| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Doçent Kemalistler ![]() | kaybettiğimiz müzik idolleri
hepimizin hayatında bir şekilde müzik var. hiç müzik dinlemem diyen bir insanın kulağına bile, hayatın içinde bir şekilde müzik girer. müzik kendi idollerini yaratır. bu insanlar toplum tarafından benimsenir ve hep yukarılarda tutulur. bu insanlara ulaşmak, onlarla konuşmak, belki bir kaç kare fotoğraf çektirmek, çok byük hayallerdir ve bu hayallerin gerçekleşmesi insanları mutlu eder. bizim de özellikle popüler müziğimizde en üst basamakta görülen insan bu zamanda Tarkan ' dır. Tarkan'ın yurt içindeki başarılarından sonra yurt dışı için girişimleri olmuş ama pek de başarılı olamamıştır. Nedense bana da ilk günden beri hep Tarkan'da bir şeyler eksik olduğunu düşümmüşümdür. Hem müzik olarak hem karizma olarak. Ve peki ben çok popüler müzikten hoşlanmasam da bu işi acaba kim yapar diye düşündüğümde aklıma ilk gelen isimlerden biri de Kerim Tekin'dir. fakat o daha dün gibi hatırlıyorum Tv'da ki haberini, yaratanına genç yaşta kavuşup hem bu dünyadan hem de müzik den uzaklaşmıştır. Onu bilmeyen genç arkadaşlarım için bir video....
| |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | Death_Knight (24-01-07), red (24-01-07), roza (20-01-07), SecReT_G!RL (18-01-07), özdemir (31-01-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barış Manço ne zaman burada olmadığı aklıma gelse içime bi sıkıntı gelir.bence türkiyenin kaybettiği değerini ondan sonra anladığı çok müyük bir müzik adamıdır.Saygıyla Anıyoruz.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | özdemir (31-01-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baris Manco ,Zeki Muren..Cok buyuk ustalardi.. Allah rahmet eylesin.. Kerim tekin uufff cok genc vefat etti.. allah rahmet eylesin ona da |
|
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (31-01-07) |
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem Karaca ve Fikret Kızılok'u da unutmayın.
|
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barış Manço ve Cem Karaca tabi bir rocksever olarak unutulmazlarım ama bugun bu müzikleri dinlemize altyapı olusturmus tum muzik emekçilerininde emeklerine saygımı hatırlatırım
|
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen gun arkadasimla konusuodk nie buyuk insanlar erken gider die o anda baris manco caliodu konunun acilmasinin sebebi baris mancoydu
|
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
Arkadaşlar belki de aramızdan çok erken ayrılan bir başka iyi müzisyen de Yavuz Çetin'di. Toprağı bol olsun... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sayılmayanların dışında; Dimebag Darrell, Clifford Lee Burton,Jimi Hendrix,Rory Gallagher,Bon Scott,Randy Rhoads da sayılabilir.herbirini örnek alırım |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar Tanju Okan'ı da unutmayalım ve bir defa daha rahmetle analım. O da müthiş bir sesmiş. Ama alkol, sigara, bizi ihtiyar sayılmayacak bir yaşta aramızdan almış. Uluslararası platformda da Ray Charles, tam bir üstadmış. Yolda arabamla giderken arka fonda onu dinlemek, gerçekten insanın içine huzur veriyor.
|
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #16 |
Kazım Koyuncu'yu anlamak isteyen yolu doğu karadeniz'e düşerse Artvin/Hopa'ya gitsin. Hala her yerde onun resimleri var. Şarkıları sürekli dinleniyor. Gerçekten hayattayken local olarak kalmış büyük bir müzik adamı... Bu da bu toprakların gerçeği, hayattayken insanlara ulaşmanız için çoğu zaman bir sansasyona ihtiyacınız var...
|
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.983
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi bir tek kişinin adını söyleyip kenara çekilmek olmaz türk müziğine katkıda bulunan bütün herkesi buradan saygıyla anıyorum
![]() |
|
| | #20 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kerim Tekin Süperdi be...Ben hala dinlerim Onu..Adamın şarkılarıo Kaliyetdi..Hiç bir şarkısında laylaylom sözler bulamazsınız ALlah rahmet eylesin.. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |