| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Ingiliz Kahvaltı Çayı english breakfat tea Isminden Çevrilme Halidir (= Normal Çayın Içine Süt Katılır Oyle Içilir Acaip Bi Tadı Vardır, Denenmesi Tavsiyedir =) Yapılışı; Fincanın 4/3ü Suyla Doldurulur Içine Sallama Çay Atılır Sallama Cayı Salladıktan Sonra Cıkarıp Sütü Tasıncaya Kadar Doldurun Doldurun Doldurun Çekinmeyin ![]() Velasıl Kelam Çayımız Hazır (= ![]() Yanınada Bi Ingiliz Kahvaltısı Verelim ((= ![]() Dışarda Içmek Isterseniz Çay Ve Süt Ayrı Gelir Dilediğiniz Kadar Süt Doldurursunuz =) Servis Gösterisi ; ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (21-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 379
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok abe ben almiim o gün ingiliz çayı die tutturdun ilk yudumda geri tükrdüm ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.931
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kro Senin Dısında Herkes Beğendi ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek kelime ile tiskinç
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (21-08-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 379
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni anlayan biri daa ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demleme çay üzerine çay tanımam
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özellikle MArmariste ''English Breakfast'' olarak bulabilirsiniz... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ulen demlenmişin neyi var allam yaa ben türk çayından vaz geçmem ![]() |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 1.931
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bigün Sana Çay Ismarlarım Farkı Anlarsın Aliii ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu İngilizlerin çay zevkinden az biraz bizdede olsaydı en azından içtiğimiz çaylar daha kaliteli olurdu. Çok güzel çayları var... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |