| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Inaniyorum ki birgün...
Inaniyorum ki birgün... diye cümle kurup sonunu getirin akliniza ne geliyor ise. misal: Inaniyorum ki birgün zengil olacagim. |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.109
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanıyorumki 22 haziranda sbs bana çok kolay gelecek
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Inaniyorum ki birgün beni sevecek (:
|
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.463
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Inaniyorumki birgun tasidigim kitaplarda beni tasiyacak Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok beklen ![]() inaniyorum ki birgün dilimi tutacagim |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işte o imkansız inanıyorumki bi gün bende rep kazanacağım Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #7 |
24 saatlik süre dolsun vermediysem vercem ![]() inaniyorum ki bu sinavda en yüksek notu alcam arkadaslar arasinda Konu Virane tarafından (08-06-08 Saat 20:07 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 263
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inanıyorum ki o dersi alttan bırakmayacağım (buna ben bile inanmadım ama neisee...) (dua edin belki bi mucize olur o tek dersimide geçerim (: ) Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (08-06-08) |
| | #9 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.575
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnanıyorum ki bir gün yeniden prof olcam Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
|
| | #10 |
calis olursun inaniyorum ki Fener bomba transfer yapcak |
|
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.798
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanıyorumki bi gün her şey bitecek bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #12 |
inaniyorum ki bu sene Coskunu görcem istanbulda
|
|
| | #13 |
inanıyorumki herşey güzel olacak
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inanıyorum ki bu forum beni sevdi (: Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #15 |
Inaniyorumki ayshula yi feysbukta bulcam |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 446
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanıyorum kie össyi kazanıcam Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni yalancı çıkarmak istemezdim ama imkansız (: Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #18 |
inaniyorum ki imkansiz diye birsey yoktur |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu durumda oluyo (: imkansız... Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #20 |
inaniyorum ki ayshula yüzümü kara cikarmaz |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |