Konu Seçenekleri
Eski 28-08-06, 00:58 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.221
Teşekkür etti: 717
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kahkaha Japonca adınız nasıl yazılıyor bilmek ister miydiniz???

İşte harlerin karşılıkları;

A-ka
B-tu
C-Mİ
D-te
E-ku
F-lu
G-ji
H-ri
I-ki
J-zu
K-me
L-ta
M-rin
N-to
O-mo
P-no
Q-ke
R-shi
S-ari
T-chi
U-do
V-ru
W-mei
X-na
Y-fu
Z-zi

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 28-08-06, 01:29 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
jimomerikatoPe uzunmuş bee
siz bana kısaca gokhan dein 9

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 28-08-06, 01:38 Çevrimdışı   #3
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
rikatakita sevdim ben bunu takitakutauyumlu yane)

............ELVEDA..........
Eski 28-08-06, 14:44 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
motodoshi(onur)güselmiş benm çaponçah adım

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 28-08-06, 15:04 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

cєℓℓ-∂α - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.168
Teşekkür etti: 46
Forum Puanı:396
cєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyor
rinkisishikamiku arikutateka

K€ND!MD€N G€R!Y€ K@L@N T€K Ş€Y
[glint]S€N..[/glint]

Konu cєℓℓ-∂α tarafından (28-08-06 Saat 15:07 ) de değiştirilmiştir..
Eski 28-08-06, 17:53 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

dragut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
dragut Herkese mesafeli
Tumoshika vay be yakıştıda sevdim ben bunu paylaşım için saol
Eski 28-08-06, 18:02 Çevrimdışı   #7
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
dojidoshi chikatofukushiki oha be bune türkçeyi özledim

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 28-08-06, 18:47 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

happy_girl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.066
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1616
happy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyorhappy_girl çevresinde seviliyor
ADIM ARİDORİNKUFUFUKU: KUNFU GİBBBİİİ

ÇAMUR
HER
ZAMAN
YERDEDİR

Eski 28-08-06, 18:54 Çevrimdışı   #9
Stajyer

dj_aytu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 56
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:3
dj_aytu Herkese mesafeli
kafuchido arkadaşlar hoşuma gitti bu ha) ama aytu daha güzel
Eski 28-08-06, 23:01 Çevrimdışı   #10
Asistan

eSme - ait Avatar
Genel Mesajlar: 184
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:317
eSme ara sıra gören oluyoreSme ara sıra gören oluyoreSme ara sıra gören oluyoreSme ara sıra gören oluyor
kuteka :

Hatırlamalı, sevgiyle anmalı,
unutmamalı, inciltmemeli,
uçanmemeli, kaçanmemeli,
tutanmemeli, öbürüde gelmiş
hani bana hani bana demiş
Eski 29-08-06, 15:39 Çevrimiçi   #11

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kuarishika (:

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 29-08-06, 15:51 Çevrimdışı   #12
Asistan

phatmos - ait Avatar
Genel Mesajlar: 488
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:308
phatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyorphatmos ara sıra gören oluyor
mekatokato harikaymış be...

Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Eski 29-08-06, 16:35 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
chidoshijidochi bu ne yaw...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm
Eski 29-08-06, 17:01 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
rindoarichikaluka

buneya
Eski 29-08-06, 17:04 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
tekitakashika

ben sevdim adımı yaa

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 29-08-06, 21:27 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
mikato(can) çıktı güzelmiş biraz bayan ismine benzio ama olsun

Eski 29-08-06, 21:32 Çevrimdışı   #17
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kiaririnkakita

hh bu ne yaaaşşshh
Eski 29-08-06, 21:35 Çevrimdışı   #18
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
Chidotaka güzelmiş haa nakata gibi oldu
Eski 30-08-06, 20:27 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Arikarukaari (Savaş) telafuzu biraz zor oluyo

Eski 31-08-06, 13:26 Çevrimdışı   #20
Doçent

/\/\€r\/€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.201
Teşekkür etti: 914
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4568
/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri
rinkushiruku

Konu Seçenekleri