DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar
Anket Sonuçlarını Göster: Kimse kimsenin herşeyi olabilirmi?
Kimse kimsenin herşeyi olamaz 26 50,98%
Kimse kimsenin herşeyi olabilir 16 31,37%
Herkes kimsenin herşeyi olamaz 6 11,76%
Kararsızım (olabilir de, olmayabilir de) 3 5,88%
Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 11-06-08, 00:51 Çevrimdışı   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.168
Teşekkür etti: 4.608
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:85734
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış

"Kimse kimsenin herşeyi olamaz"mış bu söz dogru mudur?

Alıntı:
Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem
Hiç bilmek istemem;
Alıntı:
Bu şarkının odak noktası bu olmalı “Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış” bende taktım buna neden olamazmış? Herkes herkesindir..bellimi olur belkide olunur…kimse kimseye inanır, kimse kimseye bağlanır, kimse kimseyle güler, kimse kimseyle ağlarsa, kimse kimseye sırtını dönmezse, kimse kimsenin her şeyi olabilir herkes herkesin her şeyide olabilir. Kimse kimse için hiç bir şey yapmazsa kimse kimsesiz kalır tabi... Kimler kimler için neler yapıyor kimsesiz kalmıyor görüyoruz...

Alıntı, AND: http://www.zamansiz.com/1574833-mesaj30.html

Yaşamayı yaşamak istiyorum,demiştim,
Neylersin ki bu damda bu dem
Ayaklarımla uyaklarımda zincir,
Böyle topal koşmakla geçiyor günlerim,
Oysa -medhetmek gibi olmasın kendimi ama-
Yaşamım benim en güzel şiirim.

Can Yücel

Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
мєяνє (14-06-08), aLadea (12-06-08), Artemis (11-06-08), bEyAzLi (13-06-08), HeLL's AnGeL (11-06-08), L'etranger (11-06-08), Marcus T.CICERO (21-06-08), MiSsCaT (11-06-08), MrTcN1905 (12-06-08), n!da (11-06-08), RüyaM (12-06-08), Secret (11-06-08), seLLuk@ (18-07-08), Snorland (11-06-08), ~C@dY~ (14-06-08)
Eski 11-06-08, 00:56 Çevrimdışı   #2
Asistan
Antikapitalistler

google - ait Avatar
Genel Mesajlar: 304
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:349
google ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
anne - cocuk ilişkisi hariç kesinlikle dogru..

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR!!!
Mesaja teşekkür eden:
And (11-06-08)
Eski 11-06-08, 00:58 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.591
Teşekkür etti: 13.673
RepForum Gücü: 375
Forum Puanı:151243
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Abi 12 den vurdun hadi bakalım

Az önce bi çalışmada yazdım bende

Evet herşeyi olmaz derdim hep.
Hiç kimse bu kadar büyük bir yeri haketmezi savurdum belki içten içe hala öyleyim.
Herşeyimde neler var? herkesin saydığı farklı bir şeyleri vardır mutlaka.
Aile Dost Kitapları Şarkılar Filmler vs..vs..
Kimse bunların yerini alamaz gibi
Çelişkiye düşüren beni bunlara baktığımda ondan bişeyler görmem şimdi herşeyim mi oldu? Her şeyimde ondan bişeyler görür oldum
Dolayısıyla herşeyim oluyormuş

Zor... vallahi zor muş bu soru

Hayallerim nihayet buldu işte o an
Ne zaman belliydi ne mekan
Sendin, Aşktı buram buram kokan
Evet sana Aşık bu şiiri yazan...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
And (11-06-08), bEyAzLi (13-06-08), GuZeLBeLa (11-06-08), HeLL's AnGeL (11-06-08)
Eski 11-06-08, 01:02 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.125
Teşekkür etti: 1.299
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:12253
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
herşeyi olmak ; kolu kanadı eli ayağı canı bütünüyle yüreği..
maalesef ki olamıyormuş..ben bunu anladım.. hiçkimse hiçkimsenin herşeyi olamaz.. muhakkak eksik kalan dolduramadığı tarafları kalır karşı tarafın.. eğer arada aşk varsa bu sevgiliyse aşkıyla kapatır eksik taraflarını.. eğer bu anneyse hoş görüsüyle.. ama asla olamaz diyorum..

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (11-06-08), HeLL's AnGeL (11-06-08)
Eski 11-06-08, 10:19 Çevrimdışı   #5

Bölümünde uzman

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.837
Teşekkür etti: 8.207
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:84047
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eğer kimse kimsenin herşeyi olmayı hakediyorsa.. Kimse kimsenin herşeyi olabilir , olur...
Ama hakediyorsa...

Bir kimsenin "herşeyi" olabilmek , "herşeyinin bir kimseye adanmış olması" kolay birşey değildir..

Zor çok zor..

Konu n!da tarafından (11-06-08 Saat 12:11 ) de değiştirilmiştir..
Eski 11-06-08, 11:32 Çevrimdışı   #6

Forumda uzman

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.538
Teşekkür etti: 1.992
RepForum Gücü: 164
Forum Puanı:65687
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Tabi ki olamaz.
İnsan kendini kendinden sakınıyor, kendi ile çelişiyor, bazen kendine yapmadığı kötülüğü bırakmıyor.
bırakın başka biri ile bir bütün olmayı.

insan kendinin, istediği kişilerin herşeyi olmasını ister
kendini yalnız hissettiğinde, istediğinde, işine geldiğinde istediği kişiler ile herşey olmak ister.

ama bu dünyaya yalnız geldiği gibi, bu dünyadan yalnız gider.
kendine fikren yetemediği, tahammül edemediği, kendi ile mutlu olamadığı, yanına bu eksiklerini gidermek için birisini aradığı birlikte herşeyi olmak istediği insanı aramaya devam ettiği sürece mutsuz olur.
insan insan ile paylaştıkça mutlu olur ve isterse her insan ile paylaşacak birşey bulabilir...

Mesaja teşekkür eden:
küçükP€ri (11-06-08)
Eski 11-06-08, 11:49 Çevrimdışı   #7
Rektör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.631
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
bu sözden nefret ediyorum :F

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 11-06-08, 12:06 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.878
Teşekkür etti: 3.878
RepForum Gücü: 153
Forum Puanı:64476
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Pas Şikkini İşaretliyorum

.

..

Land of Sorrow.
Oceans of Tears
Valley of Death.
End of Life......

..
Eski 11-06-08, 12:08 Çevrimdışı   #9

Bölümünde uzman

L'etranger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18.087
Teşekkür etti: 4.122
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:70385
L'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kimse kimsenin birşeyleri olabilir ama herşeyi olamaz

Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı"
Daha önce karşılaşmadık

Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı"
Daha önce selamlaşmadık

Başka bir yer burası, odaları "yabancı"
Daha önce hiç sevişmedik

Bir sen yoksun bir de umutlarım
Sevgin yoksun
Aaah korkuyorum, korkuyorum

Hayat Zaten Çok Ahlaksız!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
aLadea (12-06-08), MiSsCaT (12-06-08), n!da (11-06-08)
Eski 11-06-08, 16:49 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.772
Teşekkür etti: 3.989
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:59751
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ailemden başka kimse benim herşeyim olamaz
farklı şeyler olur ama herşeyim olmaz bu konuda çok bencilimdir
Böyle giderse bende kimsenin bişiyi olamam

Bir 'Adam' Var Düşümde,
Tam Dokunacakken Uyandırıldığım...
Bir 'Adam'...
Sonumuzun Ne Olacağını Hiç Öğrenemediğim...
Düşümde Bir 'Adam' Var...
Benim Mi...?
Bilemediğim...
Bir 'Adam' Var Diyorum,
Düşünüp (Düş)ümden Ayrı Kaldığım... ''

And (11-06-08), LaViNia (11-06-08), n!da (11-06-08)
Eski 11-06-08, 17:14 Çevrimiçi   #11
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.136
Teşekkür etti: 3.044
RepForum Gücü: 133
Forum Puanı:55541
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Bu Soruya Yanit Verirken, Celi$ki Icindeyim..
Aslinda Bencede "Kimse, Kimsenin Her$eyi Olamaz"
Ama Kimsenin Yerine Kimi Koyduguna Bagli..
Mesela Benim Icin "Annem, Karde$im Abim" Her$eyden Önce Gelir..
Onlar Benim Icin "Kimse" Degildir.. Onlar Benim Her$eyimdir
Sevdigim Ise Her$eyde Biraz Vardir.. Bu Yüzden Zaman Zaman Her$eyim Olabilirde (:
Ve Sevdiklerimide "Kimse" Yerine Koyamam..
Her$eyin Ve Herkesin Yeri Ayri Olmalidir..

"Seni Seviyorum" Sözcügü Bazi Dillerde Ne Kadar Basitle$mi$se Bu "Her$eyim" Icinde Gecerli Olmaya Ba$ladi.. Malesef (:
Bence Bunlari Söylerken Daha Dikkatli Olunmasi Gerek..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !
Sen Gitsen, Gölgem Peşinden Gelir..
Sana Kapım Hep Açıktır, Hiç Calmadan Gir..
Bize Aşk Lazım, Ayrılık Değil !
Sen Benim Canımsın,Öbür Yanımsın..
Yabancı Değil..

BCDS
Karasu Hatırası

Konu GuZeLBeLa tarafından (11-06-08 Saat 17:20 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MiraLay (20-07-08), Snorland (11-06-08)
Eski 11-06-08, 18:01 Çevrimiçi   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.284
Teşekkür etti: 2.407
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:47336
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ailem.. Herseyim..

Sönmüş Bir Volkan Gibiyim..
Hazırım Alevlenmeye..

Gel İçimdeki Ateşi Yak..
Savrulayım Göklere..

Hangisi Daha Kolay?
Ölüm Mü? Yoksa Hayat Mı?
Hangisi Daha Kolay?
Gülmek Mi? Ağlamak Mı?
?

Eski 12-06-08, 13:11 Çevrimdışı   #13
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.980
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:25867
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
olabilir ama benim hiç olmadı
böle bi soruda olabilir benim hiç herşeyim olmadı herşeyim olurmusun

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Eski 12-06-08, 13:30 Çevrimiçi   #14
Profesör
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.181
Teşekkür etti: 2.447
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:60614
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kimse kimsenin herşeyi olamaz

ben olmasini istesem bile, o olamaz (:

Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu..
Mesaja teşekkür eden:
And (12-06-08)
Eski 12-06-08, 13:39 Çevrimdışı   #15
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.980
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:25867
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse kimsenin herşeyi olamaz

ben olmasini istesem bile, o olamaz (:
kuzenide olamaz tek kuzen benim

olacak insan da çıkabilir çok zor bi durum ama bazen taş kuşa rastlıyor işte

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Eski 12-06-08, 13:43 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

scabiyersto - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.999
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:22912
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Olamıyormuş (:

Hayat Neydi be HevaL..
Eski 12-06-08, 13:49 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.015
Teşekkür etti: 1.524
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:19389
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim herşeyim var dünyadaki herşeyden özel ve güzel

anam babam bacım kardeşim aşkım sevdigim sevdalım canım kanım umudum hayata bakışım acım tatlım gülüşüm gözyaşım umudum mutlulugum.... bu liste uzar gider böyle

biri birinin herşeyi olur şimdilik bende onun herşeyiyiyim zaman gelince degişir bu belki ben onun herşeyi olmaktan çıkarım ama o asla benim herşeyim olarak kalacak daima

bu duygu çok farklıdır sevmek gerekir tüm benliginle kabullenmek parmagının ucuna taş degse senin canının yanması gerek onun çekecegi herşeyi senin çekmek istemen gerek ona gelecek kötülüklerin kendine gelmesini istemek gerek tüm iyilere onu layık görmen gerek üstüne titremelisin duaların hep onunla olmalı

kime herşeyim diyeceginizede dikkat etmelisiniz birinin herşeyi olmak birinin herşeyiniz olması çok farklı birşey

sevgi degil bu bambaşka birşey her daim yüzünü gülümseten birşey

"iyiki varsın herşeyim iyiki hayatıma girmişsin boncuk gözlü bebegim" ben kızımın yüzüne her bakışımda bunu diyorum ve her defasında karşılıgını alıyorum

umarım sizde böylesi bir sevgiyle sever ve karşılıgını alırsınız bu sevgi illaki bi çocuk sevgisi olması gerekmez hayatınızı bu denli adayacagınız ve adanacagınız bir sevgi bulabilirsiniz yeterki emek verin bi çocugu büyütür gibi emekle büyütün sevginizi

Alıntı:
Maçakızı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Susuyorum ben…
Susarak belirtiyorum isyanımı.
Kimsenin umurunda olmasa da,
Terk ediyorum kendimi…

Bebendim ya hani, sen beni kaLpsiz bezden bir bebek beLLedin!
And (12-06-08), Secret (12-06-08), YaGMuR_CiNi (12-06-08)
Eski 12-06-08, 14:32 Çevrimdışı   #18
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.364
Teşekkür etti: 1.363
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17214
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben birinin herşeyi olmak istemem çünkü bu bir süre sonra sıkar zaten
ailemden baska kimse benim herşeyim değildir,birinin "herşeyi" olmak çok başka birşeydir bence
aile sevgisi dışındaki hiçbir sevginin de bana bunu hissettirebileceğini sanmıyorum
Eski 12-06-08, 17:43 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Antikapitalistler

troçki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.984
Teşekkür etti: 6.304
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:14855
troçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmıştroçki Rep olayını aşmış
Ödüller:
biri bir diğerinin her şeyi olamaz çünkü insanlar tek olarak ele alındığında zaten kimsenin bir şeyi olmadıkları anlaşılır..bunun içine her şey dahildir ..ne aile , ne ulus , ne ırk ne de buna benzer şeyler ..eğer bir kişi bir başka kişinin her şeyi ise ; o kişi zaten yok demektir ..eğer bir kişi var ise ; o zaten bambaşka biridir ve yalnızdır ..kan bağı , kültürel bağ , vb hiçbir şey insanı yalnız olmak gerçeğinden kurtaramaz ..sıkıntı , hep bu yalnız olma gerçeğinin farkındalığından doğar ..tek gerçek de belki de budur

hem hüznü hem de mutluluğu aynı anda yaşamaktır ;
bir gün batımında gözlerini anımsamak ......

Konu troçki tarafından (12-06-08 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-06-08, 22:21 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.706
Teşekkür etti: 770