| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | daha önceden yazıldı mı bilmiyorum ama az önce öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.windows işletim sisteminde ismi con olan klasör oluşturulamıyor.hintli birisi bu durumu farketmiş ve sebebini bill gates bile bilmiyormuş.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Çaylak_ (04-05-08), DR_GoKiSsS (04-05-08) |
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.706
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:77831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | enteresan ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.447
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:60614 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cidden olmuor Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu.. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.493
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:22181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbi ya cok ilginç (;; Hani Bir Gün Özlersen, Burdayımdır. Bilirsin... Düşünürmüsün Hiç, Sensiz Geçen Günüm Varmıdır?* Ben; Ben, Hep Bekler Olurum Seni. Söylediğim Gibi... |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bill gates bile bilmiyo çünkü "-ben bilmem beyim bilir" dedi ![]() Ya arkadaşlar çook eski bi şehir efsanesidir bu taaa win95 lere hatta 3.1' e bile dayanır bunun hikayesi. con dos ile alakalı derin windowsla hede hödö bağlantısı olup bu adı vermenize izin vermez. prn, nul, com1, com2, com3, com4, con, aux, lpt1, lpt2, lpt3 bide bunları deneyin bakalım olacakmı ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (05-05-08) |
| | #6 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:57762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çözüm Var Yani =) Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (05-05-08) |
| | #7 | |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.887
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:18188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |