| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]() | kimsesiz çocuklar
izmir urlabarbaros çocuk köyüne ( esirgeme kurumu ) gidicez bir grup arkadaşla gelmek yada bi şekilde onlara yardım etmek isteyen olursa lütfen ya barbaros çocuk köyünü arasın yada bana özel mail atsın.arkadaşlar biraz duyarlı olalım bu konuda ordaki çocuklar bi kaç yıl öncesine kadar tecawüz gibi çeşitli sorunlarla boğuşmuşlar birazcık sewgiye ihtiyaçları war.onlara maddi yardım olmak zorunda deil gönüllü öğretmenlik ablalık abilikte yaparak mutlu edebilirsiniz lütfen yardım lütfeeennn ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelmeyi çok isterdim fakat yakın değilim
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:114 ![]() ![]() |
keşke olsaydınız yakında birlikte onlarla oyunlar oynasaydık nese inş ii bi grup kurup onlarla gidicez msjlar için çok tşkler
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (01-08-08) |
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne zaman gideceksiniz? veya nasıl gidlir? |
|
| | #6 |
eğer ii bi grup kurarsak bu hafta içi gidicez
|
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.392
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzaktayız ya başka nasıl katılabiliriz
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:114 ![]() ![]() | arkadaşlar eğer uzaktym ama bnmde çorbada tuzum olsun diosanız en yakın esirgeme kurumuna sizde bi grup kurark gidin yada barbaros çocuk köyünü arayıp oranın eksiklerinden birini tamamlamak istediğinizi belirtin onlar zaten size yardımcı olurlar.ilginiz için çok tşkler ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (03-08-08) |
| | #9 |
bugün biriyle tanıştım.daha dorusu denk geldik ve muhabbet etmeye başladık.kızda bi zamanlar çocuk yuwasında kalmış.barbaros çocuk köyündede en yakın arkadaşı kalmış we inanamıyorum ama barbaros çocuk yuwasında kalan E. ordaki güwenlik görewlisi tarafından defalarca tecawüze uğramış.kızla iletişime geçmek için tanıştığım kıza tel no mu werdim.arkadaşlar onlar bizden biri lütfen yardım edelim
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (03-08-08) |
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.392
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşlar dediği gibi onlarda insan gerçekten onları biri gormeye gittiğinde gozlerinin ışıltısı netlikle anlaşılıyo nasıl size misafir gelmesse uzulursunuz onlarda ole bu yerlere gitmeye çalışalım bunları yapmakla kimseden birşey eksilmez unutmayalım HAYAT BUYSA USTU KALSIN... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |