Konu Seçenekleri
Eski 15-03-08, 19:35 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Huzur Pınarı

ferdane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ferdane Herkese mesafeli
işlemci ve anakart

mrb arkadaşlar ben 300$ ımı işlemci ve anakart almak için ayırdım.hangi işlemci ve anakartı almalıyım sebep göstererek yardımcı olurmusunuz??şimdiden teşekkürler
Eski 15-03-08, 20:15 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.230
Teşekkür etti: 3.529
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İşte =>sebep<= i gösterdim şimdi yardımcı olalım :p

Anakartınızı ve işlemcinizi ne için değiştiriyorsunuz ?? 300 $'lık bi bütçeniz varsa ve bunu aşmak istemiyorsanız güvenilir bir donanımcı ile görüşmenizi öneririm

İşlemci tercihi Amd yada İntel sizin seçimize kalmış, Anakart da ise marka model önermek şuan için doğru olmaz işlemcinize uygun bir çok anakartı piyasada rahatlıkla bulabilirsiniz.

Önce bi piyasa araştırması yapın hemen karar vermeyin Fiyat/Performas önemli ama kullanılabilirlik dahada önemli.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 26-05-08, 16:00 Çevrimiçi   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.299
Teşekkür etti: 705
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7570
bEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmışbEyAzLi yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
İşte =>sebep<= i gösterdim şimdi yardımcı olalım :p

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Konu Seçenekleri