| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Kavak Yelleri Kanal D de Basladi ![]() Kanal D’de bugun (31 Mayıs Perşembe) başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yazları cıvıl cıvıl geçen, kışları ise ıssızlaşan bir Ege kasabasında yaşayan; başlarında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında deli kan dolaşan, büyümek için sabırsızlanan Deniz, Aslı, Efe ve Mine adlı dört gencin hikayesini anlatan “Kavak Yelleri” herkese kendi hayatlarından da bir şeyler hatırlatacak. ![]() Dört genç, kıpır kıpır dört yürekMutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine. Bu dört gencin sıkı dostlukları, ilk aşkları, okulda yaşadıkları, aşmaya çalıştıkları aile sorunları hepimize tanıdık gelecek. Deniz, Aslı, Efe ve Mine büyümenin zorluklarıyla karşı karşıya kaldıkları yetmezmiş gibi, bir de ÖSS’yle savaş verecekler. Üstelik de akıllarının en başlarında olmadığı bir dönemde, hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekecek.Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları “Kavak Yelleri”nin ilk bölümünün konusu ise şöyle; Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin (Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.Efe neşeli ve takmaz tavırlar sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin okula gelmesiyle değişir. Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır. Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar. Ama aşkının kim olduğu hem onu, hem de arkadaşlarını şoke edecektir.Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler. Yapım : TİMS Productions Yapımcı : Timur Savcı Yönetmen : Kerem Çakıroğlu Senaryo : Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu Müzik : Pinhani Oyuncular : ![]() Aslı Enver (Mine) ![]() Pelin Karahan (Aslı), ![]() İbrahim Kendirci (Deniz), ![]() Dağhan Külegeç (Efe), Ege Aydan (Murat), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Tayfun Sav (Salih), Şebnem Doğruer (Şükran), Erol Aksoy (Osman), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca), Cihan Yenici (Koray), Gökhan Kıraç (Alp), Ve Altan Gördüm (Kamil),Ve Ayten Uncuoğlu (Ayşe), ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | aydinca212 (13-09-07), zerren (15-10-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel dizymşş ilk bölümünü isledm dün akşam beendm wlla ![]() saol mehmtt .. (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~sebofan_memo~ (02-06-07) |
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel dizi kacırmıcam artıkın düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izleyemedm ama pazartesi sanırım tekrarı war onu izlicem inş. belki mutluluk gülüşünde saklıdır. Sakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan vardır... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende izlemistim gercekten güzel dizi izlenmesini tavsiye ederim tskler mehmet Yorgun... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~sebofan_memo~ (18-06-07) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.392
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkurler
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dağhan külegeç ve aslı enver'i daha önce dizilerde ya da reklamlarda gördüm ama diğerlerini ilk defa izledim bence hoş bir dizi. Biraz Hayat Bilgisi'ni hatırlattı ama konu tabii ki çok farklı. her neyse, insanın hoş vakit geçirebileceği, şeker gibi bir dizi. Tavsiye ederim.
Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süber bi disi olduu
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel dizi.. Ilk 3 bolumunu kacirdim ama olsun bundan sonra izlerim herhalde..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
güzel dizi begenerek izliyorummmm..........
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |