Konu Seçenekleri
Eski 09-06-07, 11:23 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 155
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:164
๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
işte bennnnn

beni çekemeyenler anten taksın
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
gυєяηι¢α (09-06-07), Junior_Muftu (26-06-07), Kayıp_Şair (20-01-08), MrTcN1905 (09-06-07)
Eski 09-06-07, 12:21 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Junior_Muftu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 875
Teşekkür etti: 880
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2031
Junior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
teşekkürler kardeşim...

314 - нαѕαη™
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (09-06-07)
Eski 09-06-07, 13:30 Çevrimdışı   #3
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
paylasim icin tskler

resimlerde güzel cikmissin

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 09-06-07, 16:39 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

gυєяηι¢α - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.861
Teşekkür etti: 4.286
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23618
gυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazgυєяηι¢α tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
saol muratcım....

Eski 09-06-07, 16:40 Çevrimdışı   #5
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.387
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
kardes paylasım ıcınt esekkurlerrr

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 09-06-07, 19:46 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.794
Teşekkür etti: 16.327
RepForum Gücü: 482
Forum Puanı:203734
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Teşekkürler paylaşım için

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 09-06-07, 19:47 Çevrimdışı   #7
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.707
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
cOk guzel cikmissin
paylasim icin tskler

.

*Bu kizin cok dersi varr
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 09-06-07, 22:41 Çevrimdışı   #8
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel fotolar kardeşim
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 10-06-07, 14:08 Çevrimdışı   #9
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
saolll

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 10-06-07, 16:34 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.862
Teşekkür etti: 319
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:993
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
güzel fotolar sağol paylasımın için

sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 10-06-07, 23:01 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
thanx..................
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 10-06-07, 23:06 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülmek yakısıyor...saol..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (11-06-07)
Eski 11-06-07, 11:00 Çevrimdışı   #13
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
herkese teşekkürler yorumlarınız için........

Eski 11-06-07, 11:36 Çevrimdışı   #14
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MrSuitabLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gülmek yakısıyor...saol..
saol ...

Eski 20-01-08, 20:19 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aramıza hoş geldiniz...hayırlı forumlar

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Eski 20-01-08, 20:21 Çevrimdışı   #16
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
enee bir küçük kardeşimiz daha

hoşgeldin.. iyi forumlar ablası
Mesaja teşekkür eden:
๓єђ๓єt (05-04-08)

Konu Seçenekleri