Konu Seçenekleri
Eski 15-06-08, 15:43 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kahkaha Karmaşık

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Mesaja teşekkür eden: (33 Kişi)
вєαяqє (31-08-08), Řσσκΐ₤ (15-06-08), ℓєαяѕιση (21-06-08), ραѕα (15-06-08), ♥karDanaDAmM♥ (30-07-08), alaskalı_eren (16-09-08), blacklife (26-09-08), by_chance (15-06-08), Cilek* (15-06-08), ctrlaltdel (18-06-08), DishiasLan (21-06-08), Efendi (15-06-08), FauLtLesS (25-09-08), Galiyev (25-07-08), J.Mengele (15-06-08), KandemiR (28-07-08), Keşkeşan (03-09-08), linqin_parq (15-06-08), machine (31-08-08), mervis (31-07-08), metalik_manyak (16-06-08), MissCrow (21-06-08), n!da (15-06-08), Pamuk* (20-06-08), roza (27-07-08), Scнiивея (30-07-08), srknakr (30-07-08), wolf_57 (21-09-08), xglspyxgl (27-07-08), xxxTKxxx (24-07-08), Yσкє∂!¢! (15-06-08), [R]Redd!1 (27-07-08), _buse_ (15-06-08)
Eski 15-06-08, 15:44 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Güzel resimler

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 15:44 Çevrimdışı   #3

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Resimler Çok Tatlı...

Teşekkürler Paylaşım İçin..

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 15:57 Çevrimiçi   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.654
Teşekkür etti: 2.155
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38047
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
son resimde kilo almışsın sankie

resimler için teşekkürler bugunlerde resim bollugu yaşıyoruz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 15:58 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.541
Teşekkür etti: 446
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5932
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
payLaşım için tşkLer...
,hepsi birbirinden hoş..

Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar.
ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war!
ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar.
ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!!
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 16:06 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
olabülürr

Eski 15-06-08, 16:09 Çevrimiçi   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.654
Teşekkür etti: 2.155
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38047
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
olabilen ne

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 16:20 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
son resimde kilo almış olabileblme ihtmalim olabülür

baya saçma oldu ama anlarsınız artık

Eski 15-06-08, 17:42 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşsun,, mutlu ol

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 17:44 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
çok mutlu oldum teşekkürler

Eski 15-06-08, 17:45 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 717
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ilk i qüzeL 4. sü Cok tatLi. : )

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 18:34 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Ruhsal Durumum:

Eski 15-06-08, 21:19 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.483
Teşekkür etti: 652
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3363
_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri
paylaşımlar için saol

Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz.

Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı
< RaP'te Susmak Son Noktadır ! >

Sagopa Kajmer
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 21:41 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.487
Teşekkür etti: 381
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3923
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
3 nolu resme bayuldum

paylaşımın için thankx

Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 21:43 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.119
Teşekkür etti: 9.183
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:111518
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok tatlısın , teşekkürler resimler için

Hep öyle kocaman gül tamam mı?

``. . .´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 15-06-08, 22:01 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Antikapitalistler

Efendi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:851
Efendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuş
Güzel kızsın Allah gönlüne göre versin

yürümek;
dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup,
kelleni orta yere
yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek ..
yürümek;
yolunda pusuya yattıklarını,
arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek ..
yürümek;
yürekten gülerekten yürümek ...
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 16-06-08, 00:54 Çevrimdışı   #17
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
ilk 4 foto güzel de diğerleri berbat

paylaşım için teşekkürler.. bir tek 3. foto falsolu çıkmış

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-06-08), -misspasha- (27-07-08), Karmaşık (27-07-08)
Eski 16-06-08, 08:09 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
teşekkürler

Mesaja teşekkür eden:
metalik_manyak (16-06-08)
Eski 20-06-08, 17:58 Çevrimdışı   #19
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
son resimde kilo almışsın sankie

resimler için teşekkürler bugunlerde resim bollugu yaşıyoruz
herkesin kilosuna takmi$ durumdasin

çok ho$ birisin te$ekürler

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)
Eski 20-06-08, 20:40 Çevrimiçi   #20
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.694
Teşekkür etti: 1.439
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:18509
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel bi kardeşim bahtın acık olsun..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Karmaşık (27-07-08)

Tags
karmaşık, remus™, xglspyxgl

Konu Seçenekleri