| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: İnsanı yaşatan . . . . . . . . | |||
| Umutlarıdır | | 21 | 39,62% |
| Hayalleridir | | 17 | 32,08% |
| İnançlarıdır | | 9 | 16,98% |
| Sevgileridir | | 3 | 5,66% |
| Dostluklarıdır | | 1 | 1,89% |
| Aşklarıdır | | 0 | 0% |
| Hatıralarıdır | | 1 | 1,89% |
| Unutamadıklarıdır | | 1 | 1,89% |
| Gördükleridir | | 0 | 0% |
| Kavgalarıdır | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | İnsanı yaşatan . . . . . . . . İnsanı yaşatan . . . . . . . . Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.145
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umutlarıdır... Sıralarsak eğer İnançlarıdır Sevgileridir Hayalleridir Dostluklarıdır Aşklarıdır Gördükleridir Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.081
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | farklı bir bakış açısı ile bakarsak bu konuya ; insan ne için yaşar... insan umutları için yaşar sevdikleri ile kurduğu hayallerin gerçekleşmesi için tüm inancı ile dostlarına sarılır acı ve tatlı hatıralarını hiç silmez mutluyken acı anıları üzgünken hep mutlu geçen seneleri anımsar... CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 379
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayalleridir tabi ki.. ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.229
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umutlarıdır...
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.149
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umutlarıdır
|
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanı yaşatan dostlarıdır umutlar her zaman ikinci plandadır umutlar soyut ama dostluklar somuttur
|
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umutlarıdır & Hayalleridir |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye Huzur Pınarı
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnançlarıdır
|
|
| | #10 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
umutları ve hayalleridir
|
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umutlarıdır
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #12 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanı yaşatan , yediği besinlerdir parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (07-09-08) |
| | #13 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnançlarıdır.Umut hiçbir şey değil.
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #14 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.051
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayalleridir.. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 630
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inancıdır umududur Everything is Changed ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.818
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi İçin Yaşıyorum Valla Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:115 ![]() ![]() ![]() |
umutları hayalleri sevgileri dostlukları aslında hepsinin birleşimidir.. ama ben umutlar dedim.. |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayal dünyasında yaşayan bir insansan benim gibi....ancak ve ancak hayallerin yaşarabilir seni... Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsidir,hicbirini digerinden ayiramazsin!!bagzi dönem ask, bagzi dönem inanc,bagzi dönem umut,,,,sirayla insani yasatma sebepleridir.sanmiyorumki iclerinden sadece bi tanesiyle yetinip yasaya bilen birini, ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #20 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.887
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:26213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insani yasatan sebebler belirtildigi gibi ankette cok.... ancak bana sorarsaniz insan ne icin yasar.... insan yasamak zorunda oldugu icin yasar..... ![]() Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |