Konu Seçenekleri
Eski 29-07-08, 21:49 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:114
elyf ara sıra gören oluyorelyf ara sıra gören oluyor
kimsesiz çocuklar

izmir urlabarbaros çocuk köyüne ( esirgeme kurumu ) gidicez bir grup arkadaşla gelmek yada bi şekilde onlara yardım etmek isteyen olursa lütfen ya barbaros çocuk köyünü arasın yada bana özel mail atsın.arkadaşlar biraz duyarlı olalım bu konuda ordaki çocuklar bi kaç yıl öncesine kadar tecawüz gibi çeşitli sorunlarla boğuşmuşlar birazcık sewgiye ihtiyaçları war.onlara maddi yardım olmak zorunda deil gönüllü öğretmenlik ablalık abilikte yaparak mutlu edebilirsiniz lütfen yardım lütfeeennn
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
J.Mengele (30-07-08), Tuğrul Bey (29-07-08), wolf_57 (02-08-08), ŞiYaR (29-07-08)
Eski 29-07-08, 22:03 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
elyf´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
izmir urlabarbaros çocuk köyüne ( esirgeme kurumu ) gidicez bir grup arkadaşla gelmek yada bi şekilde onlara yardım etmek isteyen olursa lütfen ya barbaros çocuk köyünü arasın yada bana özel mail atsın.arkadaşlar biraz duyarlı olalım bu konuda ordaki çocuklar bi kaç yıl öncesine kadar tecawüz gibi çeşitli sorunlarla boğuşmuşlar birazcık sewgiye ihtiyaçları war.onlara maddi yardım olmak zorunda deil gönüllü öğretmenlik ablalık abilikte yaparak mutlu edebilirsiniz lütfen yardım lütfeeennn
Keşke yakın olsaydımda bende gelebilseydim...Şuan maddi olarak destek olamadığım içinde çok üzgünüm kardeş...Ama illaki duyarlı olan arkadaşlar destek olacaktır...O çocukları sahipsiz bırakmak olmaz,seninde dediğin gibi onların sevgiye,şefkate ihtiyacı var...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 29-07-08, 22:36 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gelmeyi çok isterdim fakat yakın değilim

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 01-08-08, 00:08 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
keşke olsaydınız yakında birlikte onlarla oyunlar oynasaydık nese inş ii bi grup kurup onlarla gidicez msjlar için çok tşkler
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (01-08-08)
Eski 01-08-08, 00:19 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ne zaman gideceksiniz? veya nasıl gidlir?
Eski 01-08-08, 23:13 Çevrimdışı   #6
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
eğer ii bi grup kurarsak bu hafta içi gidicez
Eski 02-08-08, 19:27 Çevrimiçi   #7
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.601
Teşekkür etti: 5.392
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
uzaktayız ya başka nasıl katılabiliriz

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 02-08-08, 23:17 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
Alıntı:
wolf_57´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
uzaktayız ya başka nasıl katılabiliriz
arkadaşlar eğer uzaktym ama bnmde çorbada tuzum olsun diosanız en yakın esirgeme kurumuna sizde bi grup kurark gidin yada barbaros çocuk köyünü arayıp oranın eksiklerinden birini tamamlamak istediğinizi belirtin onlar zaten size yardımcı olurlar.ilginiz için çok tşkler
Mesaja teşekkür eden:
wolf_57 (03-08-08)
Eski 02-08-08, 23:20 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
bugün biriyle tanıştım.daha dorusu denk geldik ve muhabbet etmeye başladık.kızda bi zamanlar çocuk yuwasında kalmış.barbaros çocuk köyündede en yakın arkadaşı kalmış we inanamıyorum ama barbaros çocuk yuwasında kalan E. ordaki güwenlik görewlisi tarafından defalarca tecawüze uğramış.kızla iletişime geçmek için tanıştığım kıza tel no mu werdim.arkadaşlar onlar bizden biri lütfen yardım edelim
Mesaja teşekkür eden:
wolf_57 (03-08-08)
Eski 03-08-08, 18:01 Çevrimiçi   #10
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.601
Teşekkür etti: 5.392
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
Alıntı:
elyf´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar eğer uzaktym ama bnmde çorbada tuzum olsun diosanız en yakın esirgeme kurumuna sizde bi grup kurark gidin yada barbaros çocuk köyünü arayıp oranın eksiklerinden birini tamamlamak istediğinizi belirtin onlar zaten size yardımcı olurlar.ilginiz için çok tşkler
o şekildeki ziyaretleri burda yılda iki kere yapmaya çalışıyoruz ama hatırlatma için teşekkurler

arkadaşlar dediği gibi onlarda insan gerçekten onları biri gormeye gittiğinde gozlerinin ışıltısı netlikle anlaşılıyo nasıl size misafir gelmesse uzulursunuz onlarda ole bu yerlere gitmeye çalışalım bunları yapmakla kimseden birşey eksilmez unutmayalım

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...

Konu Seçenekleri