| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çrikin bir kot ve üstüne çok tezat bir renkte gömlek giyen. Gömleği nerdeyse cebine kadar kotun içine sokan, altınada terlik giyen şahsiyetler...
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içine atlet giyip üstüne altın sarısı resımlı gömlek gıyer.alta kot gıyer gömlegı ıcıne sokar dedıgı gıbı yazları kotu kıvırır altına terlık gıyer soguk havalarda sivri burun işlemeli |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:31589 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yolda gördüğü kızların arkasından 'hayatında sanki hiç kız görmemiş gibi' bakan şahsiyettir.
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye'nin ergin nüfusunun küçümsenemeyecek kadarlık kısmını oluşturan insanımsı yaratık tipidir..! düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görüntü oRtada söze gerek yok (: "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (02-03-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gunlerde sık kullandıgım bi kelime Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 612
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gül Sunan Bir Elde Daima... Bir Miktar Gül Kokusu Kalır... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |