Konu Seçenekleri
Eski 25-06-08, 00:51 Çevrimdışı   #1
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.762
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83168
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.

Arkadasa Attıığım Mesajdan Sonra Gelen Cevap

Senden Bi 13OK Olmaz Manasında

Seni Ve Genelde Babanı Kışkırtacak Bi Laf (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (26-06-08), MissCrow (26-06-08), RebeL (26-06-08)
Eski 25-06-08, 00:53 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.580
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90677
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Asla aklımda tutamayacağım bir cümle
Direk senden bir kaka olmaz demek daha cazip

...
Eski 25-06-08, 00:56 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.993
Teşekkür etti: 3.131
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90280
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 25-06-08, 01:05 Çevrimdışı   #4
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.762
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83168
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende Aynını Yazdım Oraya

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 25-06-08, 02:55 Çevrimiçi   #5
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.124
Teşekkür etti: 3.057
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
virgülden sonrası yeter bana

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Eski 26-06-08, 11:04 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.330
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk defa duydum ve çok sevdim bu cümleyi

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 26-06-08, 11:25 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.656
Teşekkür etti: 2.289
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35210
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bizim oralarda daha farklı kullanılır bu laf ama neyse

sülalen neydiki sen ne olasın anlamına geliyor galiba

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Eski 26-06-08, 12:12 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Annemin şahsıma sıkça yönelttiği cümle.

Ha dokunuyor mu? Asla

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 26-06-08, 18:35 Çevrimdışı   #9
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Genelde haksız bir itham içeren cümledir insan illa anne babasına benzemek zorundamıdır değildir tabiikide.Ancak maaile gıcık olduğunuz bir insan için sarfedilebilitesi en yüksek deyimdir

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 27-06-08, 16:42 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yok abi ben bunu aklımda tutamam , gokinin yoldan devam edicem bende
Eski 27-06-08, 19:40 Çevrimdışı   #11
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 159
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:579
yarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ben ne kadar uslu bi çocuk olduysam artık,hiç öle bi kelmeyi bana karşı ailem tarafından kullanıldıını hatırlamıyorum

sadece babam anneme kızdıında ve bn annemin tarafını tuuttuumda bana ne olcak anasının kızı derdi

bu günün tekrarı yok UNUTMA!
Eski 27-06-08, 20:08 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dayımdan duyduğum versiyonunda tükürdüğüm yoktu, daha galiz bir kelime vardı...
armut dibine düşer sözünün farklı bir versiyonu...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (27-06-08)
Eski 02-07-08, 02:33 Çevrimdışı   #13
Asistan
Genç Kuvvet

Arda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 366
Teşekkür etti: 58
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:533
Arda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende deişik versiyonunu bi zamanlar babamdan bizzat şahsıma yönelikk duyardım )

ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,,
herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır...
biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,,
terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır...

Tags
storm_fatih

Konu Seçenekleri