| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Antikapitalistler ![]() | insanlar neden farklı müziklerden hoşlanırr??
zevk meselesi diyenler olacaktır hemen ....ama benim merak ettiğim de bu müzikte bu zevk ayrımını yaratan şey nedir sizce?? herkesin bir fikri vardır sanırım ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `Hiperaktif (16-02-07) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu onaylanmıştır. ![]() |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
Herkes farklı bir müzik tarzını belirliyor çünkü her insan farklı..Yani şöyle hayata bakışı,insanlardan beklentileri aynı şekilde insanların onlardan beklentileri vs. vs. Sonuç olarak farklı tarz benimsenmesinin tek nedeni her birimizin farklı insanlar olması...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (17-02-07) |
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çünkü insanlar bantlarından çıkmış seri üretim makinalar değil de o yüzden
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (21-05-07) |
| | #6 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee
ama sonuçta her insan aynı eğitimi alıyor ..ilkokulda ve lisede aynı eğitimi görüyor.....ama zamanla farklılaşıyor insanlar ...yani özgürleştikçe kendi içine dönüyor yüzünü ve birbirinden farklı oluyor herkes ...
|
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen öyle aslında ... Alıntı:
evet aynen öyle seri üretilen şeyleriz aslında ...ilkokul ..lise ..hatta üniversite bile ...hep aynı eğitim ....hep aynı konular .... ve buna rağmen müzikteki zevkler farklı oluyor ... hepimiz birer makineyiz ...ilk çağlardaki özgürlüğümüz yok artık ... bu müzik kültürünü kim belirliyor ..aile mi ..çevre mi..yoksa kendimiz mi...gerçi ben kendimiizin belirleyebileceğini pek sanmıyorum ama neyse..... verdiğin cevap beni tatmin etmedi doğrusu | |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ıı Alıntı:
evet bu söylediğin tabiki bir nevi olabilir ...ama birşey beklemeden de dinlediğimiz müzikler var ..mesela klasik müzik .. farklı insanlar olmamız demişsin ..tabi ki her insan farklıdır ..ama bu dediğin müzikle ilgili olarak söylenemez gibi geliyor bana .. eğitimle ilgili olabilir mi acaba diyorum ..benle aynı eğitimi alanlara bakıyorum tezim çürüyor kendiliğinden ... onlar arabesk dinliyor (bazıları ) ben ise klasik (mesela yani) | |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
Ruhsal birşey bu herkesin kendine göre dinlediği bir müzik vardır ama ruh haline görede müzik dinleyenler vardır...sonuçta şarkıdaki duyguları hissedebiliyorsan o tarzı benimsemişsindir
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (17-02-07) |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buna karekter desek aslında, yakın ve uzak olmakla ilgili biraz... seversin ya da gidersin, madem müzik ruhun gıdası , kendi güdülerine göre... |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farkli Olduklari Icin..
|
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.628
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:83033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanlar farklıdır, tabi beğenileri de zevkleri de farklı olacaktır. Buna yaradılış , büyüdüğü yada ulaşmak istediği çevrede etkileyecektir. ayrıca bazı insanlardan farklı olarak görünmek, aynı farklılıkları gösteren kişilerle ortak zevklerde buluşmak isteyecektir. bunlardan dolayı insan bazı müziklerden hoşlanır veya hoşlandığını beynine empoze eder. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | intro0.5 (01-07-07) |
| | #13 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee
insanların farklı olduklarını sanmıyorum ..eğitim aynı sonuçta..yaşam da neredeys aynı ...toplum aynı çünkü..gelenekler aynı falan filan işte... benimle aynı eğitimi alan biri arabesk müzikk dinleyebiliyor ama ben dinleyemiyorum.... başka birşeyler var bence bu konunun özünde |
|
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.628
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:83033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanlar aynı mı? enteresan, insanların aynı olup olmadığını başka bir platformda tartışabiliriz tabi ki, İnsanların aynı olduğuna düşünüyorsan, bu düşünce ile bu konuda çözümsel cevaplarını izliyor olacağım. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (18-02-07) |
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karakter-Düşünce-Yaşam Tarzı etkiliyor bu seçimi
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #16 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşamlar farklıysa her şey farklılaşır müzik giyim düşünce istekler akla gelebilcek her şey farklılaşır [bence]
![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (18-02-07) |
| | #17 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır.. Alıntı:
insanların çoğu aynıdır ..farklı olanlar zaten toplumdan dışlanırlar ..... bu başka bir konu ...farklı bir başlık altında konuşmak gerek ... | |
|
| | #18 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ççç Alıntı:
evet benim dediğim de bu ..ama hayatlarımız aynı ..okullardaki eğitim ; ailedeki ilk öğrenilen şeyler ... ama ne zaman insan yalnız kalıp kendi içine yöneldiğinde farklı olmaya başlıyor ...toplum içinde kimse farklı değil ...yalnız kaldığımızda farklı oluyoruz bence.... | |
|
| | #19 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() MmMmMmMmMmMmm...! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | intro0.5 (01-07-07) |
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
insanların aynı olmak gibi bir özelliği yok ki en basitinden kan gruplarımız bile farklı düşünce akıl beyin yapılarımız farklı çevresel eğitimsel faktorlerimiz farklı tabikide müzik zevkimiz farklı olucak
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |