| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Kazım Koyuncu akorlari
Em Am Em Am Oropa ardzo arti varen çkim iveri nçari çkvaşa Em Am F Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F Dm Em Miordini miçkutu do goytiruko ma si çkvaşa F C Dm Em Miordini miçkutu do Didou do na ni na Em Am Em Am Huriyadas çima ndğasu skani mamulyas makipginam Em Am F Kankaleşa gamkomile vaşilebu taşi rina F C Dm Em Kangaleşa gamkomile Didou do na ni na (2) Em Am Em Na ni na Didou, Dido na na Didou, Didou na na C Dm Em Didou; Didou na ni na Em Am F Em Na ni na Didou do, Didou do, Didou do na ni na Em Am C Dm Em Didou do, Didou do, Didou do na ni na Em Am Em Am Seri do ndğaşi arti mapu skani şaras ginocinepu Em Am F Skani dudi midamiğuru şkvak kargi mokileku F C Dm Em Skani dudi midamiğuru Didou do na ni na (2) Em Am Em Am Ah orapa si ncgiri ndğaşi guri muço domikaşi Em Am F Seri iri şeni seriren do kukumela naku ndğaşi F Dm Em Seri iri şeni seriren do kukumela naku ndğaşi F C Dm Em Seri iri şeni seriren do Didou do na ni na ![]() MmMmMmMmMmMmm...! Konu MissCrow tarafından (16-07-08 Saat 16:54 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.331
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrılık Şarkısı Em Am D Ardımda bırakıp gül çağrısını Em D Ayrılık anı bu sisli şarkıyı Em Am Irmaklar gibi akıp uzun uzun D Em Terkediyorum bu kenti D Em Ama ölüler gibi D Am Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa D Em Şimdi sonsuz bir yangın gibiD Am Sevmesem öyle kolay çekip gitmek G D Em Yaralı bir kuş gibi Em Am D Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Em Am D Şarkılarla geçtim aranızdan Em Am D Yalnızlar gibi susup uzun uzun D Em Düşlüyorum bu kenti D Em Ahh bir aşk gibiD Am Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa D Em Şimdi sonsuz bir yangın gibiD Am Sevmesem öyle kolay çekip gitmek G Em Yaralı bir kuş gibi G D Em Düşlüyorum bu kenti G D Em Son bir aşk gibi ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asiye G# A G# Ağasarın balınıda gel salını salını x2 C# C# A G# A G# Adam cebinde taşırda senin gibi gelini oy asiye oy x3 C# G# C# G# Oy asiye asiye tütün koydum kesiye x2C# G# A G# A G# Baban seni veriyida bir bağa pırasiye oy asiye oy x2 G# A G# Sis dağının başınıda yel püfür püfür esiyor x2C# G# A G# A G# Baban bu yıl kurbanıda çifter çifter kesiyor oy asiye oyx3 C# G# C# G# Oy asiye asiye tütün koydum kesiye x2C# G# A G# G# G# Baban seni veriyi da bir bağa pırasiye oy asiye oy x2
![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ou nana Dm C Am Em Dm Ase çanguri kaxtkuatuna Em C Am Em Dm Skan do çkimi gacirebana Dm Am } Ou nana } G Am Dm } nakarat Dida voi nana } G C F C Dm } Dida voi na-ni-na } Dm C Am Em Dm Çonguri si mu segilebuna Em C Am Em Dm Vegigadve gancirebaba Nakarat Dm C Am Em Dm Dudi opilari mabuna Em C Am Em Dm Sakmektesi ginimartuna Nakarat ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anılar Düştü Peşime - Kazım Koyuncu Kapo 2G Dm Em g-dm Em Anılar düştü peşime uyumaz oldum G Dm Em g-dm Em Düşlerim vardı yamacına varamaz oldum C Dm Em Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum güzelim C Dm Em Düze çıkmaz yolları bilemez oldum Am G Dm Em Geçmiş günler düğüm düğüm çözemez oldum güzelim Am G Dm Em Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum be güzelim ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Seni Sevdiğumi Em Ben seni sevduğumi oy Em(diyez) Em Dunyalara bildurdum Em Am Endurdun kaşlaruni Em-em(diyez)em Babani mi eldurdum Akorlar aynı En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine sereceğum kilimi Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar Ben sana doyamadum doysun kara topraklar ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |