| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Soso & Lavi ikilisi diyebiliriz, tabi ki çaliskan anlaminda ![]() Hos benim ne kadar inekledigim tartisilir fakat .. ehum konu ineklerdi, çok seker yaratiklardir uzaktan,seker abartili mi oldu ne ? her neyse.. ilk okulda arkadasim Marc'in suratini yalamisti hayvan-cagiz,o zamandan beri ben de izleri vardir "inek" denildi mi midem alt üst olur ![]() biz danalarin büyük bir model'i de oluyo kendileri ayrica.. inek sütü içeriz hep,genelde yani..- ben süt içer miydim ya -reklamlari vardir bi de,stardir kendileri süttas'da (= ha bi de.. Hindistanlilar için çok kutsal bir hayvandi sanirim.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Oo.SoSuMo.oO (29-05-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle ikimizde baya bi ineklediğimiz içün bu tabiri üstümüze alınalım canim ( çalışkanız ne sandın )![]() Bende fazla ineklemem ama , çaktırma ![]() ![]() Beni aydınlattın sağol ![]() - LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 281
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | snn ineklediini bu yil pek goremedk,hazin sonunuda buraya aciklarmisin rica etsem ![]() Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok mülayim bir hayvandır.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok çalışanlar için kullanılan bir -sıfattır Nereden geldiğini henüz anlayamadım.Genellikle sıralarına ot konularak şaka yapılır bu arkadaşlara. Tüm ineklerin 'ineeeek!' diye hitap edildiğinde bir de savunması vardır ; "Hayatım boyunca eşek olacağıma 4 sene inek olurum" Kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz :p İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğim bi hayvan =D Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son günlerde tecavüze uğrayan bir hayvandır!(biliyorsunuz deil mi adamın biri ineklerle oluyormuş ) ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnek tanımına uygun, aylarca kafayı taktıgım kişii |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2903 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.145
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | memesini o kadar çekmeme rağmen bir türlü süt çıkaramadığım hayvan Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.650
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öküz oluyorlar onlar adam demeye gerek yok ... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (10-08-08) |
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mecaz anlammıyla; herzaman olmak istedigim ama hiç bir zaman olamadıgım.. ama her zaman da onlardan daha basarılı oldugum insan türü ![]() biraz kendimi övmüş gibi oldum ama idare edin artık napim gercek bu Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Etinden Sütünden yaralandıgımız hayvan ,Bide calıskanlara deniliyodu |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinLikLe katıLıyorum ![]() ![]() Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |