| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | kırmızı ışıkta duruyor ![]() ÇANAKKALE’de 82 yaşındaki Halil Çelik’in süt güğümlerini yüklediği eşeği kavşaklarda kırmızı lambada durup, yeşilde geçiyor. Çelik, “15 yıldır belli müşterilerim var ve bunlara her gün süt götürüyorum. Emektar eşeğim, geçen 15 yıl içinde gidip-geldiğimiz güzergahı ezberledi. Trafik ışıklarına gelince yavaşlıyor. Bizim gittiğimiz yöndeki araçların kırmızı ışıkta beklediğini görünce o da duruyor. Yanımızdaki arabalar hareket edince o da yürümeye başlıyor” dedi. Çelik, yeni bir eşek aldığını, ancak huysuz çıktığını anlatırken, “Onunla şehir içi trafiğine çıkmaya korktum. İyileşen emektar eşeğime dönüş yapmak zorunda kaldım. Onunla trafikte olmak çok güvenli” diye konuştu. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (09-10-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demek ki kırmızı ısıkta geçenlere eşek herif dememek gerek ![]() evet evet onşar küfrü hakediyor ... |
|
| | #3 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 541
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |