| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: İnandıgınız seylere ne kadar bağlısınızdır? | |||
| Evet inandıklarıma samimiyetle baglıyımdır. | | 9 | 100,00% |
| Hayır inandığım şeyler beni bazen yanıltabiliyor. | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | İnandıgınız seylere ne kadar baglısınızdır ?
Evet herkez bir dine veya inanmak istedigi seye inanıyor ama ne kadar inanıyor bunu merak ettiğim icin bu konuyu acmak istedim.
![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi konu açmıssın.. sanırım çoğu insanın inandığı din iyiliği ve güzelliği emrediyor ama dünyanın durumu pek de buna uyuyormusuz gibi durmuyor.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (17-10-07) |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inandığım şeye tüm kalbimle inanırım.. zaten samimi olarak inanmıyorsam ne bana fayda getirir ne de inandıklarıma .. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (17-10-07) |
| | #4 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok bağlıyım ama cok... o kadar cok bağlıyım ki anlatamam!. üzgünüm... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (18-10-07) |
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koşulsuz itaat ederiz...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |