DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 19-01-07, 13:18 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
İsmail YK neden bu kadar çok eleştiriliyor?

arkadaşlar herkes istediği herşeyi yazsın lütfen...

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 19-01-07, 13:29 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
çünkü müzik bile denemeyecek iğrenç bir şey yapıyor. Bu almanyada ki türk şarkıcıların neredeyse tamamında var. ne oraya entegre olabilmişler ne burayı özümseyebilmişler.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
djborga (19-01-07), romantik_dj (23-01-07), SecReT_G!RL (19-01-07), tragonya (23-03-07), özdemir (31-01-07)
Eski 19-01-07, 13:36 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bence şarkıları güzel kötü olan giyim tarzı ve dansı

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
djborga (19-01-07), IRMAK (29-06-07), seLLuk@ (20-08-07), özdemir (31-01-07)
Eski 19-01-07, 13:41 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
sawasuar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence şarkıları güzel kötü olan giyim tarzı ve dansı
aslında bu seevilen müzik tarzına göre değişir tabi
ben sevmiorum sarkılarını ama saygı duyarım tabiki

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 19-01-07, 13:56 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
muzikten anlamadigi icinnn elestiriliyo..
dansi belki iyi ama muzik gercekten 0
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 19-01-07, 13:58 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

justdoit85 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2286
justdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyorjustdoit85 çevresinde seviliyor
Ödüller:
butun sarkıları ıcın bırsey soylemeyecegım fakat bazı sarkılarına saygı gostermek dıger sanatcıların sarkılarına saygısızlık olur dıe dusunuyorum...mesela bı ajdar dıe bı yaratık cıktı ortaya adam desen adam degıl, yaptıgı ıse cocukkene kendımızce uydurdugumuz sacma sarkılardan bıle sacma bısı, sarkı bıle denmez yaptıgına...bu yuzden herseyın belırlı bır sınırı wardır bunun altına ınenlere saygı gosterılmesı bızı yuceltmez sadece hayatımızdakı bazı degerlerı dusurur bu da su anda yapılan bırcok sarkının ne kadar degersız oldugu gercegını yansıtır...

cok fazla tutulması konusunda ıse yapılan sarkılardan ote muzıklerın daha on plana cıkması denebılır...yapılanlar da zaten bu rıtım uzerıne uydurulmus bır kac soz etrafında dolasan bi parça...ve bence bu tur parcaların yogunlasması yozlasma yolunda ilerleyen bır kulturun başlangıcıdır...

ne yazıkki bunun önünede geçmek su an mumkun deıldır gunumuz dunyasında arz-talep mevzu bahıs oldugu ıcın ve kımlık bunalımı yasayan bellı kesımler bulunmasından dolayı bu durum daha uzun bı sure boyle devam edecektır dıye dusunuyorum...

hayat akıp giderken avuçlarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı ve artık hersey için çok geç demek için belki de çok geç...
savasdost (23-01-07), SecReT_G!RL (19-01-07), özdemir (31-01-07), ~sebofan_memo~ (29-01-07)
Eski 19-01-07, 15:27 Çevrimdışı   #7
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi yada kötü eleştirilmesi beni ilgilendirmez başkalarının görüşü beni bağlamaz.
hoşuma giden parçası yada parçaları varsa dinlerim bu İsmail yk içinde Ahmet Kaya içinde geçerlidir. ama yinede iğrenç müzik Ajdarın ve benzerlerinin yaptığı müziktir İsmail yk yı bunun biraz daha üstünde görüyorum

Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 17:27 Çevrimdışı   #8
Stajyer

vaga_bond - ait Avatar
Genel Mesajlar: 45
Teşekkür etti: 5
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:75
vaga_bond ara sıra gören oluyor
bencede yani bu adam neden eleştiriliyor? yanieleştirilcek neresi var?
bence hiç bişeyi yok!!!! o kadar boş ki bu yaşa kadar nasıl gelmiş asıl bu ve bu adamı acaip seven insanlar tartışılır!!!!!

Rape my mind and destroy my feelings
Don't tell me what to do
djborga (24-01-07), korach (23-01-07), tragonya (22-06-07), özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 18:01 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
vaga_bond´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bencede yani bu adam neden eleştiriliyor? yanieleştirilcek neresi var?
bence hiç bişeyi yok!!!! o kadar boş ki bu yaşa kadar nasıl gelmiş asıl bu ve bu adamı acaip seven insanlar tartışılır!!!!!

kin kusmuşsun ressmen
ama her kelimesi doğru
aynı fikirdeyim

we were taught spring is love,spring is birds,spring is flowers...what a fucking lie!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
djborga (24-01-07), özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 19:08 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

PsicoManiaCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.405
Teşekkür etti: 500
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3653
PsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
ucakla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çünkü müzik bile denemeyecek iğrenç bir şey yapıyor. Bu almanyada ki türk şarkıcıların neredeyse tamamında var. ne oraya entegre olabilmişler ne burayı özümseyebilmişler.

sana katılıyrum kalite 0 bana göre aşırı kalitesiz ve değer taşımayan sözleri var şarkılarda saygı duymak farklıdır olumsuz eleştiri yapmak farklıdır saygı duyarım ama gerçekci olarak eleştirimi yaptım ki ucakla arkadaşım söylemiş zaten

!!GamE IS OveR!!
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 19:09 Çevrimdışı   #11
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bence sesi çok güzel ama bir ara allah belanı versin diye birşarkı çıkardı halk bunu hazmedemedi gibime geliyor...
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 19:16 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
hayatta herşey gibi müziktede kaliteniz olsun

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

korach (23-01-07), özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 20:07 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
SeKeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence sesi çok güzel ama bir ara allah belanı versin diye birşarkı çıkardı halk bunu hazmedemedi gibime geliyor...
bencede böle tuhaf sarkılar yaptıı için elestirilior. adamı okadar elestiriyolar hic umrunda deil vala
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 23:13 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
ne sesi ne kendi ne yaptığı müzik, her şeyiyle arada kalmış, bence Almanya'da ki düğün salonları için bir solist ama bizim toplum her geçen gün dejenere oldukça ve arabesk yaşamlar alabildiğince olağanlaşınca millet seviyor böyle tipleri.... Sonra sen gel bunlara, Zuhal Olcay'ı, Bülent Ortaçgil'i anlat, dinlet...
vah benim insanlarım...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 23-01-07, 23:15 Çevrimdışı   #15
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.207
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
adam kötü değil...yurtseven kardeşler olarak çıkardığı albümlerde ben kötü bi şarkı bulamadım..sadece tek başına yaptığı albümlerde tarz falan yok..ne yönde müzik yaptığını kimse çözemediği için insanlar tartışıyorlar..ama adamda ii bi kitle var...bunuda es geçemeyiz...
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 24-01-07, 00:25 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 777
Teşekkür etti: 526
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1646
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
bence muzigini tarziyla ortaya cikartmak istio cok guzel parcalari var Allah vergisi sesi cok guzel bence ama tarziyla karistirmamali bence
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 24-01-07, 13:50 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Müzik grubu

begüm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 113
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:179
begüm ara sıra gören oluyorbegüm ara sıra gören oluyor
of bnce ne sesi ne dansı nede tarzı bi sanatçıya benzio..allah belanı wersin dedi dedi sonunda yüz felci geçirdi gördü işte...bence değmicek bi adam için tartısıoruz =)

YeşiL-KırmıZı "hayatın anLamı"
35½
djborga (24-01-07), özdemir (31-01-07)
Eski 24-01-07, 13:51 Çevrimdışı   #18
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bence adam herseyiyle ofside onu gördügüm zaman degistiriyorum hemen kanali o ne bicim sey öyle yaa...

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 24-01-07, 13:57 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Unfaithful´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence adam herseyiyle ofside onu gördügüm zaman degistiriyorum hemen kanali o ne bicim sey öyle yaa...
işte konuyu en iyi şekilde anlatan üyemiz Unfaithful
herşeyiyle ''ofside''
bu tabiri kullanıcam...

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)
Eski 24-01-07, 14:46 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
ofside
offside yada ofsayt olmasın o

we were taught spring is love,spring is birds,spring is flowers...what a fucking lie!
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (31-01-07)

Konu Seçenekleri