11-07-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.335
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence birden fazla resimde koyabilelim.... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (12-07-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imza dediğin az ve öz olsa daha iyi olmazmı kannımca :/ "SENSİZ MAVİSİ BIÇAKLANMIŞ AKŞAM ÜSTÜYÜM, ATEŞTEN BİR DENİZİM, KIYILARIM YOK SENSİZ KAR ALTINDA DAĞLARIM ANLIYORMUSUN KADINIM, BAHARIM, A CANIM A CANIM" meleğimi şimdi DüşüM de ![]() özgüяℓügü уαzαη кαℓєм тυтυşυя! |
| | #6 |
| Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:5227 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abartılmaması için bir sınır konulabilir konulabiliyorsa. . . . . Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur. Mikal'imi arıyorum... |
| | #7 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 441
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2099 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir tane yeter bence fazlasına lüzüm yok sonra millet abartırsa forumun hızı düşer Sana gitme demeyeceğim, Ama gitme, lavinia. Adını gizleyecegim Sen de bilme, lavinia. ![]() |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.695
Forum Gücü: 132 Forum Puanı:47746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Su anki sinir gayet guzel abarti olmamasi için ama resim yanina 1 smiley hakki daha taninanbilir smiley fazla yer kaplamadigi dusunursekde ( tabi bunu 60000 kusur uyede yaparsa baya kaplanmis yer olur ) bence su anki limit iyi ((: ![]()
Elveda Az Kaldı Geliyor Yakında |
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 13.477
Forum Gücü: 365 Forum Puanı:146668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Smileleri resim olarak algılıyor zaten. Şuanki kısıtlama forumun hızlı olması için uygulanıyor. kaç resim konursa konsun genelde kısa süre sonra değiştirileceğinden gerek yok arttırılmasına ![]() Hayallerim nihayet buldu işte o an Ne zaman belliydi ne mekan Sendin, Aşktı buram buram kokan Evet sana Aşık bu şiiri yazan... |
| | #10 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.462
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:23493 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hiç resim koyamadım ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #11 |
| Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:5227 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. Diğer forum mensuplarının da görüşünü bekliyorum. İlgili moderatör konuya bir anket ekleyebilirse çok iyi olur sayısal veriler elde etmemiz açısından. . . . . Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur. Mikal'imi arıyorum... |
| | #12 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5984 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee bende istiyom 1 az bence ![]() Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev getaaaaa... ![]() TATİLDEYİİİM(: |
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.620
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:74013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülümsemeler'de bir sey demiyorum ama resim koyma işine karsıyım neden derseniz forum cok yavaslar ve herkes birer ikişer resim koyacagı için yazdıklarımız degil resimler ön plana cıkar işte bu yuzden resim olayına karsıyım acıkcası ama smiley olayında yanınızdayım ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | antiterorES (12-07-08), Galiyev (12-07-08) |
| | #14 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.455
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum Hızını etkilemeyekse 1den fazla smiley hakkı verilmesi kullancılar için güzel olur... Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsteyen benim imzamı da kullanabilir ![]() "SENSİZ MAVİSİ BIÇAKLANMIŞ AKŞAM ÜSTÜYÜM, ATEŞTEN BİR DENİZİM, KIYILARIM YOK SENSİZ KAR ALTINDA DAĞLARIM ANLIYORMUSUN KADINIM, BAHARIM, A CANIM A CANIM" meleğimi şimdi DüşüM de ![]() özgüяℓügü уαzαη кαℓєм тυтυşυя! |
| | #16 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.178
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:14309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet bence de bir tane smiley koyma hakkı çok az ![]() . ![]() Derin mavide bir kuştun, kondun düşlerimin içine.. Sesin bozdu sessizliğimi.. Hayatımı kavuran güzdü yokluğun.. Sen geldin yağdın yüreğime.. Filizlenen çiçekler değildi ıslaklığın ardından, Geleceğimdi seninle bulduğum... |
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (16-07-08) |
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede bol bol konulsun... Hatta resim bile eklensin bir kaç adet ve (BBcode) renk codeleri yazı karakterlerin sınırı oldukça az. Bunlarda arttırılmalı diye düşünüyorum. İmzalar özgür bırakılsın sınır yerine kuralı olsun kurala uymayan imzalar silinsin... ![]() İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkide iken tevazu gösteren, kudret sahibi iken affeden ve kuvvetli olduğu vakit adaletle hareket edendir. Konu Composure tarafından (24-07-08 Saat 23:23 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #20 | |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 586
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence fazlasına gerek yok.Hatta suan için gerekli olan sınırlama yeterli.Ayrıca sana malesef katılamayacağım arkadaşım.İmzalar özgür bırakılırsa bu işin cılkı cıkar.uymayanlarıda silme işi adminlerin işi ama adminlerimizde herkesi kontrol edemez vede uğrasamaz... Saygılar | |
| Mesaja teşekkür eden: | askkorsani (25-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |