| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]() | Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker. Arkadasa Attıığım Mesajdan Sonra Gelen Cevap ![]() Senden Bi 13OK Olmaz Manasında Seni Ve Genelde Babanı Kışkırtacak Bi Laf (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asla aklımda tutamayacağım bir cümle Direk senden bir kaka olmaz demek daha cazip ... |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 | |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
virgülden sonrası yeter bana ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk defa duydum ve çok sevdim bu cümleyi ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.289
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim oralarda daha farklı kullanılır bu laf ama neyse ![]() sülalen neydiki sen ne olasın anlamına geliyor galiba Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Annemin şahsıma sıkça yönelttiği cümle. ![]() Ha dokunuyor mu? Asla iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde haksız bir itham içeren cümledir insan illa anne babasına benzemek zorundamıdır değildir tabiikide.Ancak maaile gıcık olduğunuz bir insan için sarfedilebilitesi en yüksek deyimdir
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok abi ben bunu aklımda tutamam , gokinin yoldan devam edicem bende |
|
| | #11 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ne kadar uslu bi çocuk olduysam artık,hiç öle bi kelmeyi bana karşı ailem tarafından kullanıldıını hatırlamıyorum sadece babam anneme kızdıında ve bn annemin tarafını tuuttuumda bana ne olcak anasının kızı derdi bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dayımdan duyduğum versiyonunda tükürdüğüm yoktu, daha galiz bir kelime vardı... armut dibine düşer sözünün farklı bir versiyonu... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (27-06-08) |
| | #13 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende deişik versiyonunu bi zamanlar babamdan bizzat şahsıma yönelikk duyardım )
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
![]() |
| Tags |
| storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
| |