| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.393
Forum Gücü: 161 Forum Puanı:67368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eveeettt ilk soruların benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.217
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:19391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan sorcak soru bırakmamışsın ![]() Hangi takımlısın? Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (11-05-08) |
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 935
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünyaya gelirken secme sansın olsaydı nasıl biri olarak dünyaya gelmek isterdin? Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir |
| | #6 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.241
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:20280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cansucuk ![]() önceliklen ne haber? nasılsın iyisinmi ![]() Hobilerin Fobilerin? SEvdigin spor dalı: tuttugun takım? sonram hayattan beklentin? ne olmak istiyorsun ? bu kadar sorular yeter canım sonram yine görüşürüz ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #7 | |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.077
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
normalde ben böyle siteleri bilmezdim saolsun scabi. (kuzenim )e-danayı bana önerdi sonra diğer kuzenlerimde burayı çok övdüler (anlayacağınız sitenin yarısı kuzenim )sonra soğuk bir kış akşamı üye oldum ama başlarda sevmedim sonra mesajları felan okuyunca çok hoşuma gittive iyikide burdayım.... ![]()
| |
| | #8 | |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ismim CANSU yaş bayanlarıı yaşı sorulmaz ANKARA dan voleybol - sinema - resim lisede okuyorum yavaş yavaş öss hazırlıklarımda başlıyor 3 kardeşiz (3 kız ) ortancayım ortanca olmaktan nefret ediyoum çünkü hep ortada kalıyorum ![]() Aslen ADANA lıyım orda doğdum büyüdüm Adanalıyım dediğim zaman herkes kavgacı gözüyle bakıyor buda hiç hoşuma gitmiyor ![]() baba tarafım Diyarbakırlı annem boşnak anlayacağınız çok karışık bir durum...... bukadar toktorcuğum ![]()
| |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (11-05-08) |
| | #9 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 9.596
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:43989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 - Yaşadığın bütün zorluklara,olumsuzluklara rağmen sana iki seçim sunulsa yaşam ve ölüm arasında hangisini tercih edersin ? yaşayıp mücadele etmekmi yoksa pes edip ölümü seçmekmi ? 2 - Uçurtmayı vurmasınlar filmini izledinmi ? izlediysen filmdeki seni etkileyen ne oldu ? 3 - Uğruna feda edebileceğin 3 şey ? 4 - İyikilerinmi yoksa keşkelerininmi sayısı fazla ? 5- Gerektiğinde sevgin,sevdiğin insanlar için ölürmüsün yaşarmısın ? 6 - Güzel görünmekmi istersin yoksa güzel gören gözlere sahip olmakmı istersin ? 7- Her renke bir anlam yüklemen istenirse hangi renklere yaşamdan bişeyler eklersin ? Şimdilik bunlar geldi aklıma cevaplamak zorunda değilsin ama cevaplarsanda şimdiden teşekkürler...gecenin köründe geliveriyorsun aklıma. düş-üyorum. karanlık köhne bir yalnızlığa... belki çekip alırsın diye bekliyorum. gelmiyorsun...." opeth |
| | #11 | |
Aslında bu soruyu kendime hep sorardım Ama etrafıma şöyle bir bakınca kimsenin mükemmel bir hayatı yok Elbette kendime örnek gösterdiğim insanlar oldu ama kimse olmak istemedim ![]() elbette dünyaya bir prenses gibi gelmekte fena olmazdı hani bu arada avatarın hoş olmuş bunuda ekleyim ![]()
| |
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.217
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:19391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adın Cansuymuş... Bende İsmail ![]() Cansu ne tür filmlerden hoşlanırsın? Favori filmlerin neler? Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
| | #13 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin canım ![]() bulunduğum yer ANKARA ![]()
|
| | #14 | |
![]() Cansucuk biraz cacık gibi oldu ![]() iyiyim çok şükür saol____ sen nasılsın hobilerim : okul takımında olduğum için voleybol __fotoğraf cekmek ___ araştırma yapmak___resim yapmakk fobilerim : hamam böceği ![]() sevdiğim spor dalı : voleybol___basketbol GALATASARAY ![]() hayattan beklentim hıııım biraz düşüneyim sanırım eğitim hakkında olabilir yurt dışında okumak gibi ![]() ayyy kafayı yiyeceğim bu soru öldürdü beni bu sene çok karışık bir durumdayım ![]() annem avukat ol sende bu çeneyle eminim süper bir avukat olursun diyor ama bende Edeebiyat öğretmenliği istiyorum ama biyolojiyide seviyorum fizikte başarılıyım oooooof bilmiyorumm ![]() tamam görümek üzere ![]()
| |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (11-05-08) |
| | #15 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu arada toktorcuğumun bir sorusunu atlamışım şu an okuduğum kitap 'İnsanları Seveceksin ' kusura bakma heycandan atladım bu soruyu ![]()
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 935
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merhaba cansu.. avatarı ekle tabi izin almana bile gerek yok ![]() ankara da mutlu musun ![]() ben de ankara da okuyorum bana onerebilecegin alternatif yerler ve mekanlar var mıdır ![]() yine gelicem ![]() Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir |
| | #17 | |
![]() 1. kesinlikle mücadele etmeyi ölmeyi seçersem bir aptallık yapmış olurum her karanlığın ardında bir aydınlığın olduğuna inanırım ![]() bu yüzden mücadeler ederim 2. üzgünüm izlemedim ama en kısa zamanda izlemeye calışacağım 3. Ailem - sevdiğim kişi - sevdiğim insanlar 4. her sene dahada büyüyorum ve büyürken en doğruyu seçmeye çalışıyorum çoçukken çok keske derdim ama şimdi olgun düşününce iyiki demeye başladım ![]() 5. bu soruyu kendime çok soruyordum onlarsız ben hergün ölürüm hergün onların arkasından öleceğime ben ölürüm daha iyi ![]() 6. Ben dış görünüşe fazla önem vermem yürek önemlidir bence güzel gören gözlere sahip olmak isterdim ![]() 7. hım yeşil rengine ailemi eklerim (huzur duydugum tek yer) pembe ( sevgimi eklerdim ) gri ___ insanlar (kimseyi beyaz veya siyah die sınıflandırmam herkesin iyi ve kötü yanları var) bukadar sanırım soruyu doğru anladım ![]() teşekkür ettim şiyar mutlu ettin beni ![]() sorularda düşündürücüydü gerçekten ![]() yine görüşmek üzere ![]()
| |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (12-05-08) |
| | #18 | |
![]() romantik&komadiyi severim aksiyon ve macerada olabilir ama beni etkilemesi herşeyden önemli favori filmlerim ___King Kong , Titanic genelikle yabancı filmleri daha çok seviyorum Türkçe olarak Mutluluk filmi hoşuma gitti şimdilik aklıma gelenler bunlar İsmail cezan çabuk bitmesi dileği ile ![]()
| |
| | #19 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 487
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |