Konu Seçenekleri
Eski 22-08-08, 00:07 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.583
Teşekkür etti: 5.148
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90677
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha kendi kendine özel mesaj göndermek

Sanırım 2008 senesinde yaptıgım en salakça sey
Arkadasa mesaj gönderilir tamam diye ama gönderir göndermez sana özel mesaj gelir
mesaj da sana "tamam" demektedir
ve sen de ne tamamı diye cevaplarsın
bu insanın chatte de gelir bazen basına
Aynen olmustur
Hosuma giden bir nicke selam yazmıstım
hemen o da bana selam yazdı
sonra naber dedim naber dedi
aaa aynı seyleri yazıyoruz dedim
o da dedi
2 dakika filan güldüm sanırım ruh ikizimi buldum dedim
ama sonra nicke baktım
kendine baktım
hala utanıyorum

Gelmesin basınıza gerçi sizler ben gibi salak değilsiniz biliyorum

osiris tamam bu arada

...

Konu RebeL tarafından (22-08-08 Saat 00:09 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (22-08-08), 13. (22-08-08), ASAKİRİ (22-08-08), bEyAzLi (22-08-08), Bir Ben Eksiktim (22-08-08), Galiyev (22-08-08), HeLL's AnGeL (22-08-08), mia (22-08-08), n!da (22-08-08), p0lly (22-08-08), Tweety (22-08-08), _osiris_ (22-08-08)
Eski 22-08-08, 00:10 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.027
Teşekkür etti: 4.407
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bunu gerçekten yaptın mı

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 22-08-08, 00:15 Çevrimiçi   #3
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.538
Teşekkür etti: 249
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12146
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Herşey olur her hata yapılır sanal dünyada

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 22-08-08, 00:16 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
malesef en az 20 kere yapmışımdır

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 22-08-08, 00:16 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yapmadıgım sey degil

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 22-08-08, 00:19 Çevrimiçi   #6
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 986
Teşekkür etti: 677
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunu gerçekten yaptın mı
yapmıştır walla dengesiz şey

2 dakka güldüğüne göre, kendini eğlendirmişin işte fena mı

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Konu 13. tarafından (22-08-08 Saat 00:22 ) de değiştirilmiştir..
Eski 22-08-08, 00:20 Çevrimdışı   #7
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.762
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83168
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yedeklemem Gereken Bı Word Dosyasını Yada Önemli Bi Linki Kendime Gönderdiğim Olmuştu Ama Bu Kadarına Pes Doğrusu

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 22-08-08, 00:20 Çevrimiçi   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.925
Teşekkür etti: 1.236
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bende pm atarken cevap yazmak için giden kutusundan pm seçmiştiğimde başıma gelmişti 1 sefer bende pek güldümdü

Teşekkürler L'etranger neticeyi bekliyorum pm at ama kendine atma

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 22-08-08, 21:32 Çevrimdışı   #9
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.405
Teşekkür etti: 1.657
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:20919
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
malesef en az 20 kere yapmışımdır
sende amma şeymişsin

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 22-08-08, 21:35 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
AяiηηA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sende amma şeymişsin

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 22-08-08, 21:38 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 2.470
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu olay bugunde benim basima geldi cok mannakca bi durum

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 22-08-08, 21:42 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.121
Teşekkür etti: 9.183
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:111518
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İtiraf ediyorum

Geçen gün Anıl'a mesaj yazarken aynı şeyi bende yaptım
Yolladığım gibi bana bir msj geldi , okudum
Okuyunca diyorum ki aaa benim söyliceğim şeyi o bana söylemiş
Sonradan dankkk etti
Eski 22-08-08, 21:48 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Okuyunca diyorum ki aaa benim söyliceğim şeyi o bana söylemiş
Sonradan dankkk etti

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 22-08-08, 21:53 Çevrimiçi   #14
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.702
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:18537
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben yapamadım yaw denedim olmadı

Kendi kendinize ozel msj atamassınız diyor

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 22-08-08, 22:18 Çevrimdışı   #15
Asistan
mia

mia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 164
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1158
mia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yedeklemem Gereken Bı Word Dosyasını Yada Önemli Bi Linki Kendime Gönderdiğim Olmuştu Ama Bu Kadarına Pes Doğrusu
Ne yalan soyleyeyim bende bazi linkleri kendime gonderdigim oldu.

Konu Seçenekleri