DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 20-05-08, 00:49 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.201
Teşekkür etti: 4.130
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Kayıp_Şair ( Asker ) Hoşcakalın Arkadaşlar

Kim demiş asker ağlamaz?
Askerde ağlar komutanda…
Hem de;
Gurbete ağlar, sılaya ağlar…
Gözyaşı sel olur,
Rüzgârla vatana akar.
Vatan millet sağ olsun der; ağlar
Kim demiş asker ağlamaz?
Ağlar, ağladığını sezdirmez,
Çünkü o gönülden ağlar,
Göz yaşını göremezsin,
Onda sırlar gizlidir…

Ama yine asker askerdir,
Şendir, kuvvetlidir, ümitlidir…
Bir vatan ona bakar,
Yüreği turp gibidir.
Mehmetçik boş değil ki…
Yüreği dağlar gibidir.
Bar değil, yârdır asker,
Sizleri hıfzeden Mevlâ’dır asker.

Askerlik vatana mevlâ dır,
Asker asker ocağına mevlâ dır,
Candır ciğerdir asker,
Size sahip çıkan Mevlâ dır asker.

sevgili arkadaşlarım, sevgili dostlarım bu cuma bende askere gidiyorum.yaş geldi 27 e vatan görevimi yerine getirip hayatımı kurmak adına bu görevimi yapmam lazım..

iki yıldır E-Dana da güzel paylaşımlar yaptık. zaman zaman istemeden de olsa kırdık birbirimizi
gönüllerini kırdıgım, gönlümü kıranları ben affettim. sizlerde beni affedin..

hakkınızı helal edin,benimde hakkım varsa hepinize helal olsun.
hepinizi seviyorum..

yönetimde başta Gökhan olmak üzere. Secret,B-Cool,And hepinize saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.

hepimizin insanız hepimizin kusurları olabilir..benimde olmuştur affola

hoşcakalın....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden: (66 Kişi)
$.<3.M.!.N (03-11-08), Язшμ§™ (20-05-08), нѕуη (20-05-08), ℓєαяѕιση (21-06-08), ρяєηѕєѕ (20-05-08), ραѕα (04-11-08), σℓα!!! (20-05-08), 13. (27-06-08), ALoNe CoVBoY (21-06-08), And (20-05-08), antiterorES (20-05-08), apinchoflove (20-05-08), Asa (17-10-08), aSk (28-06-08), aydan (21-05-08), bEyAzLi (29-06-08), BigBang (20-05-08), BURAK07 (21-06-08), Çaylak_ (21-05-08), charisma_06 (28-08-08), CSKN (20-05-08), ctrlaltdel (28-06-08), disco fever (20-05-08), DR_GoKiSsS (20-05-08), ferdane (20-05-08), filamingo (20-05-08), gerceksevda (20-05-08), ghost26 (20-05-08), hakancem (28-08-08), HANNİBAL (22-05-08), HeLL's AnGeL (20-05-08), interlude (22-05-08), J.Mengele (20-05-08), Jen (22-05-08), Maçakızı (20-05-08), MaruzeLLa (20-05-08), melek07 (04-10-08), Metu İz baCK (20-05-08), MissCrow (22-05-08), MrTcN1905 (20-05-08), nesquik (20-05-08), Nikotin (20-05-08), p0lly (20-05-08), Pamuk* (02-07-08), rebelişko (20-05-08), Redkid (20-05-08), s!mg€ (20-05-08), Sadness (20-05-08), SaKaRiN..! (20-05-08), Samson (20-05-08), scabiyersto (21-06-08), seLLuk@ (20-05-08), Sevda_Nehri (20-05-08), Snorland (20-05-08), srknakr (20-05-08), Tuğrul Bey (20-05-08), ufuk_08 (20-05-08), umitsuha (27-06-08), WoLfMaN (20-05-08), Yσкє∂!¢! (20-05-08), YıLdız_GöZlÜm (20-05-08), ^ChErRy^ (20-05-08), _canözüm_ (20-05-08), _Okyanus_ (20-05-08), _ŞizofreN_ (28-06-08), ŞiYaR (20-05-08)
Eski 20-05-08, 00:53 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
abıcım senı de mı askere yolluoz ınanmıorum içim tıtredı :((oy oy benım abım askere gıdıomuş gözlerım doldu bırden yaa ...!
abıcım benım hayırlı tezkereler allah ilkönce ailene daha sonra ablama kawustrsun sneı sağ salımsonrada bızlere kendıne çok ıı bak her zaman dualrım senınle oluck bunu unutma:((hakkım warsa hepsı helal olsun ııkı warsın

allaha emanet ol...!

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Konu _canözüm_ tarafından (20-05-08 Saat 00:59 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-06-08), Kayıp_Şair (20-05-08), MaruzeLLa (20-05-08)
Eski 20-05-08, 00:56 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hayırlı tezkereler, bu kutsal görevini layıkıyla yapacagına eminim ....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Kayıp_Şair (20-05-08), MaruzeLLa (21-05-08)
Eski 20-05-08, 01:00 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni

Alıntı:
cicimix´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abıcım senı de mı askere yolluoz ınanmıorum içim tıtredı :((oy oy benım abım askere gıdıomuş gözlerım doldu bırden yaa ...!
abıcım benım hayırlı tezkereler allah ilkönce ailene daha sonra ablama kawustrsun sneı sağ salımsonrada bızlere kendıne çok ıı bak her zaman dualrım senınle oluck bunu unutma:((hakkım warsa hepsı helal olsun ııkı warsın

allaha emanet ol...!

teşekkür ederim iyi dileklerin için kardeşim... tek düşüncem sadece ona kavuşmak olacak allahın izini ile..

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (20-05-08)
Eski 20-05-08, 01:02 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendine iyi bak kardeşim, Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..
Eski 20-05-08, 01:04 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
teşekkür ederim iyi dileklerin için kardeşim... tek düşüncem sadece ona kavuşmak olacak allahın izini ile..

anlıyorum abıcım:((hayırlısı ile gıt gel gujel bı düğün yaparız sıze

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 20-05-08, 01:06 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.919
Teşekkür etti: 3.819
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hakkim Varsa Helal Olsun, Allaha Emanet Ol, Kendine Dikkat Et..

Simdiden Hayirli Tezkereler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 20-05-08, 01:07 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla geliverirsin inşallah

Hayırlı tezkereler..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 20-05-08, 01:07 Çevrimiçi   #9

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.838
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:76700
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayırlı tezkereler kayıp şair unutma bizleri! (=

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 20-05-08, 01:09 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.206
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63209
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayırlı teskereler kayıp şair

allahın selameti üzerine olsun

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 20-05-08, 01:17 Çevrimdışı   #11
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
şimdiden hayırlı tezkereler dilerim..

En Büyük Asker Bizim Asker..

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

Konu antiterorES tarafından (20-05-08 Saat 01:50 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-05-08, 01:20 Çevrimiçi   #12
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.097
Teşekkür etti: 4.873
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93314
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Allah yardımcın olsun ferit. inşallah sağsalim en iyi şekilde vatani görevini yaparak evine dönersin.. hayırlı tezkereler..
teskere sonrası kaldığın yerden devam etmen dileğiyle.. vatani görevinde başarılar diliyorum.

Eski 20-05-08, 01:24 Çevrimdışı   #13
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Değerli kardeşim seni tanımam kısa bir süre oldu bu kısa süre içerisinde senin temiz bir yüreğe sahip olduğunu hissettim ve bundanda eminim. Sana askerlik görevinde üstün başarılar dilerim. Allahın yardımı üzerine olsun. Bu vatan değerli mehmetciğimize emanet sende artık bir mehmetciksin bu vatan sana emanet.

Hayırlı teskereler kardeşim. Bir isteğin bir ihticacın olursa abin yanında.

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Kayıp_Şair (20-05-08), MaruzeLLa (20-05-08)
Eski 20-05-08, 01:36 Çevrimiçi   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.342
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Teskere =Askeri sedye. Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç.
TDK

Hayırlı tezkereler Ferit. Allah kolaylıklar versin

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 20-05-08, 01:36 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.993
Teşekkür etti: 3.131
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90280
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Canim Abİme !

Canım Abime:

Şöyle düşünüyorum da 2007 haziranın sıcak yaz gununde uye olmustum foruma kuzenim Delkray sayesinde iyi kide olmusum bak Canım abim Seni tanıdım senin guvenini kazandım seninle sohbet ettik dertlestik güldük...

Seni iyi ki tanımısım canım abim Bu forumda bana karsı ilk reel olan insan sendin canım abim bana o sıcaklıgını taaa istanbullardan hissettirdin biliyorsun degilmi?

Seni iyi ki tanımısım canım abim bak hayatında bir yer edindim ve senin için agladım ama aglamamın sebebide şu varlıgını biliyordum oysaki şimdi askerde oldugunu bilecegim Asker ocagında oldugun için gururlandımda agladım tabi birde özlem ama özlem aşkı besler derler ya benimde sana karsı arkadaşlık aşkım bu özlemle beslenecek...

Seni iyi ki tanımısım canım abim sen bir coklarından farklıydın sen benim için ilk'tin kişileri forum adabını senden ogrendim canım abim seni bir ara kırdım biliyorum bunun içinde sende cok ama cok özür diliyorum...

Seni iyi ki tanımısım canım abim hayatında banada yer verdigini o kocaman yureginde senin yerinde farklı Gökhan demeni saglayabildigim bildiğim için ne mutlu bana ....

Seni iyi ki tanımısım canım abim Seni iyi ki tanımısım Ferit abim Seni iyi ki tanımısım Canım Ferit abim

Hayırlı Tezkereler Canım abim

Seni cok ama cok seviyorum ....

Daima nerede olursan ol sana bir telefon kadar yakınım Canım abim ...

Her Zaman Sana Şunu dedim msn sohbetlerimizde Kafana Şapkadan daima başka bir şey takma

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Kayıp_Şair (20-05-08), MaruzeLLa (20-05-08)
Eski 20-05-08, 01:40 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
yeni

Alıntı:
σℓα!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı tezkereler kayıp şair unutma bizleri! (=

Cok teşekkür ederim ola kardeşim. hepinizi seviyorum . ve sevdigim kişileri kolay kolay unutmam.. beni hep hatırlamanız dilegimle....

saygılar.

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden:
σℓα!!! (20-05-08)
Eski 20-05-08, 01:40 Çevrimiçi   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.800
Teşekkür etti: 2.393
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:42368
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayirli Teskereler !

Allah yardimcin olsun..

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."
Eski 20-05-08, 01:45 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
yeni

Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı