| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
A- İnternet için ayırdığı süre ona yeterli gelmez. Doyuma ulaşmak için, internete, daha fazla zaman ayırma ihtiyacı duyar. B- İnternet kullanımını bırakması ya da azaltması sıkıntıya yol açar. - Psikomotor ajitasyon, anksiyete gelişir. Zihni internette ne olup bittiğine takılıp kalmıştır. İnternetle ilgili fantezi ve hayaller kurar. - İnternet kullanımının bırakılmasıyla ortaya çıkan şikayetler, sosyal, mesleki yaşantısını olumsuz etkiler. - Yeniden internet kullanımıyla şikayetleri azalır. C- Kişi, internete planladığından daha sık girer, daha uzun süre kalır. D- Kişi, sürekli olarak, internet kullanımını sınırlamak ya da bırakmak isteğini duyar ve bu konuda başarısız girişimler yapar. E- İnternetle ilgili değişik aktivitelere (kitap, taratıcılar, yüklenecek programlar, vs.) çok zaman ve para harcar. F- Aşırı internet kullanımı nedeniyle, kişide, sosyal, mesleki, ailevi ilişkiler aksar; bedensel ve ruhsal bozukluklar ortaya çıkar. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HENK_HENKY (23-09-07) |
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Bence sorun interneti eğlence için kullanmaktan kaynaklanıyordur. Peki diyeceksiniz ne yapılır internette? Kişinin ne işle meşgul olduğuna göre değişir, yeterki interneti kullanmaya başlamadan önce bir amaç listeniz ya elinizde ya da kafanızda olsun. Hatta bazı programlar var, yapılacaklar listesini masaüstüne yerleştiriyor ve zamanı gelince sizi uyarabiliyor. Böyle bir programı da kullanmanızı tavsiye ederim... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aynen burda anlatılan cinsten bir bağımlıydım ![]() ama araya öss girdi kapattırdım neti ve anladım ki bu dünyada vazgeçemeyeceğimiz hiçbir şey yok.. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | cinsot (21-07-07) |
| | #5 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internet bizi bir cok şeyden uzaklaştırdı.......
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:180 ![]() ![]() |
taBi!
|
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |