| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Antikapitalistler ![]() | kendinize bir ögüt verecek olsaydınız ne olurdu bu?
hayat bazen bazı şeyleri acı cektirmeden ögretmiyor insana, kim anlatırsa anlatsın yaşamadan olmuyor bazen, kendinize bir ögüt verecek olsaydınız ne olurdu bu? |
|
| | #2 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimseye Iyilik Yapma (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | google (11-06-08) |
| | #3 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yazmayı unutmuşum ![]() sanırım ben : "neyin nerden çıkacagı belli olmaz" derdim kendime... |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.155
Forum Gücü: 101 Forum Puanı:38047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece düşünerek hareket et.... bu hepsine yeter... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #5 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyuyarak Vaktini Harcama Uyumadan Yaşa ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkesi Kendin Gibi Sanma.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.997
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru zamanda doğru sözü söyle !!
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #8 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etme eşşek ile muhabbet küstürürsün, silme gıcını cam kırığı ile kestirirsin...
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:111 ![]() ![]() ![]() |
şişt pişt sakin ol sinirlerine hakim ol |
|
| | #10 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() |
bu kadar saf olma
|
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.148
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilgisayarla içli dışlı olmaz ... |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkesi Kendin gibi bilme ,, LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz da boşver..
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #14 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öleceğini düşün
|
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.556
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok gevşedin, biraz toparlan...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |