Konu Seçenekleri
Eski 23-05-08, 14:06 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.838
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:76700
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: Harrison Ford (Indiana Jones), Cate Blanchett (Irina Spalko),
Karen Allen (Marion Ravenwood), Shia LaBeouf (Mutt Williams),
Ray Winstone (’Mac’ George McHale),
John Hurt (Prof. Oxley), Jim Broadbent (Dean Charles Stanforth),
Igor Jijikine (Dovchenko)
Senaryo: David Koepp
Türü: Aksiyon-macera
Yapım: 2008 ABD yapımı
Gösterim Tarihi: 23 Mayıs 2008 (UIP Türkiye)

Indiana Jones and the Last Crusade’de Kutsal Kase’nin izini sürdükten 19 yıl sonra Harrison Ford, maceraperest arkeolog Indiana Jones rolünde sevenleriyle buluşuyor… Yönetmenliğini Steven Spielberg’in üstlendiği Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı’nda 64 yaşındaki Harrison Ford’a Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt ve Jim Broadbent eşlik ediyor… Filmin senaryosunu Jurassic Park, Görevimiz Tehlike, Örümcek Adam filmlerinin senaryosunu da yazan David Koeppyazdı… 23 Mayıs 2008’de gösterimde…

Filmin konusu:
Yıl 1957… ABD ile Sovyet Rusya’nın Soğuk Savaş yıllarının en yoğun olduğu dönemler… Indiana Jones ve maceraperet ruhlu genç bir arkeolog olan Mutt, insanlık tarihinin en görkemli arkeolojik keşiflerinden birisi olabilecek; büyünün, batıl inançların ve korkunun efsanevi objesi olarak tanınan Akator’un Kristal Kafatası’nı bulmak için birlikte Peru’ya giderler…

Ancak, Sovyet ajanları da Kristal Kafatası’nın peşindedir. Sovyet ekibinin başında da soğuk ve acımasız güzel ajan Irina Spalko vardır. Irina, yönettiği seçkin askeri ekiple birlikte, Kristal Kafatası’nı ele geçirip sırlarını çözebildikleri takdirde Sovyetler’in dünyaya hükmedeceğine inanmaktadır…

Sovyet ajanlarını safdışı etmenin bir yolunu bulmak zorunda olan Indy ile Mutt, Kristal Kafatası’nın kötü niyetli ellere geçmesini önlemek zorundadırlar.

Notlar:

Indiana Jones serisinin ilk filmi olan Raiders of the Lost Ark, 1981 yılında gösterime girmişti. O filmin kazandığı büyük başarının ardından 1984’te Indiana Jones and the Temple of Doom, 1989 yılında da Indiana Jones and the Last Crusade izleyiciyle buluştu. Dünya çapında 1 milyar 182 milyon dolarlık gişe hasılatına ulaşan üç film, toplam 14 dalda Oscar’a aday gösterilirken 7 dalda Oscar ödülünün sahibi oldu.

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
Samson (23-05-08)
Eski 23-05-08, 16:50 Çevrimdışı   #2
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bakalım nasıl olmuş, küçükken hayranlıkla izlediğim filmlerdi. Gerçek dünyanın içine masalımsı anlatımlar yerleştirilmesi bir çocuğu büyülüyordu tabi. Maymun kafatası içinde tatlılar, içi açılan yılandan çıkan yavru yılanlar ve bunların yutulması... harikaydı

Harrison Ford amca ihtiyarlamış ama rolün hakkını verecektir bence. Afiş her zamanki gibi
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (26-05-08)
Eski 23-05-08, 17:27 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oldum olası sevmem su Indiana Jones'u !..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 23-05-08, 18:37 Çevrimdışı   #4
Profesör

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.660
Teşekkür etti: 1.957
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32226
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
serinin 5. bölüm çekimlerine başlanmış
Eski 26-05-08, 13:31 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oww harika ama yaşlanmış 64 yaşında ne demek ya
yerine iyi bir aday bulup bu seriye devam etmesini isterdim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 29-05-08, 12:51 Çevrimdışı   #6
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hala ayni (=
tesekkürler OLA!!!'cim..
Ben de bunu ariyodum (=
izledikten niye diye sorabilirsin tabi .p

S E S S I Z C E

Eski 30-05-08, 11:29 Çevrimdışı   #7
Stajyer

The Darkness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 125
Teşekkür etti: 181
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:643
The Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyor
Fİlm iyi bir görsel şölen sunuyor olmalı. Aksi takdirde bu saatten sonra bir anlamı olmaz.

ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM
ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM
IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE

Konu Seçenekleri