| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Keyloggerden kurtulma Evet arkadarşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu acılıyorum: CTRL+ALT+DELETE Ye Basın ve Oradan işlermere gelin Orda services.exe wardır bunun yanında SYSTEM yazması lazım Eğer SYSTEM değilde yanında Kullanıcı ismi yazarsa Örn: ADMİN gibi Anlayın ki pc dinzde keylogger war ! Keylogger dan kurtulma: 1.ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca GElin ve Bütün işlemleri Devre dışı Bırak De Sonra pc nizi yeniden başlatın 2.Bilgisayarım/C/windows/system e gelin ORdaki services.exe i silin 3.Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve pc nizi yeniden başlatın Ve artık Keylogger dan kurtuldunuz!... İsterseniz CTRL+ALT+DELETE ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın Yanında SYSTEM yazar. . Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni ! Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana .. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (19-01-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay Ahmet aşmışsın ![]() Sağol bilgiler için bende keyloger yok ozamn ![]() ![]() |
|
| | #3 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.859
Forum Gücü: 152 Forum Puanı:63749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() . Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni ! Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana .. ![]() | |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 38
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben windows vista var bende çıkmıyo services.exe die bişi ama şifremi çaldılar :d |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.706
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:77808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende yok ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | güzel bir bilgi saol ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.639
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | usta bir hacker ın ya da uzman bir lamerin attığı keylogger ı ya da misal prorat serveri'ni böyle görebileceğinizi hiç sanmıyorm..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |