Konu Seçenekleri
Eski 01-06-07, 20:51 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.081
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kavak Yelleri Kanal D de Basladi

Kanal D’de bugun (31 Mayıs Perşembe) başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yazları cıvıl cıvıl geçen, kışları ise ıssızlaşan bir Ege kasabasında yaşayan; başlarında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında deli kan dolaşan, büyümek için sabırsızlanan Deniz, Aslı, Efe ve Mine adlı dört gencin hikayesini anlatan “Kavak Yelleri” herkese kendi hayatlarından da bir şeyler hatırlatacak.

Dört genç, kıpır kıpır dört yürekMutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine. Bu dört gencin sıkı dostlukları, ilk aşkları, okulda yaşadıkları, aşmaya çalıştıkları aile sorunları hepimize tanıdık gelecek. Deniz, Aslı, Efe ve Mine büyümenin zorluklarıyla karşı karşıya kaldıkları yetmezmiş gibi, bir de ÖSS’yle savaş verecekler. Üstelik de akıllarının en başlarında olmadığı bir dönemde, hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekecek.Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları “Kavak Yelleri”nin ilk bölümünün konusu ise şöyle; Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin (Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.Efe neşeli ve takmaz tavırlar sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin okula gelmesiyle değişir. Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır. Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar. Ama aşkının kim olduğu hem onu, hem de arkadaşlarını şoke edecektir.Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler.

Yapım : TİMS Productions
Yapımcı : Timur Savcı
Yönetmen : Kerem Çakıroğlu
Senaryo : Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik : Pinhani
Oyuncular :

Aslı Enver (Mine)

Pelin Karahan (Aslı),

İbrahim Kendirci (Deniz),

Dağhan Külegeç (Efe),

Ege Aydan (Murat), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Tayfun Sav (Salih), Şebnem Doğruer (Şükran), Erol Aksoy (Osman), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca), Cihan Yenici (Koray), Gökhan Kıraç (Alp), Ve Altan Gördüm (Kamil),Ve Ayten Uncuoğlu (Ayşe),

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
aydinca212 (13-09-07), zerren (15-10-08)
Eski 01-06-07, 21:26 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel dizymşş ilk bölümünü isledm dün akşam beendm wlla

saol mehmtt .. (:

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (02-06-07)
Eski 01-06-07, 23:20 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel dizi kacırmıcam artıkın

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 03-06-07, 16:05 Çevrimdışı   #4
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
izleyemedm ama pazartesi sanırım tekrarı war onu izlicem inş.

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...
Eski 03-06-07, 19:07 Çevrimdışı   #5
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende izlemistim gercekten güzel dizi

izlenmesini tavsiye ederim

tskler mehmet

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (18-06-07)
Eski 03-06-07, 19:33 Çevrimiçi   #6
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.601
Teşekkür etti: 5.392
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
paylaşım için teşekkurler
Eski 18-06-07, 16:58 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
dağhan külegeç ve aslı enver'i daha önce dizilerde ya da reklamlarda gördüm ama diğerlerini ilk defa izledim bence hoş bir dizi. Biraz Hayat Bilgisi'ni hatırlattı ama konu tabii ki çok farklı. her neyse, insanın hoş vakit geçirebileceği, şeker gibi bir dizi. Tavsiye ederim.

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 01-07-07, 15:26 Çevrimdışı   #8
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
süber bi disi olduu

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 01-07-07, 15:34 Çevrimdışı   #9
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Guzel dizi.. Ilk 3 bolumunu kacirdim ama olsun bundan sonra izlerim herhalde..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 13-09-07, 18:42 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Genel Mesajlar: 41
Teşekkür etti: 35
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
aydinca212 Herkese mesafeli
güzel dizi begenerek izliyorummmm..........

Konu Seçenekleri