| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özgünün ilerde neci olmasını istersin ? sen ne olmayı hayal ederdin ?? nelerden hoslanırsın ?? düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| Mesaja teşekkür eden: | гєรรђ๏t (22-05-07) |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nick anlamı en çok ziyaret ettiğin site kaç kardeşsiniz kaç dil biliyorsun nelerden korkarsın nelerden korkmazsın sevdiğin yemekler sevgilinin ismi ne iş yapar ne iş yaparsın baban ne iş yapar annen ne iş yapar kardeşin varsa öğrencimi nerelisin nerede yaşamak isterdin |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayattaki önceliklerinden 3ü? İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nette baska neler yaparsin? sevmedigin huylarin aliskanliklarin var mi? . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #10 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kendi tercihidir bana kalırsa basketbolcu olmasını isterim fiziği çok müsait 8 yaşında olmasına ragmen harika oynuyor... Ben arkeolog olmak istedim hep ama mat öğretmeni oldum. Valla Melez Hatunlar basta olmak üzere LP numetal rock rap muzik yane | |
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (21-05-07) |
| | #11 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | ~Kardelen~ (22-05-07) |
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Amcan uçak mühendisi.. InScAsE uçaklardaki kara kutu anlamına geliyo...Bildiğiniz gibi en kötü şartlarda olursa olsun kara kutu hep doğruları söyler ![]() Sürekli yaptığım şeyler basket oynamak Duvarlara ve camlara geometri soruları çözmek..Düşünmek Alkol ise olmazsa olmazımdır. | |
| Mesaja teşekkür eden: | ~Kardelen~ (22-05-07) |
| | #13 | |
| Doçent ![]()
en cook ziyaret ettiğim site e-dana sonra ise ogame ![]() anadil hariç 3 dil ingilizce almanca ve iskandinavca.(ortak dillerden) ama en barizi ingilizce. 2 kardeşim kücük kardesim 8 yaşında bir melez erkek ![]() Yanlızlık ve yalandan korkarım. Baskılardan ve görebildiğim hiç birşeyden korkmam. Son sevgilimin adı MerVe ( şu an yok) Matematik öğretmeniyim.. Babam Makina ve Maden mühendisi. Annem Mat öğretmeni. Kardeşim ilköğretim 3 sınıf ogrencisi.. Aslen Ankarılıyım ancak ZOnguldakta ve izmirde oturuyorum konyada okuyorum, VE çoğu zamanda istanbulda oluyorum. Amsterdam da yaşamak isterdim. | |
| Mesaja teşekkür eden: | şualar (21-05-07) |
| | #14 |
| Doçent ![]()
| | #15 | |
| Doçent ![]()
Nette başka oyun oynarım yatırımlarımı değerlendirim. Yabancı dilimi geliştiririm uluslar arası arenada Mat bilgimi konuştururum. Sevmediğim hatt nefret ettiğim en büyük huyum insanlara çook değer veriyorum ve Temiz kalpli olmam. | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (21-05-07) |
| | #16 |
| Doçent ![]()
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:26518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İdealist Misndir? Ve Warsa İdeallerin? Yaşam Tarzın Nedir?(neler doğrultusunda yaşarsın?) İzmirde En Çok Sewdiğin/gittiğin Yerler? |
| | #20 | |
| Doçent ![]()
İdealistim planlar yapar, Sonu ''-cağımla'' biten cümleler kurar yaparım. Yaşam Tarzım en önemli kural insanlara değer vermek sınıf ayrımı yapmamak ve Temiz kalpli omak.. İdeallerim savunduğum değer yargılarının kim ve kimler tarafında olursa olsun tahribata ugramasını engellemek ve düşüncelerimin emellerimi gerçekleştirmek. Kordon veya Balçova ata caddesi | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |