Konu Seçenekleri
Eski 02-12-07, 03:54 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.282
RepForum Gücü: 157
Forum Puanı:70970
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat İzmir hayvan barınaklarına yardım

Arkadaşlar İzmir hayvan barınaklarına yardım için bana katılmak isteyen var mı ??? haftaya pazar yada diğer hafta pazar ??? saat 1 gibi

Hayvanlar aç durumları çok kötü

...İhtiyaç listesini yazıyorum...

Dayanıklı süt
Makarna
Ekmek
Kedi Köpek maması
daha çok varda
kolaylıkla taşıyabileceklerinizi yazdım 1 ekmek 1 kilo süt 1 makarna alıp gelin çok zor değil herkes 2 köpek doyursa fayda faydadır
süt ve makarnaya çok ihtiyaç var makarnaları haşlayıp kasaptan ucuza kemik alıp karıştırılıp veriliyorlar
Katılım olursa yeri kesinleştiririm yazarım

http://img155.imageshack.us/img155/4448/nihoho2fx2.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/4...begimmmjj5.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/8361/kyamammoy7.jpg

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Mesaja teşekkür eden: (17 Kişi)
acemi (02-12-07), aLadea (02-12-07), Artemis (03-12-07), bandobras (02-12-07), bLaCk_jaCkaL (02-12-07), c.c.D (26-02-08), CnRaLpEr (02-12-07), HaZaL (03-12-07), MareNostrum (02-12-07), p0lly (27-02-08), Sadness (02-12-07), storm_fatih (03-12-07), Tweety (02-12-07), unfortunate (03-02-08), yεsiL (27-02-08), YaGMuR_CiNi (02-12-07), ŞiYaR (02-12-07)
Eski 02-12-07, 10:05 Çevrimiçi   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.996
Teşekkür etti: 2.612
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Çok güzel bir düşünce,
geçen sene arkadaşla süslü ve para ile satılan bir köpek yerine oradan gidip köpek almıştık. Herkese bunu tavsiye ederim. Önemli olan sizin sevgininiz köpeğinizin türü değil.

Eğer herhangi bir işim çıkmaz ise ve il dışında olmaz isem oradayım.

bu güzel düşünce için teşekkürler...

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 14:16 Çevrimdışı   #3

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir paket sigara parası bile değil Dayanıklı süt, Makarna, Ekmek...

İzmirli Arkadaşlar Lütfen destek verin (:

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MiSsCaT (02-12-07), Tweety (02-12-07)
Eski 02-12-07, 14:37 Çevrimdışı   #4
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ya seni taktir ediyorum ama ben Bursa'dayım yoksa elimden gelen her türlü yardımı yapardım elim açık bir insanım hayvanlarıda severim zaten hepimizden daha günahsızlar

██▒▒▒▒████████
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██████████████
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
████████▒▒▒▒██
Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 14:42 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılım olur diye düşünüyorum olmuyorsada zorlamanın anlamı yok kendi yağımızla kavrulmaya devam ...

Smyrna umarım katılırsın çok sevinirim sessiz dostlarımız adına
Sadness haklısın
tşk arkadaşlar

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
bLaCk_jaCkaL (02-12-07), ŞiYaR (02-12-07)
Eski 02-12-07, 15:25 Çevrimdışı   #6
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ne diceğimi bilemiyorum İzmir'den olan arkadaşlar varsa elini vijdanına koysun es geçmeden önce

██▒▒▒▒████████
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒
██████████████
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██
████████▒▒▒▒██
Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 16:20 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.474
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eso ben de bi tansaş süt alcam içimden geldi

bu arada köpişler çok tatlı
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 16:23 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Düşünmen yeter ben senin yerine ulaştırırım senin sınavların var

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Mesaja teşekkür eden:
bLaCk_jaCkaL (02-12-07)
Eski 02-12-07, 20:20 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

katharsis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 590
Teşekkür etti: 956
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1079
katharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
eğer işim çıkmazsa katılmaya çalışırım çünkü haftaya istanbulda eylemde olabilrim eğer gitmezsem ben katılırım.
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 20:25 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.716
Teşekkür etti: 12.454
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
misscat´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılım olur diye düşünüyorum olmuyorsada zorlamanın anlamı yok kendi yağımızla kavrulmaya devam ...

Smyrna umarım katılırsın çok sevinirim sessiz dostlarımız adına
Sadness haklısın
tşk arkadaşlar

Duyarlılığın için tşk ederim kardeş,ama burda açılan bu tür kampanlayara gereken önem verilmiyor diye düşünüyorum...Kitap kampanyasını açmıştım ama pek ilgi görmedi :(

http://www.zamansiz.com/kitap-yardim...n-t162650.html

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (02-12-07)
Eski 02-12-07, 20:41 Çevrimiçi   #11

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Yardım etmek için İzmir'li olmak veya İzmir'de yaşamak gerekmez. Hemen hemen her ilde bu tür organizasyonlar olabilir. Araştırın.

Eğer bu kampanyaya destek verilmesini istiyorsanız siz de şehir dışından hatta ülke dışından çesitli şekillerde yardım edebilirsiniz. Bunun için ulaşım bilgileri.
http://www.yasamhakkinasaygi.com/isikkent.htm

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Artemis (03-12-07), MiSsCaT (02-12-07), Tweety (03-12-07), YaGMuR_CiNi (02-12-07), ŞiYaR (02-12-07)
Eski 02-12-07, 23:24 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Duyarlılığın için tşk ederim kardeş,ama burda açılan bu tür kampanlayara gereken önem verilmiyor diye düşünüyorum...Kitap kampanyasını açmıştım ama pek ilgi görmedi :(

http://www.zamansiz.com/kitap-yardim...n-t162650.html
Bakalım şansımızı deneyelim umarım katılım olur
Ayrıca benden duyarlısın ben teşekkür ederim

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (03-12-07)
Eski 02-12-07, 23:35 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yardım etmek için İzmir'li olmak veya İzmir'de yaşamak gerekmez. Hemen hemen her ilde bu tür organizasyonlar olabilir. Araştırın.

Eğer bu kampanyaya destek verilmesini istiyorsanız siz de şehir dışından hatta ülke dışından çesitli şekillerde yardım edebilirsiniz. Bunun için ulaşım bilgileri.
http://www.yasamhakkinasaygi.com/isikkent.htm

Tşkler
(Işıkkent barınağındaki köpeklerin çoğu sasalıya gitti yalnız)

Şuan Menderes gazi köpek barınağı , Örnekköy kedi köpek barınağının acil ihtiyacı var.

Arkadaşlar ne zaman gitmek isterseniz bana yazın herkes aynı gün ve zamanda gelemiyor yeterki isteyin birlikte gideriz...

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (03-12-07)
Eski 03-12-07, 02:15 Çevrimdışı   #14
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
biz bugün burak ,kenan ve ben bi araya geldik muhabbet ederken konusu açldı. biz burakla önümüzdeki pazar yani 9 aralıkta gitmeyi planlıyoruz bucada buluşucaz burak, ben arabada 3 kişik daha yer var gelmek istiyen arkadaşlar pm yollasın lütfen

ayrıca konuyu formumuza açan arkadaşımıza tşler

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
MiSsCaT (03-12-07), ŞiYaR (03-12-07)
Eski 03-12-07, 12:11 Çevrimiçi   #15

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar

Uğur benim bu hafta eğitim dolayısıyla işim olabilir, ondan sonraki hafta gidebilme ihtimalim var. Sana da uygunsa gidebiliriz.
Birlikte bir program yaparız.

MiSsCaT (03-12-07), ŞiYaR (03-12-07)
Eski 03-12-07, 13:01 Çevrimdışı   #16
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
bana uyarbütün programlar ama ondan sonraki hafta bayram değilmiydi yafff

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (03-12-07)
Eski 03-12-07, 15:44 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Arkadaşlar 9 Aralık pazar gidelim diyorum... haftaya yine gideriz
Uğur bayram değil
Ben barınak görevlisi arkadaşlarımla görüşüp yazarım.
Şimdi hangi barınağa gideceğimizi kararlaştıralım
Ben örnekköy diyorum ama menderes barınağıda olabilir
siz seçin ona göre ulaşımın nasıl olacağını yazayım buluşacağımız yeri fln

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Eski 03-12-07, 15:47 Çevrimdışı   #18
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Ben bu sitede çok izmirli var diye biliyordum ama baksana bir elin parmakları kadar bile değilmiş

Terk`i Diyar |6|

`e

`derin olan kuyu değil ,
kısa olan iptir ... "
Eski 03-12-07, 16:00 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.727
Teşekkür etti: 1.927
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82145
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Izmirde Olsaydm kesın Gelirdim.. Ama Destek Olmaya Çalışıcam =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (03-12-07)
Eski 03-12-07, 16:14 Çevrimdışı   #20
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz