| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Kenan Doğulu'nın Eurovision Yolculuğu Başlarken
Siz olsanız Kena Doğulu'nun yerinde böyle kimsenin kaale almadığı saçma bir yarışma da bir de şu anki TRT zihniyetiyle yola çıkarmıydınız?
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla eurovisionun çnemsenmediği kanaatinde diilim dorudur Türkiyede önemsenmio ancak bir çok avrupa ülkesi bu yarışmayıo milli mesele haline getirdi hatta bu sene 2 ülke 3 senedir aldıı başarısızlıklarıo kendine yediremeyip resmen yarışmadan çekildi. ama dediin doru TRT zihniyetiyle bu yarışma Türkiyeye birdaha gelmez |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimsenin kaale almadığı bir yarışma olduğuna inanmıyorum her ne kadar ağzımız eurovision saçma izlemiyorum dese de oylamalar başlayınca televizton açılır ve kontrol edilir sertab erener kazanınca çok sevindik kutladık bu da önemsediğimizin göstergesidir.Kimse önemsemeseydi eğer ruslana bu kadar tanınmaz ve para kazanmaz,yunanistan'ın şarkısı o yazın favori şarkısı olmazdı.Bildiğim kadarıyla lordi mazisi eski bir gruptu ama eurovision dan önce kaç kişi lordi dinliyordu...lütfen kimsenin önemsemediği yarışma demeyin şu yarışmaya...kenan doğulu ya gelince başarılı olacağını sanmıyorum onun gibi çok adamlar var eurovision 'da... |
|
| Mesaja teşekkür eden: |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eer kötü sonuç alırsınız kale alınmayan bişi eer sonuç çok ii olursa ondan büük ondan gsl bşi yoktur buda türkiyenin mantelitesi...durum vahim ama böleiz ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (23-12-06) |
| | #5 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben kendi adıma sertab'ı çok severim. özellikle incelikler yüzünden isimli şarkısı ama adamların yaptığı müzikleride dinleyen biri olarak onlara bu müzik anlayışımızı kaktırmayız. etnik unsurlarımızla batı müziğini düzgün bir aranjman iyi bir prodüksiyon ve bir albümün çizgisinde birleştirmeliyiz. tek şarkıyla değil, yani herşey kusursuz olacak ki, tabi birde şans lazım, birde türksünüz, zaten oyuna üç sıfır geride başlıyorsunuz... o yüzden euruvision'un müziğimizi batıya pazarlamamızda ben bir basamak olacağına inanmıyorum. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RoMeO (23-12-06) |
| | #6 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kenan a sonuna kadar destek |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kenan doğulu yu severim ve bu iste basarılı olacaına inanıyorum |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke kenan doğulu daha farklı ve dünya çapında popileriterliği kanıtlanan TRT adlı yayın organınında içerisinde bulunmadığı bir yarışmada canım türkiyemi temsilen gitseydi. en azından kendini ve müzik kalitesini ısbatlamış olurdu.
|
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() | asfasdasd
bizim TRT çok acayip kenan doğluya yasak koymuş idi kendı televizyonunda şimdi nasıl olduysa yarışmaya gonderiyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | KaLpsiz (29-12-06), İnCi ÇiÇéKi (28-12-06) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 599
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heheh Sana Katılıyorum
|
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kenan doğulu bizi eurovisionda en iyi temsil edebilecek kişilerden biridir diye düşünüyorum
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 131
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:228 ![]() ![]() ![]() |
bence kaale alınmayan bir yarışma deil sertap erener 1. olunca türkiye ayaklandı
|
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 968
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarılı olacağına inanıyorum
![]() gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (17-02-07) |
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
Her şeyden önce rakiplerin ne hazırladığını bilmiyoruz.Bu yüzden çok yüksek beklenti hayal kırıklığı yaratabilir.Ama bence en kötü ihtimalle ortalamanın üstünde bir derece ile yarışmayı tamamlar...Ama birincilik uzak ihtimal gibi görünüyo..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (18-02-07) |
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi şarkı söylemesi yada populer olması bence eurovisyonda da basarılı olucak manasina gelmiyor,basarisizda olucak demiorm tabiki!...Çok sey beklenmemesi lazim bence...
The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (20-02-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |