| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam ya kadınların sırtından bir yük daha indi. (ama o doğan şey neydi çözemedim)
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o neydi öle yaaa. ama o kesinlikle başka bişi yaaaa
...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:18 ![]() |
yok canım zaten cenın degıldır o cıkan ur yada benzerı bır seydır.Zaten vıdeo bırazda show kokuyor.Fakede olabılır. Payrasım ıcın saol |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEresinden çıkcak bu çocuk adamın ![]() Elimle dokunmadıktan sonra böle saçmalığa inanmam Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (30-05-06 Saat 16:13 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o çocuk değildir başka türlü bir şeydir ya.olur mu öyle şey... Code:
|
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o çocuk değildir başka türlü bir şeydir ya.olur mu öyle şey... Code:
|
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:11 ![]() |
erkekler bizi gerçekten kıskanıyo |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iğrenç eğer bu gerçekse bu admlara tavsiyem doğayla dalga geçmesinler bence...cezası ağır olur
KAF_KEF A.K.A. |
|
| | #10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha neler Yaa Tobe Tobe Dunyanin Sonumu geldi nee derin.. ![]()
|
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
arklar bunlar yalan
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:60 ![]() | ya hadi farzedeLim ki bu adam doğurmuş yarın 1 gün bu herif sokağa nasıl çıkıcak çevreden geLicek oLan tepkiLeri tahmin edebiLiyorum - Abi çocuğu sen mi emziricen yenge mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - o DeğiL de abi takıLdığım nokta şu.Doktor bu Çocuğu senin Nerenden çıKarttı ![]() [move=down] Kaya KARADAĞ [/move] boğazımda düğümsün yutkunsam gidecek off off yutkunmasam öLdüreceksin... |
|
| | #13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nur topu gibi maşallah Ama bir sorun var bebek değil o başka bişi. Arkadaşlarında dediği gibi ur falandır. ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:82 ![]() | Birincisi bu adam nasıl hamile kaldı İkincisi eğer böyle birşey olsa yer yerinden oynardı Son olarak diğer arkadaşımın dediği gibi kesinlikle ur'dur Gizlice Açarım Gözlerimi Seni Yine Kaybetmeyi Kaldırmaz İçim; İçli Dışlı Severim Seni-- |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçmalıkk bu kadar da olmazzz
|
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herifin karnından bi şey çıkardılar ama...bayağı bi bozulma olmuş bu herifte radyasyondandır...
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:98 ![]() |
türkçesi yok mu bunun ,yaaaaaaaaaaa
|
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4 ![]() |
izlemistim bende ilk deneymiş öyle duymuştum ...
|
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 914
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son deney olmuştur artıkın ![]() |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama bu ney böle yaa:
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |