| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
"Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan agacin dallarini keserken baltasini suya düsürür. - "aman tanrim" diye bagirdiginda bir peri belirir ve - "ne diye bagiriyorsun?" der. ormanci baltasini suya düsürdügünü ve yasamini sürdürebilmek için o baltaya ihtiyaci oldugunu söyler. peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir. - "baltan bu muydu?" diye sorar. Ormanci : - "hayir" diye cevaplar. peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüs bir balta ile Tekrar belirir ve yine sorar. - "baltan bu muydu?" "ormanci yine - "hayir" diye cevaplar. peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. - "baltan bu muydu?" ormanci - "evet" der. ormancinin dürüstlügü perinin çok hosuna gider ve baltalarin üçünüde kendisine verir. ormanci mutlu bir sekilde evine döner. Bir zaman sonra ormanci esiyle birlikte nehir boyunca yürürken karisi suya düser ve ormanci - "aman tanrim" diye bagirir. Peri yine belirir ve sorar: - "ne diye bagiriyorsun?" ormanci - "karim suya düstü" >der. peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. - "senin karin bu mu?" diye sorar. Ormanci - "evet" der. peri sinirlenmistir. - "yalan söylüyorsun. gerçek bu degil" der. Ormanci : - "özür dilerim peri. ortada bir yanlis anlasilma söz konusu. Eger jennifer lopez için hayir deseydim bu sefer catherine zeta-jones ile geri dönecektin. o na da hayir deseydim karimla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamim ve üç karimin sorumlulugunu tasiyabilecek durumda degilim. jennifer lopez'e evet dememin sebebi budur." Bu hikayeden alinacak ders : ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygin bir nedenivardir ve bu baskalarinin yarari içindir. Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarpsin :-)))))) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler acelya güzel bir yazı... ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu hikayeden alinacak ders : ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygin bir nedenivardir ve bu baskalarinin yarari içindir. Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarpsin :-)))))) of of .... harika bi yazı yaa... bu çokkk saol yaa rep midir nedir ondan vercem ...banane |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol payalşım için |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bir yazıydı... ama malesef her erkek bir deil(sözüm meclisten dışarı):(ellerine sağlık... ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() |
ya şu ekmek kimi çarpıyo erkek olduğum için erkekler kendi yararlarına bişey istiyosalar ekmek çarpsın dedinde her an çarpabilir bak
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Yolumun karanlığa saplanan noktasında Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:292 ![]() ![]() ![]() |
hikaye çok güzel de jennifer ın suçu ne?
|
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-43 ![]() |
ben üçünüde alırdım
|
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Salak Adam ![]() Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2 ![]() |
bence güzel bir hikaye adamın dürüstlüğüne hayran kaldım ni ho ha ha haa...
|
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GuzelMiss.. saol derin.. ![]()
|
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi yaa kendimiz için bir şey istiyorsak namerdiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkekler melektir! Bizi kötü yola kadınlar teşvik ediyor ![]() Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari içindir. Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarpsindir) ![]() ![]() ![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KesnLikLe katıLıyorum. Ve %100 gerçek oLan bu Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaaa yaa gerçektende melekler .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meleğiz biz "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabikinde ne sandılar onlar Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azraiLde melekti di mi? :p
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |