| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! Full İhtişam |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.017
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canımmm ![]() En son okuduğun kitap? En çok sevdiğin isim? Forumda en çok sevdiğin kişiler? Forumda en sevdiğin bölüm? Eee bu kadar şimdilik diğerlerini biliyorum zaten aklıma geldikçe sorarım ![]() . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= |
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (22-06-08) |
| | #3 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.831
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:28258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isim yaş nerden göz rengin ne En sevdigin yerli dizi en sevdigin yabancı dizi en sevdigin film hobilerin ve fobilerin nelerdir?? yine gelcem bekle beni ![]() ![]() Altin Ateşle Dövülür, Ucuz Kadin Altinla, 15 Dakika Üstümde Sonra O Hep Altimda, Hazirim Sinava Kagit Kalemsiz Konu Yazmaksa, Hayal Gücü Ucunu Ver Moruk Görüsürüz AYDA. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 689
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | grup olarak antikapitalistleri seçme nedenin?:=) ...... Manzaraya daldım ses çıkarma... Gerçek can sıkar beni uyandırma... ... |
| | #6 | |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.937
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:29051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aziz nesin - ölmüş eşek en son okuduğum kitap ![]() kendi ismim ve deniz ismi (: herkesi tanımıyorum ama; rookie08 SiSin CSKN bir ben eksiktim şiyar artemis arsu cicimix sonsuus troçki tutbenidüşmeden yokedici ... .. . böyle uzuyor ![]() ![]() sesler ve renkler bölümü ![]() ![]() soruların için teşekkürler tatLım ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... | |
| | #7 | |
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:29051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senden kurtuluş yok zaten ![]() isim: sinem yaş: 18 nerden :istanbul göz rengin _ a.kahve yerli dizi__ yaprak dökümü ,elveda rumeli ve bitmesine rağmen hatırla sevgili ![]() yabancı dizi : izlemem ama geçen sene izlediğim charmed ve greys anatomy ![]() hobi fobi dolu bende anam ![]() bekliyorum tekrar ![]() sorular için tşk ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (23-06-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:29051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karadeniz e doğru gitmeyi planlıyoruz ![]() ama sözüm var sagoma (rookie08) antalyayada gitme gibi bir planım var ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... |
| | #9 |
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:29051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten grup başlığında da ifade edildiği gibi sınıfsız bir toplum, eşit haklar ve mücadele verdiğimiz değerler adına bu grubu şeçtim ![]() grup içerisindeki havayıda seviyorum (: Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... |
| Mesaja teşekkür eden: | vivace (22-06-08) |
| | #10 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 1.582
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:22268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Rap ? En Sevdiğin RaP Parçası ? Forumda En Çabuk Kim Dikkatini Çekti ? En Büyük Hayalin Ne ? Şuan Nerde Ne Yapıyo Olmak İsterdin ? Sence Geleceğin Mesleği Ne , Sen Ne Olmak İstiyorsun ? Kolay Gelsin KoLom ![]() |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
| | #11 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.604
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinem ![]() hq (= çocukluğunu biraz anlatır mısın ?? umutların tükendiği zaman ne yaparsın? bügunun dünden karın nedir ? şimdilik bukadar (= sonra görşmek üzere (=
|
| | #12 | |
birazda bakış açısı ![]() sevdiğim rap parçası : saymakla bitmez ![]() kem kümm eeee ııı şeyyyy ![]() hayaller bitmez, hayalsizde yaşanmaz ; şuan için üni olabilir bide ablamı evlendirirsek süper olurdu ![]() bir deniz kenarı fena olmazdı ![]() gelecek için bişey söylemek imkansız , herşey çokçabuk değişiyor ayakuydurabimek asıl mesele ![]() teşekkürler sorular için sagom ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... | |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (22-06-08) |
| | #13 |
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:22268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz Yüzeysel Cevaplarla Siyrıldık Hadi Bakalım , Dönerim Ben Sana KoLom ![]() |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
| | #14 | |
merhabaaa ![]() çocukluğum hımmmm ![]() yaramaz çocuk değildim evde oturur tv ye bakan bi tiptim sanırım ![]() yaz olunca tek derdim ağaca çıkmak olurdu çocukluğumda ve hala devam eden tek şey kitap okumam ve yaz seyahatlerimizz ![]() umutlar tükenmezki, ne demişler bir kapı kapanır yenisi açılır yeterki sen bunu gör![]() yaşayabilmek bile en büyük kar ![]() tşk ederim soruların için ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... | |
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (22-06-08) |
| | #15 | |
bekliyorum sagom ![]() Göğe Vardı. Odaların Boşluğu ! Eşyalar Bitti. Zaman Beyaz ... Kadınlar Acı ! Yapraklı Bıcak, Rüzgar Bedende! Hareli Sular. Parmaklar da Donmuş. Yollar Ceza ! Yere Bakıyor Ağaçlar, Işıklar Gölgeler, Seslerin Hükmü ! Akşamlar Bile Beyaz ... Yaşı Çoktan, Çocukların Yaşı. Bir Tek Geçmişin Rengi Var ... | |
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.130
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:29656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayvancazlarin varmi? Bilgisayarinla aran nasil ??? Bisikletten kac kez düstün? agactan dustunmu hic? Horlarmisin? En cok tukettiginn meyve? yabanci dil biliyormusun biliorsan hangileri erkek cocugun olsa ismini ne koyardin kiz cocugun olsa ismini ne koyardin? cok hizlikosarmisin? cay'ina kac seker atarsin? bi is yeri acsan ne üzerine acardin? bungy jumping'i denedinmı hic? ![]() altin takan erkege kro derler? ama kro olmayipda takanlar war sevdigi icin buna bir yorumun warmi? Dizi Koliklik bi durumun warmi Varsa hangi dizilerin hastasisin telefon numaranin son 4 hanesi? Telefon zil sesinde ne caliyor? Ev temizliggle aran nasil hamaratmisin ![]() Hayatin bir film olsa ismini ne koyardin? En son nezeman keske dedin?? ![]() Neyse cnm bukadar yeter sonra yine ugrarim ![]() Hani siz herseyi bilirdiniz Hani gelecek demistiniz... Yalanci yildizlar |
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.130
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:29656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ................................ Hani siz herseyi bilirdiniz Hani gelecek demistiniz... Yalanci yildizlar |
| | #18 |
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:22268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanal Ortamla Gerçek Hayatı Ayırt Edebiliyormusun ? 3 Tane "İyiki" Diyebile |