Konu Seçenekleri
Eski 28-08-08, 00:36 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
İnsan ne için yaşar?

sizce..??

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (28-08-08)
Eski 28-08-08, 03:44 Çevrimiçi   #2
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.526
Teşekkür etti: 245
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ölmek için

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 28-08-08, 04:47 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.818
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Amaçları, Hedefleri, Hayalleri, Umutları Ve Sevdikleri İçin..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 28-08-08, 05:17 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
hayallerıne kavusmak ıcın ve sevgı ıcın

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 28-08-08, 08:32 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Boynu Dik, Hür, Asil, Erdemli bir hayat sürebilmek için..

En azından bunun için atıyorum adımlarımı...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 28-08-08, 10:03 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Allah için
Eski 28-08-08, 12:59 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.162
Teşekkür etti: 1.389
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19982
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Anladım ki; Allah insanların birbirlerinden ayrı ayrı değil, tekvücut halinde yaşamalarını istediğinden, herbirine kendi ihtiyaçlarını değil; herbirine, hepsi için gerekli olan şeyleri ilham ediyor.

Anladım ki, insanlar kendilerini düşünerek yaşıyor gibi görünse de, hakikatte onları yaşatan tek şey sevgidir. Kim severse Allah'a yaklaşır; Allah da ona yaklaşır. Çünkü O, sevgiyi yaratandır! ..'

Lev Nikolayeviç Tolstoy;

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.

Konu ASAKİRİ tarafından (28-08-08 Saat 13:01 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:00 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
CSKN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Amaçları, Hedefleri, Hayalleri, Umutları Ve Sevdikleri İçin..

Katılıyorum

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Mesaja teşekkür eden:
CSKN (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:32 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Allah c.c icin yasar

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 28-08-08, 13:40 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendisi ve hayalleri için.

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !

Konu Seçenekleri