inTRo_0601

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 11-05-08, 15:11 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 31.894
Teşekkür etti: 11.687
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:117882
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali inTRo_0601

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
AяiηηA (11-05-08), Sevda_Nehri (14-05-08), _canözüm_ (13-05-08), ŞiYaR (11-05-08)
Eski 11-05-08, 15:15 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.478
Teşekkür etti: 2.393
RepForum Gücü: 161
Forum Puanı:67368
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eveeettt ilk soruların benden
isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AяiηηA (11-05-08), _canözüm_ (13-05-08)
Eski 11-05-08, 15:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.173
Teşekkür etti: 2.217
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:19391
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gökhan sorcak soru bırakmamışsın

Hangi takımlısın?

Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin!
gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe
Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir?

Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..!

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 17:03 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.342
Teşekkür etti: 935
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15474
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dünyaya gelirken secme sansın olsaydı nasıl biri olarak dünyaya gelmek isterdin?

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 17:28 Çevrimdışı   #5
Profesör
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.514
Teşekkür etti: 487
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5978
vivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bulunduğun yer neresi

kalbimde bir keşkeye daha yer yok !!!

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 17:51 Çevrimdışı   #6
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.878
Teşekkür etti: 1.241
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:20280
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cansucuk
önceliklen ne haber?
nasılsın iyisinmi
Hobilerin Fobilerin?
SEvdigin spor dalı:
tuttugun takım?
sonram hayattan beklentin?
ne olmak istiyorsun ?
bu kadar sorular yeter canım sonram yine görüşürüz

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Deli Var YakalaYın

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 17:53 Çevrimdışı   #7
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.564
Teşekkür etti: 1.077
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11020
AяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p

Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

normalde ben böyle siteleri bilmezdim saolsun scabi. (kuzenim )e-danayı bana önerdi
sonra diğer kuzenlerimde burayı çok övdüler (anlayacağınız sitenin yarısı kuzenim )
sonra soğuk bir kış akşamı üye oldum
ama başlarda sevmedim sonra mesajları felan okuyunca çok hoşuma gitti
ve iyikide burdayım....

aaaayyyy!....ooooooff!......keeeeeeeesss!

Eski 11-05-08, 18:04 Çevrimdışı   #8
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
AяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmışAяiηηA Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eveeettt ilk soruların benden
isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
Hoşgeldin toktor

ismim CANSU
yaş bayanlarıı yaşı sorulmaz
ANKARA dan
voleybol - sinema - resim
lisede okuyorum yavaş yavaş öss hazırlıklarımda başlıyor
3 kardeşiz (3 kız ) ortancayım
ortanca olmaktan nefret ediyoum çünkü hep ortada kalıyorum
Aslen ADANA lıyım orda doğdum büyüdüm
Adanalıyım dediğim zaman herkes kavgacı gözüyle bakıyor buda hiç hoşuma gitmiyor
baba tarafım Diyarbakırlı annem boşnak anlayacağınız çok karışık bir durum
......
bukadar toktorcuğum

Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:05 Çevrimdışı   #9
Dekan
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.372
Teşekkür etti: 9.596
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:43989
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
1 - Yaşadığın bütün zorluklara,olumsuzluklara rağmen sana iki seçim sunulsa yaşam ve ölüm arasında hangisini tercih edersin ? yaşayıp mücadele etmekmi yoksa pes edip ölümü seçmekmi ?

2 - Uçurtmayı vurmasınlar filmini izledinmi ? izlediysen filmdeki seni etkileyen ne oldu ?

3 - Uğruna feda edebileceğin 3 şey ?

4 - İyikilerinmi yoksa keşkelerininmi sayısı fazla ?

5- Gerektiğinde sevgin,sevdiğin insanlar için ölürmüsün yaşarmısın ?

6 - Güzel görünmekmi istersin yoksa güzel gören gözlere sahip olmakmı istersin ?

7- Her renke bir anlam yüklemen istenirse hangi renklere yaşamdan bişeyler eklersin ?

Şimdilik bunlar geldi aklıma cevaplamak zorunda değilsin ama cevaplarsanda şimdiden teşekkürler...

"ve ince bir sızı gibi.
gecenin köründe geliveriyorsun aklıma.
düş-üyorum.
karanlık köhne bir yalnızlığa...
belki çekip alırsın diye bekliyorum.
gelmiyorsun...."

opeth

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:07 Çevrimdışı   #10
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gökhan sorcak soru bırakmamışsın

Hangi takımlısın?
GALATASARAY

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:18 Çevrimdışı   #11
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dünyaya gelirken secme sansın olsaydı nasıl biri olarak dünyaya gelmek isterdin?
hoşgeldin Bir Ben Eksiktim

Aslında bu soruyu kendime hep sorardım

Ama etrafıma şöyle bir bakınca kimsenin mükemmel bir hayatı yok

Elbette kendime örnek gösterdiğim insanlar oldu

ama kimse olmak istemedim

elbette dünyaya bir prenses gibi gelmekte fena olmazdı hani bu arada avatarın hoş olmuş bunuda ekleyim

Eski 11-05-08, 18:21 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.173
Teşekkür etti: 2.217
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:19391
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Adın Cansuymuş... Bende İsmail

Cansu ne tür filmlerden hoşlanırsın? Favori filmlerin neler?

Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin!
gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe
Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir?

Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..!

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:21 Çevrimdışı   #13
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
pesimisgüzeli..´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bulunduğun yer neresi
Hoşgeldin canım

bulunduğum yer ANKARA

Eski 11-05-08, 18:32 Çevrimdışı   #14
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cansucuk
önceliklen ne haber?
nasılsın iyisinmi
Hobilerin Fobilerin?
SEvdigin spor dalı:
tuttugun takım?
sonram hayattan beklentin?
ne olmak istiyorsun ?
bu kadar sorular yeter canım sonram yine görüşürüz
Hoşgeldin Ferhat
Cansucuk biraz cacık gibi oldu

iyiyim çok şükür saol____ sen nasılsın

hobilerim : okul takımında olduğum için voleybol __fotoğraf cekmek ___ araştırma yapmak___resim yapmakk

fobilerim : hamam böceği

sevdiğim spor dalı : voleybol___basketbol

GALATASARAY

hayattan beklentim hıııım biraz düşüneyim

sanırım eğitim hakkında olabilir yurt dışında okumak gibi

ayyy kafayı yiyeceğim bu soru öldürdü beni bu sene

çok karışık bir durumdayım

annem avukat ol sende bu çeneyle eminim süper bir avukat olursun diyor ama bende Edeebiyat öğretmenliği istiyorum ama biyolojiyide seviyorum fizikte başarılıyım oooooof bilmiyorumm

tamam görümek üzere

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:35 Çevrimdışı   #15
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bu arada toktorcuğumun bir sorusunu atlamışım

şu an okuduğum kitap

'İnsanları Seveceksin '

kusura bakma heycandan atladım bu soruyu

Eski 11-05-08, 18:41 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.342
Teşekkür etti: 935
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15474
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
merhaba cansu..
avatarı ekle tabi izin almana bile gerek yok
ankara da mutlu musun
ben de ankara da okuyorum bana onerebilecegin alternatif yerler ve mekanlar var mıdır
yine gelicem

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (11-05-08)
Eski 11-05-08, 18:55 Çevrimdışı   #17
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1 - Yaşadığın bütün zorluklara,olumsuzluklara rağmen sana iki seçim sunulsa yaşam ve ölüm arasında hangisini tercih edersin ? yaşayıp mücadele etmekmi yoksa pes edip ölümü seçmekmi ?

2 - Uçurtmayı vurmasınlar filmini izledinmi ? izlediysen filmdeki seni etkileyen ne oldu ?

3 - Uğruna feda edebileceğin 3 şey ?

4 - İyikilerinmi yoksa keşkelerininmi sayısı fazla ?

5- Gerektiğinde sevgin,sevdiğin insanlar için ölürmüsün yaşarmısın ?

6 - Güzel görünmekmi istersin yoksa güzel gören gözlere sahip olmakmı istersin ?

7- Her renke bir anlam yüklemen istenirse hangi renklere yaşamdan bişeyler eklersin ?

Şimdilik bunlar geldi aklıma cevaplamak zorunda değilsin ama cevaplarsanda şimdiden teşekkürler...
Hoşgeldin Şiyar

1. kesinlikle mücadele etmeyi ölmeyi seçersem bir aptallık yapmış olurum
her karanlığın ardında bir aydınlığın olduğuna inanırım
bu yüzden mücadeler ederim

2. üzgünüm izlemedim ama en kısa zamanda izlemeye calışacağım

3. Ailem - sevdiğim kişi - sevdiğim insanlar

4. her sene dahada büyüyorum ve büyürken en doğruyu seçmeye çalışıyorum
çoçukken çok keske derdim ama şimdi olgun düşününce
iyiki demeye başladım

5. bu soruyu kendime çok soruyordum
onlarsız ben hergün ölürüm
hergün onların arkasından öleceğime ben ölürüm daha iyi

6. Ben dış görünüşe fazla önem vermem yürek önemlidir bence
güzel gören gözlere sahip olmak isterdim

7. hım yeşil rengine ailemi eklerim (huzur duydugum tek yer)
pembe ( sevgimi eklerdim )
gri ___ insanlar (kimseyi beyaz veya siyah die sınıflandırmam herkesin iyi ve kötü yanları var)
bukadar sanırım soruyu doğru anladım

teşekkür ettim şiyar mutlu ettin beni
sorularda düşündürücüydü gerçekten
yine görüşmek üzere

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (12-05-08)
Eski 11-05-08, 19:08 Çevrimdışı   #18
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adın Cansuymuş... Bende İsmail

Cansu ne tür filmlerden hoşlanırsın? Favori filmlerin neler?
m.o İsmail ceza aldın diye sorunu cevaplamıyacak değilim

romantik&komadiyi severim
aksiyon ve macerada olabilir
ama beni etkilemesi herşeyden önemli

favori filmlerim ___King Kong , Titanic
genelikle yabancı filmleri daha çok seviyorum
Türkçe olarak Mutluluk filmi hoşuma gitti
şimdilik aklıma gelenler bunlar İsmail
cezan çabuk bitmesi dileği ile

Eski 11-05-08, 19:09 Çevrimdışı   #19
Profesör
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.514
Teşekkür etti: 487
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5978
vivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorvivace Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor