| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | İstanbul’un bazı ilçelerine parayla girilecek
İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, projeyi vatandaşların bazı ilçelere özellikle yoğun saatlerde mecbur kalmadıkça girmemeleri için planladıklarını söyledi. Topbaş, “İstanbul’u bazı bölgelere ayıracağız. Sabah ve akşam trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bu bölgelere girerken bir bedel olsun” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin projesi, tıpkı köprü geçişlerinde olduğu gibi bazı noktalara koyulacak okuma cihazlarıyla uygulanacak. Uygulamanın amacı bazı bölgelere pik saatlerde araç girişini azaltarak trafik akışını rahatlatmak. Sürücülerin kimi projeye itiraz ederken kimi de trafiği çözmesi halinde verilecek bedelin önemsiz olduğu görüşünü dile getirdi. Bir sürücü, “Beklediğimiz zaman o parayı benzinden yakıyoruz zaten” derken, bir diğer sürücü “Trafik çözülürse para veririz ama çözülürse” dedi. Projeye tepki gösteren sürücülerden biri ise “Çok beğendim, valla nefes başına da para almalarını öneriyorum. Niye altyapı yapmak yerine parayla cezalandırmayı seçiyorlar” diye konuştu. Ayrıntıları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak projenin, yasal prosedürler tamamlanınca hayata geçirilmesi planlanıyor. Kaynak: NTVMSNBC yorum: istanbulumuzu babalar gibi araplara satamadılar bari elde edemedikleri parayı bizden çıkarmaya çalışıyorlar. halkın demir yumruğunu suratlarına yedikleri gün bende orda olacağım, babalar gibi para ödemeyeceğim. İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| Mesaja teşekkür eden: | tutbenidüşmeden (23-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyorum valla... çok karışık bu istanbul...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #3 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.500
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul'un taşı toprağı altın valla! :-)
![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
| | #4 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyin Dedava Olmasını Planlıorum Ama Bunlar Inadla Karşı Çıkıyolar |
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.988
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:40219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilerleyen senelerde taşınıcam bu şehirden güzelim İstanbul'u göçler darmadan etti herkes buraya geliyor ve adım atıcak yer yok böyle giderse daha da kötü olacak... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 472
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ütopik bir düşünce anlamsız Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun, Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . . |
| Konu Seçenekleri | |
| |