| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çünkü müzik bile denemeyecek iğrenç bir şey yapıyor. Bu almanyada ki türk şarkıcıların neredeyse tamamında var. ne oraya entegre olabilmişler ne burayı özümseyebilmişler.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | djborga (19-01-07), romantik_dj (23-01-07), SecReT_G!RL (19-01-07), tragonya (23-03-07), özdemir (31-01-07) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence şarkıları güzel kötü olan giyim tarzı ve dansı ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında bu seevilen müzik tarzına göre değişir tabi ben sevmiorum sarkılarını ama saygı duyarım tabiki |
|
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (31-01-07) |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
butun sarkıları ıcın bırsey soylemeyecegım fakat bazı sarkılarına saygı gostermek dıger sanatcıların sarkılarına saygısızlık olur dıe dusunuyorum...mesela bı ajdar dıe bı yaratık cıktı ortaya adam desen adam degıl, yaptıgı ıse cocukkene kendımızce uydurdugumuz sacma sarkılardan bıle sacma bısı, sarkı bıle denmez yaptıgına...bu yuzden herseyın belırlı bır sınırı wardır bunun altına ınenlere saygı gosterılmesı bızı yuceltmez sadece hayatımızdakı bazı degerlerı dusurur bu da su anda yapılan bırcok sarkının ne kadar degersız oldugu gercegını yansıtır... cok fazla tutulması konusunda ıse yapılan sarkılardan ote muzıklerın daha on plana cıkması denebılır...yapılanlar da zaten bu rıtım uzerıne uydurulmus bır kac soz etrafında dolasan bi parça...ve bence bu tur parcaların yogunlasması yozlasma yolunda ilerleyen bır kulturun başlangıcıdır... ne yazıkki bunun önünede geçmek su an mumkun deıldır gunumuz dunyasında arz-talep mevzu bahıs oldugu ıcın ve kımlık bunalımı yasayan bellı kesımler bulunmasından dolayı bu durum daha uzun bı sure boyle devam edecektır dıye dusunuyorum... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi yada kötü eleştirilmesi beni ilgilendirmez başkalarının görüşü beni bağlamaz. hoşuma giden parçası yada parçaları varsa dinlerim bu İsmail yk içinde Ahmet Kaya içinde geçerlidir. ama yinede iğrenç müzik Ajdarın ve benzerlerinin yaptığı müziktir İsmail yk yı bunun biraz daha üstünde görüyorum ![]() |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:75 ![]() | bencede yani bu adam neden eleştiriliyor? yanieleştirilcek neresi var? bence hiç bişeyi yok!!!! o kadar boş ki bu yaşa kadar nasıl gelmiş asıl bu ve bu adamı acaip seven insanlar tartışılır!!!!! Don't tell me what to do |
|
| | #9 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kin kusmuşsun ressmen ![]() ama her kelimesi doğru ![]() aynı fikirdeyim | |
|
| | #10 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sana katılıyrum kalite 0 bana göre aşırı kalitesiz ve değer taşımayan sözleri var şarkılarda saygı duymak farklıdır olumsuz eleştiri yapmak farklıdır saygı duyarım ama gerçekci olarak eleştirimi yaptım ki ucakla arkadaşım söylemiş zaten !!GamE IS OveR!! ![]() | |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta herşey gibi müziktede kaliteniz olsun Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sesi ne kendi ne yaptığı müzik, her şeyiyle arada kalmış, bence Almanya'da ki düğün salonları için bir solist ama bizim toplum her geçen gün dejenere oldukça ve arabesk yaşamlar alabildiğince olağanlaşınca millet seviyor böyle tipleri.... Sonra sen gel bunlara, Zuhal Olcay'ı, Bülent Ortaçgil'i anlat, dinlet... vah benim insanlarım... |
|
| | #15 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam kötü değil...yurtseven kardeşler olarak çıkardığı albümlerde ben kötü bi şarkı bulamadım..sadece tek başına yaptığı albümlerde tarz falan yok..ne yönde müzik yaptığını kimse çözemediği için insanlar tartışıyorlar..ama adamda ii bi kitle var...bunuda es geçemeyiz... |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence muzigini tarziyla ortaya cikartmak istio cok guzel parcalari var Allah vergisi sesi cok guzel bence ama tarziyla karistirmamali bence
|
|
| | #17 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 113
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:179 ![]() ![]() |
of bnce ne sesi ne dansı nede tarzı bi sanatçıya benzio..allah belanı wersin dedi dedi sonunda yüz felci geçirdi gördü işte...bence değmicek bi adam için tartısıoruz =)
35½ |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence adam herseyiyle ofside onu gördügüm zaman degistiriyorum hemen kanali o ne bicim sey öyle yaa...
Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #19 | |
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herşeyiyle ''ofside'' bu tabiri kullanıcam... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |