Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 20-05-07, 13:15 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
InScAsE31

Neden E-dana ?

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 13:58 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
özgünün ilerde neci olmasını istersin ?

sen ne olmayı hayal ederdin ??

nelerden hoslanırsın ??

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 14:20 Çevrimdışı   #3
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
1.neden nickin InScAsE31 ?

2.hayatinda sürekli yaptigin veya olmazsa olmazim dedigin seyler varmi ?

Yorgun...

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 14:48 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nick anlamı
en çok ziyaret ettiğin site
kaç kardeşsiniz
kaç dil biliyorsun
nelerden korkarsın
nelerden korkmazsın
sevdiğin yemekler
sevgilinin ismi
ne iş yapar
ne iş yaparsın
baban ne iş yapar
annen ne iş yapar
kardeşin varsa
öğrencimi
nerelisin
nerede yaşamak isterdin

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 15:36 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.330
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bunu okurken hissettiğin duygu

MmMmMmMmMmMmm...!

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 16:38 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayattaki önceliklerinden 3ü?

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 20:58 Çevrimdışı   #7
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nette baska neler yaparsin?
sevmedigin huylarin aliskanliklarin var mi?

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 20-05-07, 21:42 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 707
Teşekkür etti: 1.024
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nickin anlamı ne?
hangi takımlısın?
hangi müzik tarzından hoşlanırsın?
kaç yaşındasın?

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 21-05-07, 00:35 Çevrimdışı   #9
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?

Lisede hep inek derlerdi sitenin ismi yakın geldi

Eski 21-05-07, 00:36 Çevrimdışı   #10
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
MrSuitabLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
özgünün ilerde neci olmasını istersin ?
sen ne olmayı hayal ederdin ??
nelerden hoslanırsın ??

kendi tercihidir bana kalırsa basketbolcu olmasını isterim fiziği çok müsait 8 yaşında olmasına ragmen harika oynuyor...

Ben arkeolog olmak istedim hep ama mat öğretmeni oldum.

Valla Melez Hatunlar basta olmak üzere LP numetal rock rap muzik yane

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (21-05-07)
Eski 21-05-07, 00:38 Çevrimdışı   #11
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
>.cicikiz.<´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Amcan uçak mühendisi..

InScAsE uçaklardaki kara kutu anlamına geliyo...Bildiğiniz gibi en kötü şartlarda olursa olsun kara kutu hep doğruları söyler

Mesaja teşekkür eden:
~Kardelen~ (22-05-07)
Eski 21-05-07, 00:39 Çevrimdışı   #12
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
>.cicikiz.<´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Amcan uçak mühendisi..

InScAsE uçaklardaki kara kutu anlamına geliyo...Bildiğiniz gibi en kötü şartlarda olursa olsun kara kutu hep doğruları söyler

Sürekli yaptığım şeyler basket oynamak Duvarlara ve camlara geometri soruları çözmek..Düşünmek Alkol ise olmazsa olmazımdır.

Mesaja teşekkür eden:
~Kardelen~ (22-05-07)
Eski 21-05-07, 00:44 Çevrimdışı   #13
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
şualar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nick anlamı
en çok ziyaret ettiğin site
kaç kardeşsiniz
kaç dil biliyorsun
nelerden korkarsın
nelerden korkmazsın
sevdiğin yemekler
sevgilinin ismi
ne iş yapar
ne iş yaparsın
baban ne iş yapar
annen ne iş yapar
kardeşin varsa
öğrencimi
nerelisin
nerede yaşamak isterdin

en cook ziyaret ettiğim site e-dana sonra ise ogame

anadil hariç 3 dil ingilizce almanca ve iskandinavca.(ortak dillerden) ama en barizi ingilizce.

2 kardeşim kücük kardesim 8 yaşında bir melez erkek

Yanlızlık ve yalandan korkarım.

Baskılardan ve görebildiğim hiç birşeyden korkmam.

Son sevgilimin adı MerVe ( şu an yok)

Matematik öğretmeniyim..

Babam Makina ve Maden mühendisi.

Annem Mat öğretmeni.

Kardeşim ilköğretim 3 sınıf ogrencisi..

Aslen Ankarılıyım ancak ZOnguldakta ve izmirde oturuyorum konyada okuyorum, VE çoğu zamanda istanbulda oluyorum.

Amsterdam da yaşamak isterdim.

Mesaja teşekkür eden:
şualar (21-05-07)
Eski 21-05-07, 00:44 Çevrimdışı   #14
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
miss_crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunu okurken hissettiğin duygu

Ne duygu hissetceiğimi bilmememin kararsızlığı

Eski 21-05-07, 00:46 Çevrimdışı   #15
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nette baska neler yaparsin?
sevmedigin huylarin aliskanliklarin var mi?

Nette başka oyun oynarım yatırımlarımı değerlendirim. Yabancı dilimi geliştiririm uluslar arası arenada Mat bilgimi konuştururum.

Sevmediğim hatt nefret ettiğim en büyük huyum insanlara çook değer veriyorum ve Temiz kalpli olmam.

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (21-05-07)
Eski 21-05-07, 00:47 Çevrimdışı   #16
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
heroine´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayattaki önceliklerinden 3ü?

Metanet, Adalet, Aşk.

Eski 21-05-07, 00:48 Çevrimdışı   #17
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
riyanka´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nickin anlamı ne?
hangi takımlısın?
kaç yaşındasın?

uçaklardaki kara kutu..

Galatasaray---Newyork Knicks.

Numetal, Rock, Rap.

25.09.1988 doğumluyum. 19 .

Mesaja teşekkür eden:
Riyanka (22-05-07)
Eski 21-05-07, 00:48 Çevrimdışı   #18
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
riyanka´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nickin anlamı ne?
hangi takımlısın?
kaç yaşındasın?

uçaklardaki kara kutu..

Galatasaray---Newyork Knicks.

Numetal, Rock, Rap.

25.09.1988 doğumluyum. 19 .

Mesaja teşekkür eden:
Riyanka (22-05-07)
Eski 21-05-07, 02:02 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 70
Forum Puanı:26518
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İdealist Misndir? Ve Warsa İdeallerin?

Yaşam Tarzın Nedir?(neler doğrultusunda yaşarsın?)

İzmirde En Çok Sewdiğin/gittiğin Yerler?

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (22-05-07)
Eski 21-05-07, 02:20 Çevrimdışı   #20
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İdealist Misndir? Ve Warsa İdeallerin?
Yaşam Tarzın Nedir?(neler doğrultusunda yaşarsın?)
İzmirde En Çok Sewdiğin/gittiğin Yerler?

İdealistim planlar yapar, Sonu ''-cağımla'' biten cümleler kurar yaparım.

Yaşam Tarzım en önemli kural insanlara değer vermek sınıf ayrımı yapmamak ve Temiz kalpli omak..

İdeallerim savunduğum değer yargılarının kim ve kimler tarafında olursa olsun tahribata ugramasını engellemek ve düşüncelerimin emellerimi gerçekleştirmek.

Kordon veya Balçova ata caddesi

Kapalı konu

Konu Seçenekleri