Konu Seçenekleri
Eski 02-09-07, 22:18 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.201
Teşekkür etti: 4.130
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni kısa bir ayrılık.....

selamun aleyküm arkadaşlar...hepinizi tek tek selamlar ve hayırlı akşamlar dilerim...

evde neti kapattım bundan dolayı artık eskisi gibi foruma giremimiyorum...ve kasımdada askere gitmeyi düşünüyorum...baya bir gec oldu ..hayırlısıyla gidip gelmek ve hayatımı kurmak istiyorum..

ben e DANAYI cok sevdim..haylada seviyorum..bazı yanlışlarımızı bile bile bizi arasına aldı...

bilmeyerek kimi üzdüysek hakkını helal etsin..ben hakkımı helal ettim..

eyer size burda bişeyler ögretebildiysek bil hassa dini konular da ne mutlu bize....bizim yolumuz muhabbet yoludur..

ve özel üyeliğimin korunmasını istiyorum....askerden dönüşümde cok güzel konularla ve bilgilerle aranıza tekrar dönecegim...

herşey için tşk e-dana..

kasıma kadar burdayım cep tlf irtibata gecebilirsiniz.....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
#snm# (02-09-07), ∂ĩяєŋ¢ (02-09-07), Artemis (02-09-07), EyLüLsu (02-09-07), karahindiba (07-10-07), LoVeR (06-10-07), MrTcN1905 (02-09-07), Snorland (02-09-07), Virane (06-10-07), _Okyanus_ (02-09-07), şualar (02-09-07)
Eski 02-09-07, 22:21 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Öncelikle hakkımın olmadıgını düşünüyorum.. varsada hakım helal olsun arkadaşım.. allaha emanetsin güle güle git hayırlı teskerlerle gel...
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 22:23 Çevrimdışı   #3

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.034
Teşekkür etti: 4.801
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
foruma kattıkların cok güsel ve anlamlı şeylerdi hep Hakkım varsa helal olsun Allah yardımcın ve yanında olsun Hayırlı teskereler şimdiden

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 22:23 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.342
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Teşekkürler Kayıp_Şair

Varsa Sende Helal et

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 22:32 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ferit, ben ne diyeceğimi bilemiyorum şu an.Varsa hakkım sonuna kadar helaldir, senin biz de hakkın çok, helal et.
Hayırlısıyla git ve gel, dualarımız seninle, inşallah yeniden aramıza döneceksin.
Allah'a emanet ol.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:10 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi teskere..

Bir Türk'e yakışır bir askerlik yap Kayıp_Şair.Hakkın çok bizlerde eğer bizimde sende hakkımız var ise helal olsun.Hayırlı teskereler dileklerimle... ALLAH'a ve TSK'ye emanetsin (:

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:36 Çevrimdışı   #7
Asistan

fonex01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 341
Teşekkür etti: 53
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:232
fonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyor
seni tanımıyorum ama hayırlı teskereler kardeş...
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:39 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
selametle ferit abi
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:48 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.983
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herşey için teşekkürler Kayıp_Şair..

Hayırlı , kazasız belasız bir şekilde askerliğini tamamlaman dileğimle..Yolun açık olsun

Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:57 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
allah u te ala hepinizden razı olsun ....şu anda tek ihtiyacım olan cok kıymetli dualarınızdır...hayırlı geceler.....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Eski 14-09-07, 18:38 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Alıntı:
Juηiσя´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir Türk'e yakışır bir askerlik yap Kayıp_Şair.Hakkın çok bizlerde eğer bizimde sende hakkımız var ise helal olsun.Hayırlı teskereler dileklerimle... ALLAH'a ve TSK'ye emanetsin (:

tşk...ederim....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Eski 14-09-07, 18:41 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Allaha emanet ol....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (06-10-07)
Eski 06-10-07, 16:52 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Alıntı:
IP wormx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allaha emanet ol....
amin kardeş....cümlemizden...

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Eski 06-10-07, 17:14 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hayırlı teskereler kardeş şimdiden...güzel şiirlerinle geri dön tekrar,bu arada askerlik yapacagın yer bellimi ?

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 06-10-07, 18:28 Çevrimiçi   #15
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allaha emanet ol Ferit abi. Peygamber ocaginda rahat edersin insallah. Hakkimiz varsa helal olsun.

Kib gorusmek uzere (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Konu Seçenekleri