Konu Seçenekleri
Eski 02-03-08, 00:38 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.025
Teşekkür etti: 4.404
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
isaret Kıro

maganda , görgüsüz , serseriler ... vb.

en cok kullandıkları cümle:
"Kıroyum ama para bende"

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
J.Mengele (02-03-08), meleknur (02-03-08), Tweety (02-03-08), ufuk_08 (02-03-08)
Eski 02-03-08, 11:11 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.124
Teşekkür etti: 3.057
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:31589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çrikin bir kot ve üstüne çok tezat bir renkte gömlek giyen. Gömleği nerdeyse cebine kadar kotun içine sokan, altınada terlik giyen şahsiyetler...

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Eski 02-03-08, 11:15 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
içine atlet giyip üstüne altın sarısı resımlı gömlek gıyer.alta kot gıyer gömlegı ıcıne sokar dedıgı gıbı yazları kotu kıvırır altına terlık gıyer soguk havalarda sivri burun işlemeli
Eski 02-03-08, 11:32 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.124
Teşekkür etti: 3.057
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:31589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yolda gördüğü kızların arkasından 'hayatında sanki hiç kız görmemiş gibi' bakan şahsiyettir.

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Eski 02-03-08, 12:41 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Türkiye'nin ergin nüfusunun küçümsenemeyecek kadarlık kısmını oluşturan insanımsı yaratık tipidir..!

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 02-03-08, 12:46 Çevrimdışı   #6
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
görüntü oRtada söze gerek yok (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (02-03-08)
Eski 02-03-08, 13:11 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.025
Teşekkür etti: 4.404
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
ufuk_08´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
görüntü oRtada söze gerek yok (:

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
ufuk_08 (02-03-08)
Eski 02-03-08, 16:55 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bu gunlerde sık kullandıgım bi kelime

Herşey Bir Rüya Olsa
Unutarak Uyansam...

>>>Öss<<<
Eski 02-03-08, 17:14 Çevrimdışı   #9
Asistan

meleknur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 441
Teşekkür etti: 612
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3193
meleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler birimeleknur Forumda Saygin ve popüler biri

Gül Sunan Bir Elde Daima...
Bir Miktar Gül Kokusu Kalır...

Konu Seçenekleri