| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | Yanmış şekerdir kısaca.Olabilecek en harika taddır.Her şeye yakışır. Dondurması vardır vazgeçilmezdir. Pasta, kurabiye ve keklerde kullanılır. Bir de nescafesi çıktı. Sevmeyen ölsün :p -Stv'de yayınlanan bir programa isim olmuştur. -Suzanne Vega'nın hoş bir parçasıdır 'Caramel' olarak. -Ayrıca kendisine hayran olup, onsuz yapamadığım üstüne bir de nick olarak kullandığımdır. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.148
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk defa gördüğüm br üye ... |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınav geceLerimde can yoLdaşımdır,nescafesini içmeden oturamam ![]() ÇikoLataLısına haksızLık yaptığımı düşündüren şey ![]() Ayrıca muhabbetini çok sevdiğim bi arkadaşım (: Uzun bi tatiL girdi araya ama en kısa zamanda tatiLden çıkıcaz inşaLLah (: Yaz geLdi nede oLsa ![]() Kısacası her yönüyLe harika bir tad'dır . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (18-06-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karamelli dondurma ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dondurması güzeldir gerçekten.canım çekti.. -şakir çek bir karemelli dondurma evladım opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.997
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karamel, şekerin yavaşça ısıtılması sonucu eriyerek moleküllerinde ortaya çıkan değişiklik sonucu kahverengi bir renk alması ve güzel bir lezzet kazanması yoluyla yapılan yiyecektir. çokta severim Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dondurması cok guzel ve tatlıdır ![]() kendisi de oyle Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (18-06-08) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an bana resmen iskence yapan tatli yaratik, dondurma istedi benim de canim ne olcak ![]() Geceleri kalkip ses yapmamaya gayret gösterip - ne kadar basarili oldugum bu konu da tartisilir - telefon da kuzenimle konusup yedigim enfes bir sey mmmmmmmmmmmm S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #9 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emel Ismınde Olan Birine Yakısabılecek Nicklerden Biridir ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dondurma |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.395
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blur grubunun degisik guzel bir sarkisidir ve guzel bir insanin hos bir nick idir (: . Suzanne Veganin enfes sarkilarindan biridir ve dinlenilmesi gerekir. Ve dondurma kismi mmm limon lu dondurmanin ustune surdureceksin birde cikolata ve findik parcacikli sos dan koyduracaksin aman ya Rab bi muthis olur ama guzelligi limonlu dondurma kisminami aittir bilinmez (: .
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (28-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |