Konu Seçenekleri
Eski 18-03-08, 01:26 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.097
Teşekkür etti: 4.874
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93314
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kartallar (Kaç Adet?)

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
мєяνє (13-04-08), HeLBoY (20-03-08), Sevda_Nehri (18-03-08), Snorland (20-03-08), xglspyxgl (27-07-08), yεsiL (20-03-08)
Eski 18-03-08, 01:49 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Sevda_Nehri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.041
Teşekkür etti: 1.404
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:29913
Sevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben 3 tane gördüm ama

Eski 18-03-08, 19:48 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
6-7 tane sanırm

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 20-03-08, 16:23 Çevrimdışı   #4
Stajyer

hayalim8823 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 38
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:7
hayalim8823 Herkese mesafeli
7 den fazla göremedim
Eski 20-03-08, 16:26 Çevrimdışı   #5
Stajyer

hayalim8823 - ait Avatar
And cevabı alabilirmiyiz...yoksa daha erken mi??
Eski 20-03-08, 16:26 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Sevda_Nehri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.041
Teşekkür etti: 1.404
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:29913
Sevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Sevda_Nehri´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben 3 tane gördüm ama
Bugünde 7 tane gördüm

Eski 20-03-08, 16:27 Çevrimdışı   #7
Stajyer

hayalim8823 - ait Avatar
vallahi 2 tane daha var burada.. 7+2= 9
Eski 20-03-08, 16:34 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.343
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Abi bişey değil gözlerimizi bozacan sonunda
Bu kaç adet resimleri çok güzeller
Ben görmüyom siz devam edin

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
hayalim8823 (20-03-08)
Eski 20-03-08, 16:36 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 10.043
Teşekkür etti: 9.860
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48910
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben kartal falan sayamam And
kanarya koy sayayim
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
hayalim8823 (20-03-08), Snorland (20-03-08)
Eski 20-03-08, 16:38 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
6
Eski 20-03-08, 16:53 Çevrimdışı   #11
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
9 tane

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 20-03-08, 16:58 Çevrimdışı   #12
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
9 tane kartalcık
Eski 20-03-08, 17:01 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Beşiktaşlılara bulaşayım bende

Hani bir söz vardı Kartallar yalnız uçar, kargalar sürüyle
Kargalarla arada ki farkta kapandı ne olacak şimdi

Ama en sonunda anladım

Eski 20-03-08, 20:38 Çevrimiçi   #14
And

And - ait Avatar
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
hayalim8823´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
And cevabı alabilirmiyiz...yoksa daha erken mi??
Cevaplar için henüz erken (:

Not : Boş yere google da doğru cevap aramayın bulamazsınız .p bunun yerine doğru yanıtları kendiniz bulmaya çalışın )
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (20-03-08)
Eski 20-03-08, 20:41 Çevrimiçi   #15
And

And - ait Avatar
Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben kartal falan sayamam And
kanarya koy sayayim
) o da sorunmu boyarız
Mesaja teşekkür eden:
yεsiL (20-03-08)
Eski 20-03-08, 22:38 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Not : Boş yere google da doğru cevap aramayın bulamazsınız .p bunun yerine doğru yanıtları kendiniz bulmaya çalışın )
Bu dokundurma bana sanırım

Ama en sonunda anladım

Eski 25-03-08, 16:27 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bu da nesi anlayamadım
Eski 25-03-08, 16:28 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bende gözükmüyo ya
Eski 06-04-08, 16:25 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bu bir uçuş saHnesi değiL zaten(:
kargaLArLa aradaki faRK kapaNmadı demektir

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 06-04-08, 16:51 Çevrimdışı   #20
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.431
Teşekkür etti: 5.478
RepForum Gücü: 153
Forum Puanı:60226
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi bişey değil gözlerimizi bozacan sonunda
Bu kaç adet resimleri çok güzeller
Ben görmüyom siz devam edin
yiyecek olsa ilk goren ve dogru bilen sen olursun

υℓтяαѕℓαη

Konu Seçenekleri