Konu Seçenekleri
Eski 29-05-08, 11:41 Çevrimdışı   #1
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soso & Lavi ikilisi diyebiliriz,
tabi ki çaliskan anlaminda
Hos benim ne kadar inekledigim tartisilir fakat .. ehum konu ineklerdi,
çok seker yaratiklardir uzaktan,seker abartili mi oldu ne ? her neyse..
ilk okulda arkadasim Marc'in suratini yalamisti hayvan-cagiz,o zamandan beri ben de izleri vardir "inek" denildi mi midem alt üst olur
biz danalarin büyük bir model'i de oluyo kendileri ayrica..
inek sütü içeriz hep,genelde yani..- ben süt içer miydim ya -
reklamlari vardir bi de,stardir kendileri süttas'da (=
ha bi de..
Hindistanlilar için çok kutsal bir hayvandi sanirim..
Mesaja teşekkür eden:
Oo.SoSuMo.oO (29-05-08)
Eski 29-05-08, 11:45 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kesinlikle ikimizde baya bi ineklediğimiz içün bu tabiri üstümüze alınalım canim ( çalışkanız ne sandın )

Bende fazla ineklemem ama , çaktırma

Beni aydınlattın sağol
-

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 03-06-08, 20:57 Çevrimdışı   #3
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 406
Teşekkür etti: 281
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10599
aXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
snn ineklediini bu yil pek goremedk,hazin sonunuda buraya aciklarmisin rica etsem

Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk
Eski 03-06-08, 22:39 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.130
Teşekkür etti: 2.551
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok mülayim bir hayvandır.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 18-06-08, 15:16 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok çalışanlar için kullanılan bir -sıfattır Nereden geldiğini henüz anlayamadım.
Genellikle sıralarına ot konularak şaka yapılır bu arkadaşlara.
Tüm ineklerin 'ineeeek!' diye hitap edildiğinde bir de savunması vardır ;
"Hayatım boyunca eşek olacağıma 4 sene inek olurum"
Kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz :p

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 08-08-08, 19:17 Çevrimdışı   #6
Asistan

βe†erβöcek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 152
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:761
βe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
sevdiğim bi hayvan =D

'

Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin o'nu sevdiğinden.

Eski 08-08-08, 19:20 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
son günlerde tecavüze uğrayan bir hayvandır!(biliyorsunuz deil mi adamın biri ineklerle oluyormuş )

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 08-08-08, 22:08 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
İnek tanımına uygun, aylarca kafayı taktıgım kişii
Eski 08-08-08, 22:24 Çevrimdışı   #9
Asistan

NuraYY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 319
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2903
NuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bυя¢U´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnek tanımına uygun, aylarca kafayı taktıgım kişii
kim bu kişi acaba
kabul ediyorum ineğim ve bununla guru duyuyorum hhıhh:d =)
Eski 09-08-08, 23:56 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
NuraYY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim bu kişi acaba
kabul ediyorum ineğim ve bununla guru duyuyorum hhıhh:d =)
senden bahsetmedim sen de ii biliyorsun =)
Eski 09-08-08, 23:57 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.573
Teşekkür etti: 5.145
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
memesini o kadar çekmeme rağmen bir türlü süt çıkaramadığım hayvan

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 10-08-08, 00:43 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Alıntı:
peris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
son günlerde tecavüze uğrayan bir hayvandır!(biliyorsunuz deil mi adamın biri ineklerle oluyormuş )
Öküz oluyorlar onlar adam demeye gerek yok ...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (10-08-08)
Eski 10-08-08, 00:48 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mecaz anlammıyla;

herzaman olmak istedigim ama hiç bir zaman olamadıgım.. ama her zaman da onlardan daha basarılı oldugum insan türü

biraz kendimi övmüş gibi oldum ama idare edin artık napim gercek bu

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 17-08-08, 22:19 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.198
Teşekkür etti: 176
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Etinden Sütünden yaralandıgımız hayvan,Bide calıskanlara deniliyodu

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 18-08-08, 13:18 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öküz oluyorlar onlar adam demeye gerek yok ...

kesinLikLe katıLıyorum

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Konu Seçenekleri