| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci Huzur Pınarı ![]() | işlemci ve anakart mrb arkadaşlar ben 300$ ımı işlemci ve anakart almak için ayırdım.hangi işlemci ve anakartı almalıyım sebep göstererek yardımcı olurmusunuz??şimdiden teşekkürler |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.529
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte =>sebep<= i gösterdim şimdi yardımcı olalım :p Anakartınızı ve işlemcinizi ne için değiştiriyorsunuz ?? 300 $'lık bi bütçeniz varsa ve bunu aşmak istemiyorsanız güvenilir bir donanımcı ile görüşmenizi öneririm ![]() İşlemci tercihi Amd yada İntel sizin seçimize kalmış, Anakart da ise marka model önermek şuan için doğru olmaz işlemcinize uygun bir çok anakartı piyasada rahatlıkla bulabilirsiniz. Önce bi piyasa araştırması yapın hemen karar vermeyin Fiyat/Performas önemli ama kullanılabilirlik dahada önemli. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte =>sebep<= i gösterdim şimdi yardımcı olalım :p ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |