Konu Seçenekleri
Eski 04-05-08, 22:17 Çevrimdışı   #1
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 258
Teşekkür etti: 400
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:6486
antiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Heyecanli ismi con olan klasör oluşturabilir misiniz?

daha önceden yazıldı mı bilmiyorum ama az önce öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.windows işletim sisteminde ismi con olan klasör oluşturulamıyor.hintli birisi bu durumu farketmiş ve sebebini bill gates bile bilmiyormuş..

.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Çaylak_ (04-05-08), DR_GoKiSsS (04-05-08)
Eski 04-05-08, 22:18 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 8.194
Teşekkür etti: 2.706
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:77831
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
enteresan
Eski 04-05-08, 22:19 Çevrimiçi   #3
Profesör
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.181
Teşekkür etti: 2.447
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:60614
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cidden olmuor

Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu..
Eski 04-05-08, 22:22 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 6.470
Teşekkür etti: 1.493
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22181
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Harbi ya cok ilginç (;;

Hani Bir Gün Özlersen, Burdayımdır. Bilirsin...

Düşünürmüsün Hiç, Sensiz Geçen Günüm Varmıdır?*
Ben; Ben, Hep Bekler Olurum Seni. Söylediğim Gibi...

Eski 05-05-08, 10:18 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bill gates bile bilmiyo çünkü "-ben bilmem beyim bilir" dedi

Ya arkadaşlar çook eski bi şehir efsanesidir bu taaa win95 lere hatta 3.1' e bile dayanır bunun hikayesi. con dos ile alakalı derin windowsla hede hödö bağlantısı olup bu adı vermenize izin vermez.

prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3

bide bunları deneyin bakalım olacakmı

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden:
antiterorES (05-05-08)
Eski 05-05-08, 10:27 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.402
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:57762
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Arkadaşlar bu kelimeler windos isletims sisteminde reserved word dur yani rezerve edilmiş kelimeler bunlar dan bazıları şunlardır
prn, aux, clock$, nul, com1, com2, com3, com4, com5, com6, com7, com8, com9, lpt1, lpt2, lpt3, lpt4, lpt5, lpt6, lpt7, lpt8, lpt9.
ancak istediğiniz zaman bu klasor isminde dosya acabilirsiniz
söyle ki
dos da "mkdir\\.\c:\con" yazarsanız con isminde dosya oluşturabilirsiniz
silmek içinde
"rd/s/q\\.\c:\con" yazabilirsiniz.

Çözüm Var Yani =)

Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken
Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (;
Mesaja teşekkür eden:
antiterorES (05-05-08)
Eski 05-05-08, 12:35 Çevrimdışı   #7
Dekan
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.590
Teşekkür etti: 1.887
RepForum Gücü: 62
Forum Puanı:18188
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bill gates bile bilmiyo çünkü "-ben bilmem beyim bilir" dedi

Ya arkadaşlar çook eski bi şehir efsanesidir bu taaa win95 lere hatta 3.1' e bile dayanır bunun hikayesi. con dos ile alakalı derin windowsla hede hödö bağlantısı olup bu adı vermenize izin vermez.

prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3

bide bunları deneyin bakalım olacakmı
bunlardan birini kullanıp klasör ismi verilemiyor. ben denedim, olmadı...

[Tuğrul Bey]

Dilde Birlik
İşte Birlik
Fikirde Birlik

Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Konu Seçenekleri