| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Kısayol Menüsü Üzerinden Şifreleme Çoğumuz Artık bunu biliriz ancak bilmeyenler olabilir diye ben E-Dana Kullanıcıları için en basit ve anlaşılabilir şekilde anlatmaya çalışıcam NTFS bölümleri, bilgilerin şifrelenmelerine imkan tanırlar. Ancak bunun için menüler arasında uzun bir gezinti yapmanız gerekebilir. Bunun yerine dosya ve klasörlere ait nesne menüsüne yeni bir komut eklemek çok daha kolay olacaktır. en kolay yolları pek sevmesemde bu daha pratik inanın Bunun için Başlat tan çalıştır komutu verdikten sonra sırasıyla aşaıdaki komutları kullanmalıyız “HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Window s\Cur rentVersion\Explorer\Advanced” anahtarını bulun. mouse ye sağ tıklayın Burada yeni bir DWORD değeri oluşturup “EncryptionContextMenu” adını verin ardından değerini “1” yapın. hepsi bu kadar iyi danalar ![]() ---------- The.`KinG |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şey ben yaptım da noldu şimdi çok teşekkürler ![]() tamam anladım şifrele Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| Mesaja teşekkür eden: | The.`KinG (20-11-06) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |