| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kimse kimsenin herşeyi olabilirmi? | |||
| Kimse kimsenin herşeyi olamaz | | 26 | 50,98% |
| Kimse kimsenin herşeyi olabilir | | 16 | 31,37% |
| Herkes kimsenin herşeyi olamaz | | 6 | 11,76% |
| Kararsızım (olabilir de, olmayabilir de) | | 3 | 5,88% |
| Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış "Kimse kimsenin herşeyi olamaz"mış bu söz dogru mudur? Alıntı:
Alıntı:
| ||
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | мєяνє (14-06-08), aLadea (12-06-08), Artemis (11-06-08), bEyAzLi (13-06-08), HeLL's AnGeL (11-06-08), L'etranger (11-06-08), Marcus T.CICERO (21-06-08), MiSsCaT (11-06-08), MrTcN1905 (12-06-08), n!da (11-06-08), RüyaM (12-06-08), Secret (11-06-08), seLLuk@ (18-07-08), Snorland (11-06-08), ~C@dY~ (14-06-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 13.673
Forum Gücü: 375 Forum Puanı:151243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi 12 den vurdun hadi bakalım ![]() Az önce bi çalışmada yazdım bende ![]() Evet herşeyi olmaz derdim hep. Hiç kimse bu kadar büyük bir yeri haketmezi savurdum belki içten içe hala öyleyim. Herşeyimde neler var? herkesin saydığı farklı bir şeyleri vardır mutlaka. Aile Dost Kitapları Şarkılar Filmler vs..vs.. Kimse bunların yerini alamaz gibi ![]() Çelişkiye düşüren beni bunlara baktığımda ondan bişeyler görmem şimdi herşeyim mi oldu? Her şeyimde ondan bişeyler görür oldum ![]() Dolayısıyla herşeyim oluyormuş ![]() Zor... vallahi zor muş bu soru ![]() ![]() Hayallerim nihayet buldu işte o an Ne zaman belliydi ne mekan Sendin, Aşktı buram buram kokan Evet sana Aşık bu şiiri yazan... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.299
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12253 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşeyi olmak ; kolu kanadı eli ayağı canı bütünüyle yüreği.. maalesef ki olamıyormuş..ben bunu anladım.. hiçkimse hiçkimsenin herşeyi olamaz.. muhakkak eksik kalan dolduramadığı tarafları kalır karşı tarafın.. eğer arada aşk varsa bu sevgiliyse aşkıyla kapatır eksik taraflarını.. eğer bu anneyse hoş görüsüyle.. ama asla olamaz diyorum.. ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | And (11-06-08), HeLL's AnGeL (11-06-08) |
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 8.207
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:84047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer kimse kimsenin herşeyi olmayı hakediyorsa.. Kimse kimsenin herşeyi olabilir , olur... ![]() Ama hakediyorsa... Bir kimsenin "herşeyi" olabilmek , "herşeyinin bir kimseye adanmış olması" kolay birşey değildir.. Zor çok zor.. ![]() Konu n!da tarafından (11-06-08 Saat 12:11 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 1.992
Forum Gücü: 164 Forum Puanı:65687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi ki olamaz. İnsan kendini kendinden sakınıyor, kendi ile çelişiyor, bazen kendine yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. bırakın başka biri ile bir bütün olmayı. insan kendinin, istediği kişilerin herşeyi olmasını ister kendini yalnız hissettiğinde, istediğinde, işine geldiğinde istediği kişiler ile herşey olmak ister. ama bu dünyaya yalnız geldiği gibi, bu dünyadan yalnız gider. kendine fikren yetemediği, tahammül edemediği, kendi ile mutlu olamadığı, yanına bu eksiklerini gidermek için birisini aradığı birlikte herşeyi olmak istediği insanı aramaya devam ettiği sürece mutsuz olur. insan insan ile paylaştıkça mutlu olur ve isterse her insan ile paylaşacak birşey bulabilir... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | küçükP€ri (11-06-08) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sözden nefret ediyorum :F Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.878
Forum Gücü: 153 Forum Puanı:64476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pas Şikkini İşaretliyorum ![]() . .. Land of Sorrow. Oceans of Tears Valley of Death. End of Life...... .. |
|
| | #9 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.122
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:70385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse kimsenin birşeyleri olabilir ama herşeyi olamaz Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.989
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:59751 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ailemden başka kimse benim herşeyim olamaz farklı şeyler olur ama herşeyim olmaz bu konuda çok bencilimdir Böyle giderse bende kimsenin bişiyi olamam Bir 'Adam' Var Düşümde, Tam Dokunacakken Uyandırıldığım... Bir 'Adam'... Sonumuzun Ne Olacağını Hiç Öğrenemediğim... Düşümde Bir 'Adam' Var... Benim Mi...? Bilemediğim... Bir 'Adam' Var Diyorum, Düşünüp (Düş)ümden Ayrı Kaldığım... '' ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.044
Forum Gücü: 133 Forum Puanı:55541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Bu Soruya Yanit Verirken, Celi$ki Icindeyim.. Aslinda Bencede "Kimse, Kimsenin Her$eyi Olamaz" Ama Kimsenin Yerine Kimi Koyduguna Bagli.. Mesela Benim Icin "Annem, Karde$im Abim" Her$eyden Önce Gelir.. Onlar Benim Icin "Kimse" Degildir.. Onlar Benim Her$eyimdir ![]() Sevdigim Ise Her$eyde Biraz Vardir.. Bu Yüzden Zaman Zaman Her$eyim Olabilirde (: Ve Sevdiklerimide "Kimse" Yerine Koyamam.. Her$eyin Ve Herkesin Yeri Ayri Olmalidir.. "Seni Seviyorum" Sözcügü Bazi Dillerde Ne Kadar Basitle$mi$se Bu "Her$eyim" Icinde Gecerli Olmaya Ba$ladi.. Malesef (: Bence Bunlari Söylerken Daha Dikkatli Olunmasi Gerek.. ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! Sen Gitsen, Gölgem Peşinden Gelir.. Sana Kapım Hep Açıktır, Hiç Calmadan Gir.. Bize Aşk Lazım, Ayrılık Değil ! Sen Benim Canımsın,Öbür Yanımsın.. Yabancı Değil.. BCDS Karasu Hatırası Konu GuZeLBeLa tarafından (11-06-08 Saat 17:20 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 2.407
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:47336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ailem.. Herseyim.. Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. Hangisi Daha Kolay? Ölüm Mü? Yoksa Hayat Mı? Hangisi Daha Kolay? Gülmek Mi? Ağlamak Mı? ? |
|
| | #13 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olabilir ama benim hiç olmadı ![]() böle bi soruda olabilir benim hiç herşeyim olmadı herşeyim olurmusun ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #15 | |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() olacak insan da çıkabilir çok zor bi durum ama bazen taş kuşa rastlıyor işte ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() | |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:22912 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olamıyormuş (: Hayat Neydi be HevaL.. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.524
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:19389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim herşeyim var dünyadaki herşeyden özel ve güzel anam babam bacım kardeşim aşkım sevdigim sevdalım canım kanım umudum hayata bakışım acım tatlım gülüşüm gözyaşım umudum mutlulugum.... bu liste uzar gider böyle biri birinin herşeyi olur şimdilik bende onun herşeyiyiyim zaman gelince degişir bu belki ben onun herşeyi olmaktan çıkarım ama o asla benim herşeyim olarak kalacak daima bu duygu çok farklıdır sevmek gerekir tüm benliginle kabullenmek parmagının ucuna taş degse senin canının yanması gerek onun çekecegi herşeyi senin çekmek istemen gerek ona gelecek kötülüklerin kendine gelmesini istemek gerek tüm iyilere onu layık görmen gerek üstüne titremelisin duaların hep onunla olmalı kime herşeyim diyeceginizede dikkat etmelisiniz birinin herşeyi olmak birinin herşeyiniz olması çok farklı birşey sevgi degil bu bambaşka birşey her daim yüzünü gülümseten birşey "iyiki varsın herşeyim iyiki hayatıma girmişsin boncuk gözlü bebegim" ben kızımın yüzüne her bakışımda bunu diyorum ve her defasında karşılıgını alıyorum umarım sizde böylesi bir sevgiyle sever ve karşılıgını alırsınız bu sevgi illaki bi çocuk sevgisi olması gerekmez hayatınızı bu denli adayacagınız ve adanacagınız bir sevgi bulabilirsiniz yeterki emek verin bi çocugu büyütür gibi emekle büyütün sevginizi |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.363
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17214 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben birinin herşeyi olmak istemem çünkü bu bir süre sonra sıkar zaten ailemden baska kimse benim herşeyim değildir,birinin "herşeyi" olmak çok başka birşeydir bence aile sevgisi dışındaki hiçbir sevginin de bana bunu hissettirebileceğini sanmıyorum ![]() |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.304
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:14855 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biri bir diğerinin her şeyi olamaz çünkü insanlar tek olarak ele alındığında zaten kimsenin bir şeyi olmadıkları anlaşılır..bunun içine her şey dahildir ..ne aile , ne ulus , ne ırk ne de buna benzer şeyler ..eğer bir kişi bir başka kişinin her şeyi ise ; o kişi zaten yok demektir ..eğer bir kişi var ise ; o zaten bambaşka biridir ve yalnızdır ..kan bağı , kültürel bağ , vb hiçbir şey insanı yalnız olmak gerçeğinden kurtaramaz ..sıkıntı , hep bu yalnız olma gerçeğinin farkındalığından doğar ..tek gerçek de belki de budur hem hüznü hem de mutluluğu aynı anda yaşamaktır ; bir gün batımında gözlerini anımsamak ...... Konu troçki tarafından (12-06-08 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 770
|