Konu Seçenekleri
Eski 20-06-08, 14:14 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Kadinlar Ne Ister

Soru: Kadınlar ne ister?

Cevap: Bir demet papatya.

Cevaba Cevap:
1 demet papatya = (O an mutluluk) sonra, "neden 1 demet gül değil?"

1 demet gül = (O an gülümseme) sonra, "neden orkide değil?"

Orkide = (Gülümseme) "Buna ne gerek var? Bunun yerine şöyle ufak bi hediye alabilirdin."

Ufak bi hediye = "Buna bunu vereceğine pırlanta bi yüzük alabilirdin."

Pırlanta yüzük = "Çook güzeel kaç paraya aldın. Ne gerek vardı, yeni bir mutfağa ihtiyacımız vardı."

Yeni bir mutfak = "Güzel ama tam istediğim gibi olmadı. Mutfak küçük. Keşke yeni bir evimiz olsa."

Yeni ev = "Bu muhit çok güzel ama akşam işten gelirken insan hiç olmazsa 1 demet papatya getirir."

1 demet papatya = ...........

bi yerden alinti....

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (20-06-08)
Eski 20-06-08, 14:35 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
istekler bıtmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)
Eski 20-06-08, 14:42 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 2.907
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:44093
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Pff o karakter bana sahip degil

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)
Eski 20-06-08, 14:44 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
istekler hiç bı zaman bıtmez cıdden katılıorum )

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)
Eski 20-06-08, 15:22 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
gördüğü herşeyi ister.. kadın değilmi
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)
Eski 20-06-08, 15:30 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hadi ordan

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)
Eski 20-06-08, 16:08 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 794
Teşekkür etti: 140
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:961
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
OFFFFFFFFFF hiç almamak en makbulesi Hiç değilse almadın olur

Etikete Gerek Yok Eskiler Beni Bilir...
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (20-06-08)

Konu Seçenekleri