| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]() | işte bennnnn ![]() beni çekemeyenler anten taksın |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.286
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol muratcım....
![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.387
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardes paylasım ıcınt esekkurlerrr ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ๓єђ๓єt (11-06-07) |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler paylaşım için
![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolll
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #12 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gülmek yakısıyor...saol..
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #13 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:164 ![]() ![]() ![]() |
herkese teşekkürler yorumlarınız için........
beni çekemeyenler anten taksın |
|
| | #14 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:164 ![]() ![]() ![]() | beni çekemeyenler anten taksın |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aramıza hoş geldiniz...hayırlı forumlar ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |